Yeni kalkık ve kısa burnuma alışamıyorum

benim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.

maddi durumum olursa 1.5 sene olunca revize olmak istiyorum burun dudak aram çok açıldı.

bu mayıs haziran ayında da burun dudak arama liplift yaptıracagım mecbur

edit: tabiki ilk ameliyat olduğum kadar ki değil ama hala kısa ve kalkık ilk dönemde domuz burnu gibiydi.

Merhaba söylediğiniz doktorun ücreti nedir? İnceledim ve gerçekten güzel revizyonlar yapmış , benim de burnum çok kalkık malesef

Bu arada liplift konusunda herkesi uyarıyorum çok kötü iz kalma ihtimali var. Ben de yaptırdım ve malesef izi beni üzüyor

Kime yaptırdıgun onemli liplifti o konuda da birini önereyim azeri doktor var izmire geliyor 3-4 ayda doktor orxan abasli insta: doctor_orxan_abasli

sercan göde 300 bin tlydi sanırım revizyon en son

siz liplifti kime oldunuz? ne zaman oldunuz?

Ben bi sene önce Antep’te Murat Keret adında bir doktora oldum , iç kalır demişti ama bu kadar iz kalacağını düşünmemiştim açıkcası
attıgım doktora bakın dogru düzgün iz kalmıyor. teknik önemli lipliftte. düzgün dikiş ve teknik/ yoksa ben de keserim dikerim kandan da korkmam işte bir çok liplift yapan doktor benim gibi yorgan iğnesiyle dikiyorlar sanki berbatlar dikişte… Eger izden cok rahatsızsanız revizyon yaptırın.

Biraz zaman geçsin aklımda revizyon. Bazı doktorlar co2 fraksiyonel lazer de izi giderir dedi ama bakalım. Tekrar bıçak altına yatmaya da korkuyorum

Fiyat bilgisi verildi mi ne kadar acaba

Benim burnum da çok kalkık ve kısa oldu bu kalkiklik iner mı fotonuz var mı bana Atar misin

Sercan hoca çok pahalı yapıyor benim tanıdığım doktor var çok iyi 45 bine yapıyor

Dediğiniz doktora baktım gerçekten güzel revizyonları var. Ama 300 bin tl de baya pahalıymış.

Ben bi sene önce Antep’te Murat Keret adında bir doktora oldum , iç kalır demişti ama bu kadar iz kalacağını düşünmemiştim açıkcası
Liplift sonrası ödemleriniz tamamen ne kadar sürede geçti benim 15 gun oldu hala ağzım kapanmıyor cok korkuyorum

lipliftin oturması da 6 ayı buluyor bence, gülüşüm bile çok tuhaftı ilk 6 ay :)
Ağzınızın kapanmadıgı bir dönem oldu mu sizin de acaba herkeste olmuyor sanırım ama benım suan dişlerim görünüyor rahat birsey yiyip içemiyorum çok sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…