Yeni kalkık ve kısa burnuma alışamıyorum

Benim arkadaşımında çıkıntısı vardı karadenizliydi oda genelde aynı burun yapısına sahip oluyorlar ya o şekilde. Onunda burun ucunu kaldırmış niye kaldırmışsa burun delikleri daha çok görünüyor şimdi. Herkeste böyle yapmıyorlar aslında. Çokta bi değişim olmuyor zamanla gözlemlediklerimde ilk günle iki sene sonrası bile aynıydı. Ama acaba size mi kötü geliyor farklılık olduğu için zamanla alışırsınız belkide

Aslında benim de bir miktar düşme oldu ama burun ucum kavis yüzünden çok net bir yerde olduğu için kalkık duruşu azalmadı bende. Ve daha fazla inme olmazsa diye ödüm kopuyor çünkü arkadaşlarımın ilk aylardaki görüntüsüyle bir yıl arasında karşılaştırma yaparken pek bi fark göremiyorum

Peki sizce arkadaşınızın yeni görüntüsü çok mu kötü öncesinr kıyasla

Ben de doğal ve kalkık olmayn bir burun diye istemiştim tek kriterlerim bunlardı. Çok şanslısınız insanın yüzünün oantısıyla çok oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira bakışlarımı gözlerimi gülüşümü falan severdim. Şimdi onlar bile kötü geliyo

Burun ucunu diyorlardır.

Peki sizde gözünüzün alışamayacağı bi kalkıklık var mıydı? Oturdu derken zamanla cidden bu yapay görünüm azalıyo mu sizin gözünüz mü alışıyor
Hayır cidden zamanla yüzüne oturduğu için doğal görünüyor. Burnum kalktığı için dudak mesafem ile burun mesafem çok uzamıştı dudağım yok gibi duruyodu ilk başta. Şuan o mesafe normale döndü mesela. Sizinkini görmediğim için bişey diyemem tabi ama ne kadar anormal kalkık yapmış olabilirki doktor

Benim düşme ilk iki ay içinde yavaşça oldu ama baktığımda 10 derecelik bir düşme var. Düşme olunca kavis de azaldı. Gözünüz alışınca iyi ki doğal istememişim diyeceğinize eminim. Ben çok pişmanım gerçekten doğal istediğime.

Aslında bastıra bastıra doğal ve kalkık olmayan bir burun istemiştim. Fındık burun isteseymişim nasıl olurmuş merak ediyorum

Fotolarını gördüğüm şekliyle yazıyorum. Çok güzel olmuş burnun, sorun yok kısa ya da kalkık da değil sen eski haline alıştığın için garipsemissin diye düşünüyorum. Güle güle kullan.

Çeşitli makyaj hilesiyle olduğundan düşük gösterebilirsiniz.
Tepe noktasına kontür uygulayın mesela, alt kısmı aydınlatın, normalin tersi bir uygulama ile bir nebze sizi tatmin eder.
Makyaj hilesiyle profilden bakıldığında ortaya çıkan görüntü değiştirilemez ama... önden de pek değiştirilemez bence, çünkü burun çok kalkıksa burun delikleri ortada gözükür, burun deliklerini nasıl saklayacağız?

Merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum şu an burnunu ne durumda

Merhaba burnunuzda inme oldu mu acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum çok mutsuzum
Burnunuz güzel rahat olun. İlerleyen aylarda daha iner zaten. Sırf kalkık diye tekrar ameliyat olmanızı da tavsiye etmem çünkü revizyon riskli, ucunu indireyim derken sonuç eskisinden daha kötü olabilir. Alışmaya bakın ve bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…