- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
- Konu Sahibi keklik2501
-
Merhaba söylediğiniz doktorun ücreti nedir? İnceledim ve gerçekten güzel revizyonlar yapmış , benim de burnum çok kalkık malesefbenim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.
maddi durumum olursa 1.5 sene olunca revize olmak istiyorum burun dudak aram çok açıldı.
bu mayıs haziran ayında da burun dudak arama liplift yaptıracagım mecbur
edit: tabiki ilk ameliyat olduğum kadar ki değil ama hala kısa ve kalkık ilk dönemde domuz burnu gibiydi.
Kime yaptırdıgun onemli liplifti o konuda da birini önereyim azeri doktor var izmire geliyor 3-4 ayda doktor orxan abasli insta: doctor_orxan_abasliMerhaba söylediğiniz doktorun ücreti nedir? İnceledim ve gerçekten güzel revizyonlar yapmış , benim de burnum çok kalkık malesef
Bu arada liplift konusunda herkesi uyarıyorum çok kötü iz kalma ihtimali var. Ben de yaptırdım ve malesef izi beni üzüyor
siz liplifti kime oldunuz? ne zaman oldunuz?Merhaba söylediğiniz doktorun ücreti nedir? İnceledim ve gerçekten güzel revizyonlar yapmış , benim de burnum çok kalkık malesef
Bu arada liplift konusunda herkesi uyarıyorum çok kötü iz kalma ihtimali var. Ben de yaptırdım ve malesef izi beni üzüyor
Ben bi sene önce Antep’te Murat Keret adında bir doktora oldum , iç kalır demişti ama bu kadar iz kalacağını düşünmemiştim açıkcasısiz liplifti kime oldunuz? ne zaman oldunuz?
attıgım doktora bakın dogru düzgün iz kalmıyor. teknik önemli lipliftte. düzgün dikiş ve teknik/ yoksa ben de keserim dikerim kandan da korkmam işte bir çok liplift yapan doktor benim gibiBen bi sene önce Antep’te Murat Keret adında bir doktora oldum , iç kalır demişti ama bu kadar iz kalacağını düşünmemiştim açıkcası
Biraz zaman geçsin aklımda revizyon. Bazı doktorlar co2 fraksiyonel lazer de izi giderir dedi ama bakalım. Tekrar bıçak altına yatmaya da korkuyorumattıgım doktora bakın dogru düzgün iz kalmıyor. teknik önemli lipliftte. düzgün dikiş ve teknik/ yoksa ben de keserim dikerim kandan da korkmam işte bir çok liplift yapan doktor benim gibiyorgan iğnesiyle dikiyorlar sanki berbatlar dikişte… Eger izden cok rahatsızsanız revizyon yaptırın.
Fiyat bilgisi verildi mi ne kadar acababenim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.
maddi durumum olursa 1.5 sene olunca revize olmak istiyorum burun dudak aram çok açıldı.
edit: tabiki ilk ameliyat olduğum kadar ki değil ama hala kısa ve kalkık ilk dönemde domuz burnu gibiydi.
Benim burnum da çok kalkık ve kısa oldu bu kalkiklik iner mı fotonuz var mı bana Atar misinBiraz zaman geçsin aklımda revizyon. Bazı doktorlar co2 fraksiyonel lazer de izi giderir dedi ama bakalım. Tekrar bıçak altına yatmaya da korkuyoru
benim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.
bu attugım adam 10 gun sonrasınun videolarını atıyor hastaların youtubeda da biri hastası video cekmistiBende deneyimlilerle görüşmek istiyorum lipliftle ilgili
Sercan hoca çok pahalı yapıyor benim tanıdığım doktor var çok iyi 45 bine yapıyorbenim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.
Evet şu an normalDüzeldi mı benim de öyle çok kısa ve kalkık
Kısa geliyor muydu yüzünüze uzuyor mu burun dua edin bana hergun ağlıyorum psikolojim kalmadı bnimdeEvet şu an normal
Dediğiniz doktora baktım gerçekten güzel revizyonları var. Ama 300 bin tl de baya pahalıymış.benim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.
Liplift sonrası ödemleriniz tamamen ne kadar sürede geçti benim 15 gun oldu hala ağzım kapanmıyor cok korkuyorumBen bi sene önce Antep’te Murat Keret adında bir doktora oldum , iç kalır demişti ama bu kadar iz kalacağını düşünmemiştim açıkcası
lipliftin oturması da 6 ayı buluyor bence, gülüşüm bile çok tuhaftı ilk 6 ay :)Liplift sonrası ödemleriniz tamamen ne kadar sürede geçti benim 15 gun oldu hala ağzım kapanmıyor cok korkuyorum
Ağzınızın kapanmadıgı bir dönem oldu mu sizin de acaba herkeste olmuyor sanırım ama benım suan dişlerim görünüyor rahat birsey yiyip içemiyorum çok sıkıntılipliftin oturması da 6 ayı buluyor bence, gülüşüm bile çok tuhaftı ilk 6 ay :)
attıgım doktora bakın dogru düzgün iz kalmıyor. teknik önemli lipliftte. düzgün dikiş ve teknik/ yoksa ben de keserim dikerim kandan da korkmam işte bir çok liplift yapan doktor benim gibiyorgan iğnesiyle dikiyorlar sanki berbatlar dikişte… Eger izden cok rahatsızsanız revizyon yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?