Yeni kitabmz

humane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
306
0
96
42
Yalova
Şeytan Yemini
Jean-Christophe Grange

ozur dilerim arkadaslar yazılarınızı yeni gordum bir haftadır hastanelerdeydik internete giremedim
kitap hakkında cok dusundum methini cok duydum kitabın dikkatimi çekti umarım begenirsiniz

yuregim seni çok sevdi hakkındaki yorumlarımı 3 4 gunlugune ıspartaya gidecegim geldikten sonra yazacagım

evet gerçektende güzel kitap ben okudum çıkar çıkmaz almıştım Grange'ın tüm kitaplarını okudum ben siz okuyun sonra yorumlara katılayım bende:)

Şeytan Yemini ni geçenlerde almıştım, iyi denk geldi.Hemen okumaya başlıyacağım, elimdeki kitabın bitmesine çok az kaldı.

ayy kızlar ben bu kitabı da alıp okuyamadım ya! Bu hamilelik yamulttu beni. Ama neyse,bilirsiniz hızlı okurum .İnşallah yetişeceğim.

kızlar her ay 1 kitapmı okuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bende size katılmak isterm bu kitap için geç kaldım galiba

ya nerdesiniz kızlar
kac gundur bakıp bakıp duruyorum
kimse yok
zeye ozelden mesaj cekelim arizona
sanırım pek bu bolume bakamıyor
yazarsınız diye sabrettim ama
yazan yok

ses verin yaaa
sıradaki kitaba ve yorumlara baslamanın zamanı gelmedi mi artık

Humane, bende sürekli bakıyorum ama kimseden ses çıkmıyor.Ben kitabı bitireli 1 ay olacak, kimseyi sıkbogaz etmek istemiyorum ama çok yavaş ilerliyoruz.
Bitiren arkadaşlar yorumlara başlıyalım bence, Zeyy okul ve bebek arasında başını kaşıyacak zaman bulamıyordur eminim.

selamlar sanırım zeyy çok yoğun ben söylediğim gibi daha önce okumuştum kitabı.
grange kitaplarının hepsini okudum şeytan yeminindede kurgu çok iyi hazırlanmıştı, sonuna kadar heyecanla okuduğum kitaplardan buda Grange'ın tıp bilgisinede her kitabında hayran kalıyorum doğrusu. Şimdilik bu kadar sizler yorum yapınca bende devam ederim.
bu arada kitap önerme sırası bende sanırım. benim önermek istediğim kitap PAULO COELHO -VERONIKA ÖLMEK İSTİYOR (CAN YAYINLARI) umarım hepimiz beğenerek okuruz:)

tesekkurler yezavel
kitabımız belirlendi
acaip sevindimya
o zaman yorumları yapıyoruz sanırım

bu arada biz kac kişiyiz?

bende katılmak isterim size kabul ederseniz birde ne kadar sürede okumak gerek :asigim:

Şeytan Yemini süper bir kitaptı, inanılmaz sürükledi beni.Gölgede kalan hiçbir nokta yoktu, son sayfaya kadar merak ve heyecan içinde okudum.Yezavel sana katılıyorum arkadaşım, yazarın tıp bilgisini kitapta kullanması ve bunu okuyuca basit bir dilde aktarması süperdi.

oncelikle ben bu kitapta hıristiyanlıktan fazlaca bahsedildigini gordum
okurken sonuna gelmeyi sabırsızlıkla bekledim ama karsıma cıkacaklarıda hep merak ettim bi sonraki sayfayı merak ederek okudum kitabı
bence kurgu ve anlatım birbirini cok guzel tamamlamıs

birde yine kitapta elestirdigim nokta cok gereksiz ayrıntı vardır yanii atıyorum 250 sayfalık kitabı 500 sayfa yapmıslar

yazarın hayal gucu anlatım tarzını ve olayları birbirine baglaması bence guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…