• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kalkık ve kısa burnuma alışamıyorum

Rica etsem doktorum ismini banada atarmısınız bende yaptırdım iğrenç bi şekilde dikmiş aynalara küstüm nasıl nerde düzeltcrğimi bilemiyorum

Bence görsel gönderin daha iyi yardımcı oluruz. Benim burnumda 2.5 ayda ciddi düşme oldu. Doğal burun istemiştim çok pişmanım. Hiç yaptırmayanlardan burnu daha güzel olanlar var. Siz daha görsele alışamamışsınız bence zaman geçtikçe kibarlaşır gözünüze daha hoş gelir bence.
Ben de doğal istemiştim ama doğal demesem nasıl yapardı diye merak ediyorum. Sizin nasıl duruyor acaba. Özelden atma imkanınız var mı?

benim de kalkık ve kısa… sercan gödeye ucunu revize ettirmek istiyorum burunları güzel uzatıyor ama fiyatı da iyi… benim 8. ayım.

maddi durumum olursa 1.5 sene olunca revize olmak istiyorum burun dudak aram çok açıldı.

bu mayıs haziran ayında da burun dudak arama liplift yaptıracagım mecbur

edit: tabiki ilk ameliyat olduğum kadar ki değil ama hala kısa ve kalkık ilk dönemde domuz burnu gibiydi.
Az önce denk geldiğim şu hesaba göz atmanı öneririm.

Eklentiler

• IMG_0142.jpeg
    IMG_0142.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 114
Bende uzun burnuma alışamıyorum şimdi şekli güzel ucu düşük zaman geçtikçe netleştim bundan memnun degilim biraz yukarı kaldırınca düzeliyor görüntü sırf bu yuzden dr umdan ucunu kaldırmasını istiycem

Bende deneyimlilerle görüşmek istiyorum lipliftle ilgili
Ben Dr Zekeriya Kul’a yaptırdım liplift, şeklinden oldukca memnunum, iz kalıyor evet ama aşırı değil, önceki dudak burun mesafeme bakılırsa iz kalmasından bile memnunum bu haliyle, yüz şeklim değişti resmen

Back