- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi girlwithlove
burdaKızlllar nerdesiniizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdaKızlllar nerdesiniizzzz
canm arada bildirim gelmiyir bende burayi bilemiyim zaten anca ewe geldik :)))Yazmayincaa zms rainbow
Merhabaaaa ve tesekkurler ❤vay vay kızlar :) çeneniz bol olsun :) iyi sohbetler ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
vayy vaayy kralice oldun artik siteye girmez oldun nisankralicesivay vay kızlar :) çeneniz bol olsun :) iyi sohbetler ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
merhabalar canım❤♡❥ღ❣ yeni üye değilim ama yazıyım bi dedimMerhabaaaa ve tesekkurler ❤
ah ah canım memleketteydik giremedim yoğunduk :) geldik buralardayım duru hanımdan kalan vakitlerde :)vayy vaayy kralice oldun artik siteye girmez oldun nisankralicesi
ay kiz ismi coook guzelmis ya ♡_♡ah ah canım memleketteydik giremedim yoğunduk :) geldik buralardayım duru hanımdan kalan vakitlerde :)
sağol canım❤♡❥ღ❣ çok isim düşündük ama çok tatlı geldi buu :)ay kiz ismi coook guzelmis ya ♡_♡
İyi ettiiiiin :)))merhabalar canım❤♡❥ღ❣ yeni üye değilim ama yazıyım bi dedim
Duru çok guzel bir isim yaa ben bir de Ada yı cok seviyorummmsağol canım❤♡❥ღ❣ çok isim düşündük ama çok tatlı geldi buu :)
ewt baya tatli :) of ya aksam aksam yan komsuda tafilat var sess dinliyozsağol canım❤♡❥ღ❣ çok isim düşündük ama çok tatlı geldi buu :)
bebiş var mı canım:):)Duru çok guzel bir isim yaa ben bir de Ada yı cok seviyorummm
inşallah Allahım sana da bu ismi koydutmayı nasip etsinewt baya tatli :) of ya aksam aksam yan komsuda tafilat var sess dinliyoz
Ay yokkk Ben daha kucugum ki 17 yaşındayım ismim de Doğabebiş var mı canım:):)
inşallah Allahım sana da bu ismi koydutmayı nasip etsin
aaa kıyamam kuzum❤♡❥ღ❣ ay isminde güzelmiş :) bende 29 yaşındayım :) 2 cadım var :):)Ay yokkk Ben daha kucugum ki 17 yaşındayım ismim de Doğa
kız bnde kız var bıde oglan olsa ...bebiş var mı canım:):)
inşallah Allahım sana da bu ismi koydutmayı nasip etsin
Dur kız daha hayatını yasa :))Ayy ilerde inşallah benim de kızlarım olur hayırlıysaaaa :)) bayiliyorum kiz cocuklarina ❤ nisankralicesi tütü falan giydirirdim hep
İnşallah canim inşallah ❤❤kız bnde kız var bıde oglan olsa ...