- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
-
- Konu Sahibi girlwithlove
dur kız bu acelen ne aaa :) haha ben 21 de evlendim ama sen evlenme :)Valla benim hayalim 24 yasinda evlenmek (inşallah tıp kazanirsam 24 yaşında bitecek) 26 da cocuk dogurmakayy böyle olsa ne güzel olurdu nisankralicesi
aman kız neresi tatlım :))
Ne bileyim sevdigin insanla ayni evde olmak,istedigin an gezip tozmak falan cok guzeldir benceaman kız neresi tatlım :))
tabi güzel yanları da var ama kötü yanları da çok canımNe bileyim sevdigin insanla ayni evde olmak,istedigin an gezip tozmak falan cok guzeldir bencenisankralicesi
Hahah sen hemen evlenirsin bacımZaten meslegimi elime almadan evlenmem ama geciktirmekte okul bitince istemem ya zorunlu hizmet falan var ya doguda tek yapamamm,tabi hayirlisinisankralicesi
Burdayimmmmmmm geldimkiiKızlllar nerdesiniizzzz
Yaa kotu hissettimHahah sen hemen evlenirsin bacım
Hosgeldiiinnnn❤Burdayimmmmmmm geldimkii
Hosbuldummmm <3Hosgeldiiinnnn❤
Nie kiz :) bak şöyle diyim sana evlatlarım için bile evlenirdim yani :) ama biraz daha geç olabilirdi tabi bende evlenmem etmem dedim 21 de nikah masasına oturdumYaa kotu hissettim
Iyiyim canimmmmm sen nasilsinnnnnNasilsiinnnYonsarana
Ayy peki nikah mi yaptin sadece düğün mü :))Nie kiz :) bak şöyle diyim sana evlatlarım için bile evlenirdim yani :) ama biraz daha geç olabilirdi tabi bende evlenmem etmem dedim 21 de nikah masasına oturdum
İyiyim valla ozlettiniz ponçiklerim❤Iyiyim canimmmmm sen nasilsinnnnn
Oldu kız lafın gelişi dedim :))Ayy peki nikah mi yaptin sadece düğün mü :))
Evlenme teklifin nasıldııı :))Oldu kız lafın gelişi dedim :))