- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- Konu Sahibi girlwithlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsuunnn,çokta severimBayram benim neyime memleketten uzakta tanıdığım tek kisi eşim  siradan bir gün gibi. Tek fark baklava sarma yiyorum bolca :-
Gel beraber olsunnn diyecegim ama aramizda kalsin bitti yalnızlık boyle olsa gerek. Anne evinde mic mic yerdim. Simdi sıkıntıdan ne gorursem midedeAfiyet olsuunnn,çokta severim
Ay valla ben de çok yiyorum,açık büfeye bayilirim ama her tatil sonunda 2 kilo almasam iyiGel beraber olsunnn diyecegim ama aramizda kalsin bitti yalnızlık boyle olsa gerek. Anne evinde mic mic yerdim. Simdi sıkıntıdan ne gorursem midede
Benimde en sevdiğim. Sen o kilolari bana gönder itinayla kilo alinirAy valla ben de çok yiyorum,açık büfeye bayilirim ama her tatil sonunda 2 kilo almasam iyi
Ne gusel olurrr kiii dusuncesi bile hosnut ediyorKeşke paylasabilsek
Oglumu uzerine koydum. Dadi dadi diye uyandirdi dayisinidaha kuslar uyanmadi ne gitmesi yeaaa diyodur icinden
Bayram eski bayram yokki tatlim valla. Yengeme gidiyorum kardesimle otobusteyim. Oglunnu digum gunu var supriz yapcaz onapasta yapcam
suan geziyoz
ne kafasi kiz
gecmisi okuyamiyim ya kiz sana foto attim baktin miKiloları paylaşalım dedi yaa zms rainbow
Gormedim kiii bakim hemennn❤❤❤gecmisi okuyamiyim ya kiz sana foto attim baktin mi
Ahahahaha en iyisimi yapmisinnnnOglumu uzerine koydum. Dadi dadi diye uyandirdi dayisini