- Konu Sahibi keklik2501
-
Çarpmaz açıdan bakınca gerçekten domuz görüntüsü varBurnunuz güzel rahat olun. İlerleyen aylarda daha iner zaten. Sırf kalkık diye tekrar ameliyat olmanızı da tavsiye etmem çünkü revizyon riskli, ucunu indireyim derken sonuç eskisinden daha kötü olabilir. Alışmaya bakın ve bekleyin.
Düzelmese bile tuhaf durmuyor. Bazılarına kalkık burun yakışmaz ama sizin yüzünüze yakışmış.Çarpmaz açıdan bakınca gerçekten domuz görüntüsü varucunda hiç açı yok direkt yukarıya çıkmış bu durum düzelebilir mi ki çok mümkün gelmiyor bana
Teşekkür ederim ama çevremdeki herkes acıyarak üzülerek bakıyor bana eskiden çok güzelsin denilen biriydim şu an domuza benzeyen bir insanım düzelmezse bununla nasıl yaşarım bilmiyorumDüzelmese bile tuhaf durmuyor. Bazılarına kalkık burun yakışmaz ama sizin yüzünüze yakışmış.
Bununla nasıl yaşarım dediğiniz şey birçok insanın sahip olmak için bütün mal varlığını verebileceği bir şey. Bence kendinize gelinTeşekkür ederim ama çevremdeki herkes acıyarak üzülerek bakıyor bana eskiden çok güzelsin denilen biriydim şu an domuza benzeyen bir insanım düzelmezse bununla nasıl yaşarım bilmiyorum
Bu arada burun ucunuz ödemden dolayı biraz geniş duruyor. Çapraz açıdaki o domuz görüntüsü dediğiniz şey burun ödemden dolayı geniş gözüktüğünden. Bende de aynı görüntü vardı, ödemler gidince incelip düzeldi.Teşekkür ederim ama çevremdeki herkes acıyarak üzülerek bakıyor bana eskiden çok güzelsin denilen biriydim şu an domuza benzeyen bir insanım düzelmezse bununla nasıl yaşarım bilmiyorum
Bununla nasıl yaşarım dediğiniz şey birçok insanın sahip olmak için bütün mal varlığını verebileceği bir şey. Bence kendinize gelin
İnşallah dediğiniz gibi olur gerçekten önce halimden çok farklı bir insana dönüştüm o yüzden belki de bu kadar tepkiliyim ve eski simama yakın bir şey olsun istiyorum mükemmel bir burun arayışında değilim fakat şu domuz görüntüsü olmasın istiyorum burun deliklerim böyle görünmesin istiyorumBu arada burun ucunuz ödemden dolayı biraz geniş duruyor. Çapraz açıdaki o domuz görüntüsü dediğiniz şey burun ödemden dolayı geniş gözüktüğünden. Bende de aynı görüntü vardı, ödemler gidince incelip düzeldi.
Burun deliklerinizin şekli düzgün olduğu için ortada olmasına rağmen güzel duruyor. Ve dediğim gibi burun ödemden dolayı geniş, domuz gibi gelmesinin sebebi o. Burnunuz onun haricinde biraz kalkık evet, ama düşebilir, doktorunuza sorun. Düşmese de depresyona girme sebebi olacak bir burun değil. Ödemler gidince gözünüze daha normal gelir. Bir de yüzünüz değiştiği için yadırgıyorsunuz şu an, onun psikolojik etkisi var.İnşallah dediğiniz gibi olur gerçekten önce halimden çok farklı bir insana dönüştüm o yüzden belki de bu kadar tepkiliyim ve eski simama yakın bir şey olsun istiyorum mükemmel bir burun arayışında değilim fakat şu domuz görüntüsü olmasın istiyorum burun deliklerim böyle görünmesin istiyorum
Dudağımda olduğundan aşağıda gibi geliyor bu normal mi peki bi de gülünce dudağım yukarıya çık öyle dümdüz kalıyor dişlerim görünmüyor ben gülünce herkes gülüyor banaBurun deliklerinizin şekli düzgün olduğu için ortada olmasına rağmen güzel duruyor. Ve dediğim gibi burun ödemden dolayı geniş, domuz gibi gelmesinin sebebi o. Burnunuz onun haricinde biraz kalkık evet, ama düşebilir, doktorunuza sorun. Düşmese de depresyona girme sebebi olacak bir burun değil. Ödemler gidince gözünüze daha normal gelir. Bir de yüzünüz değiştiği için yadırgıyorsunuz şu an, onun psikolojik etkisi var.
Burnunuz kısalıp daha yukarı çıktığı için dudağınız daha aşağıda gibi geliyor olabilir. Onun haricinde ödemlisiniz daha. Düzelir bence.Dudağımda olduğundan aşağıda gibi geliyor bu normal mi peki bi de gülünce dudağım yukarıya çık öyle dümdüz kalıyor dişlerim görünmüyor ben gülünce herkes gülüyor bana
Umarım düzelirBurnunuz kısalıp daha yukarı çıktığı için dudağınız daha aşağıda gibi geliyor olabilir. Onun haricinde ödemlisiniz daha. Düzelir bence.
Bende 7.ayımdayım hayatımın en büyük pişmanlığını yasiyorum şu an sadece kemerim gitsin istemiştim önden burnum değişmesin dedim doktora ama benim dediklerimin tam tersi bir burun yaptı düz burnumu yamullttu kalkık olmasın dedim kaldırdı Neden ya nedennMerhaba burnunuzda inme oldu mu acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum çok mutsuzum
Ne kadar zamanda normale döndüHayır cidden zamanla yüzüne oturduğu için doğal görünüyor. Burnum kalktığı için dudak mesafem ile burun mesafem çok uzamıştı dudağım yok gibi duruyodu ilk başta. Şuan o mesafe normale döndü mesela. Sizinkini görmediğim için bişey diyemem tabi ama ne kadar anormal kalkık yapmış olabilirki doktor
Merhaba burnunuzda bir değişim var mı acaba nasılsınız , ben de 20. Günümdeyim kalkık ve dik geliyorUmarım düzelir
Evet burnumda epey bir değişim var hiç korkmayın kızlar burnum benim resmen tepemdeydi aşırı kalkık aşırı dikti indi iniyor hatta şu an daha fazla inmesin diyorum. Sadece sabretmeniz gerekiyor bir süre burun ve yüz çok şiş oluyor ve insan uzun süre çirkin hissediyor kendini ama hepsi geçiyor. Bu da son halim ve ilk zamanlar arasındaki farkı görebilirsinizMerhaba burnunuzda bir değişim var mı acaba nasılsınız , ben de 20. Günümdeyim kalkık ve dik geliyor
Harika görünüyor burnunuzEvet burnumda epey bir değişim var hiç korkmayın kızlar burnum benim resmen tepemdeydi aşırı kalkık aşırı dikti indi iniyor hatta şu an daha fazla inmesin diyorum. Sadece sabretmeniz gerekiyor bir süre burun ve yüz çok şiş oluyor ve insan uzun süre çirkin hissediyor kendini ama hepsi geçiyor. Bu da son halim ve ilk zamanlar arasındaki farkı görebilirsiniz
Çok teşekkür ederimHarika görünüyor burnunuzkaçıncı gününüz acaba soldaki resim
merhaba önden burun deliklerinizin görüntüsünde bir değişiklik oldu mu acaba? benim önden çok gözüküyor burun deliklerim 6. haftadayım umarım burnum iner de o görüntü kapanır diye dua ediyorumÇok teşekkür ederim9 ocakta 2 ay bitecek. Benim de ilk zamanlar çok kalkık çok kısa gibiydi burnum buradan korkan üzülen tüm kızlara yazmış olayım sadece sabredin ve bu süreçte insanların olumsuz yorumlarından kaçın çünkü üzüyor ben uzun süre maske taktım kimseye burnumu göstermedim ama sonuç olarak doktorum da inecek dedi ve burnum indi.
Evet fazlasıyla oldu şu an çok normal burun deliklerim başta acayip görünüyordu hatta yürüyen burun deliği gibiydim. Hiç endişe etme iner. Zaten burundaki ödem indikçe burun güzelleşiyor başta sanki yüzüme ait olmayan bir şey gibiydi ki şu an bile ödemim çok fazla benim çünkü Konka Ameliyatıyla estetik aynı anda oldum .merhaba önden burun deliklerinizin görüntüsünde bir değişiklik oldu mu acaba? benim önden çok gözüküyor burun deliklerim 6. haftadayım umarım burnum iner de o görüntü kapanır diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?