- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
- Konu Sahibi keklik2501
-
Benim arkadaşımında çıkıntısı vardı karadenizliydi oda genelde aynı burun yapısına sahip oluyorlar ya o şekilde. Onunda burun ucunu kaldırmış niye kaldırmışsa burun delikleri daha çok görünüyor şimdi. Herkeste böyle yapmıyorlar aslında. Çokta bi değişim olmuyor zamanla gözlemlediklerimde ilk günle iki sene sonrası bile aynıydı. Ama acaba size mi kötü geliyor farklılık olduğu için zamanla alışırsınız belkideKızlar ben hayatımda hiç böyle bir pişmanlık yaşamadım. Depresyona girdim yeni burnumu ilk gördüğüm andan beri. 1 ay bir hafta olacak yakında ve 5 kilo verdim halim gücüm bitti. Hayattaki hiçbir şeyden tat alamıyorum. Sanki dünyam başıma yıkıldı. Bir iki gün sonra üniye gideceğim son yılımdı mezun olacağım. Ama benim insan içine çıkmaya bilr gücüm yok. Kafamı derslere verebileceğimi sanmıyorum.
Eskiden osmanlı burnu tarzı kemerliburun ve düşük burunucuna sahiptim ama aşırı büyük değildi yani uzun ve kalın değildi. Şimdi yeni burnum çokkk kısa ve kalkık. Kalın ve bu kalınlığın çok azalmayacağını söyledi doktor. Doğal ve asla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Çok bir değişim beklememem gerekşyormuş bundan sonra sadece biraz iki deliğin arasındaki kısım sarkarmış. Ama bu benim için yeterli değil bu burun çok kalkık burun ucunun inmesi lazım beni memnun etmesi için. Eski kötü burnumu mumla arıyorum kızlar bu süreçlerden geçen var mı bir umut ışığı arıyorum
Aslında benim de bir miktar düşme oldu ama burun ucum kavis yüzünden çok net bir yerde olduğu için kalkık duruşu azalmadı bende. Ve daha fazla inme olmazsa diye ödüm kopuyor çünkü arkadaşlarımın ilk aylardaki görüntüsüyle bir yıl arasında karşılaştırma yaparken pek bi fark göremiyorumBence görsel gönderin daha iyi yardımcı oluruz. Benim burnumda 2.5 ayda ciddi düşme oldu. Doğal burun istemiştim çok pişmanım. Hiç yaptırmayanlardan burnu daha güzel olanlar var. Siz daha görsele alışamamışsınız bence zaman geçtikçe kibarlaşır gözünüze daha hoş gelir bence.
Peki sizce arkadaşınızın yeni görüntüsü çok mu kötü öncesinr kıyaslaBenim arkadaşımında çıkıntısı vardı karadenizliydi oda genelde aynı burun yapısına sahip oluyorlar ya o şekilde. Onunda burun ucunu kaldırmış niye kaldırmışsa burun delikleri daha çok görünüyor şimdi. Herkeste böyle yapmıyorlar aslında. Çokta bi değişim olmuyor zamanla gözlemlediklerimde ilk günle iki sene sonrası bile aynıydı. Ama acaba size mi kötü geliyor farklılık olduğu için zamanla alışırsınız belkide
Ben de doğal ve kalkık olmayn bir burun diye istemiştim tek kriterlerim bunlardı. Çok şanslısınız insanın yüzünün oantısıyla çok oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira bakışlarımı gözlerimi gülüşümü falan severdim. Şimdi onlar bile kötü geliyoBence görsel gönderin daha iyi yardımcı oluruz. Benim burnumda 2.5 ayda ciddi düşme oldu. Doğal burun istemiştim çok pişmanım. Hiç yaptırmayanlardan burnu daha güzel olanlar var. Siz daha görsele alışamamışsınız bence zaman geçtikçe kibarlaşır gözünüze daha hoş gelir bence.
Sizin memnun olmadığınız yeri nerediydiOooo, ben de iste 1 yılda belli olur denildiği için bekleyip durdum ama yok anacım degismedi
Memnun musun şu anki halinden?
Hayır değil biz bile ilkte gözümüze farklı geldiği için tuhaf hissettik tabi şimdi hiç gözüme burun delikleri belirgin biri olarak gelmiyor. Moralinizi çok bozmayın o yüzden.Peki sizce arkadaşınızın yeni görüntüsü çok mu kötü öncesinr kıyasla
Özelden attımBelki kötü görünmüyordur ama sen eski burnuna alıştığın icin yenisini garipsiyorsundu? Foto at bence abartıyor olabilirsin
Özelden atıyorumFotoğraf atarsanız daha net yorum yaparız, gözünüz alışmadığı için size öyle geliyor olabilir. Başta herkes kötü hissediyor zamanla oturup alışıyor gözümüzde
Burun ucunu diyorlardır.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Burun biraz iniyor diyenler burun ucunu mu kastediyor yoksa iki burun deliği arasındaki derinin sarkmasını mı? Çünkü burnumun ucunda kavis olduğu için aşağısı sarksa bile boyu çok kısa gelmeye devam edecek gibi
İlk ameliyattan kolay geçti şuan düzgün gözüküyor ama 3.Ayda karar vericem ben doktorlara güvenim kalmadı.Yaa ne sorununuz vardı ve şu an giderilmiş vaziyette mi nasıl geçti revizyon?
Valla ben de güvenemiyorum tek istediğim şey ucunun biraz kalkması. Ya bozulursa elimdekinden olursam diye aksiyon alamadımİlk ameliyattan kolay geçti şuan düzgün gözüküyor ama 3.Ayda karar vericem ben doktorlara güvenim kalmadı.
Hayır cidden zamanla yüzüne oturduğu için doğal görünüyor. Burnum kalktığı için dudak mesafem ile burun mesafem çok uzamıştı dudağım yok gibi duruyodu ilk başta. Şuan o mesafe normale döndü mesela. Sizinkini görmediğim için bişey diyemem tabi ama ne kadar anormal kalkık yapmış olabilirki doktorPeki sizde gözünüzün alışamayacağı bi kalkıklık var mıydı? Oturdu derken zamanla cidden bu yapay görünüm azalıyo mu sizin gözünüz mü alışıyor
Benim düşme ilk iki ay içinde yavaşça oldu ama baktığımda 10 derecelik bir düşme var. Düşme olunca kavis de azaldı. Gözünüz alışınca iyi ki doğal istememişim diyeceğinize eminim. Ben çok pişmanım gerçekten doğal istediğime.Aslında benim de bir miktar düşme oldu ama burun ucum kavis yüzünden çok net bir yerde olduğu için kalkık duruşu azalmadı bende. Ve daha fazla inme olmazsa diye ödüm kopuyor çünkü arkadaşlarımın ilk aylardaki görüntüsüyle bir yıl arasında karşılaştırma yaparken pek bi fark göremiyorum
Aslında bastıra bastıra doğal ve kalkık olmayan bir burun istemiştim. Fındık burun isteseymişim nasıl olurmuş merak ediyorumBenim düşme ilk iki ay içinde yavaşça oldu ama baktığımda 10 derecelik bir düşme var. Düşme olunca kavis de azaldı. Gözünüz alışınca iyi ki doğal istememişim diyeceğinize eminim. Ben çok pişmanım gerçekten doğal istediğime.
Makyaj hilesiyle profilden bakıldığında ortaya çıkan görüntü değiştirilemez ama... önden de pek değiştirilemez bence, çünkü burun çok kalkıksa burun delikleri ortada gözükür, burun deliklerini nasıl saklayacağız?Çeşitli makyaj hilesiyle olduğundan düşük gösterebilirsiniz.
Tepe noktasına kontür uygulayın mesela, alt kısmı aydınlatın, normalin tersi bir uygulama ile bir nebze sizi tatmin eder.
Merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum şu an burnunu ne durumdaKızlar ben hayatımda hiç böyle bir pişmanlık yaşamadım. Depresyona girdim yeni burnumu ilk gördüğüm andan beri. 1 ay bir hafta olacak yakında ve 5 kilo verdim halim gücüm bitti. Hayattaki hiçbir şeyden tat alamıyorum. Sanki dünyam başıma yıkıldı. Bir iki gün sonra üniye gideceğim son yılımdı mezun olacağım. Ama benim insan içine çıkmaya bilr gücüm yok. Kafamı derslere verebileceğimi sanmıyorum.
Eskiden osmanlı burnu tarzı kemerliburun ve düşük burunucuna sahiptim ama aşırı büyük değildi yani uzun ve kalın değildi. Şimdi yeni burnum çokkk kısa ve kalkık. Kalın ve bu kalınlığın çok azalmayacağını söyledi doktor. Doğal ve asla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Çok bir değişim beklememem gerekşyormuş bundan sonra sadece biraz iki deliğin arasındaki kısım sarkarmış. Ama bu benim için yeterli değil bu burun çok kalkık burun ucunun inmesi lazım beni memnun etmesi için. Eski kötü burnumu mumla arıyorum kızlar bu süreçlerden geçen var mı bir umut ışığı arıyorum
Merhaba burnunuzda inme oldu mu acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum çok mutsuzumSorunlarınız azaldı mı acaba aynı dertten müzdaribim hayata küstüm
Burnunuz güzel rahat olun. İlerleyen aylarda daha iner zaten. Sırf kalkık diye tekrar ameliyat olmanızı da tavsiye etmem çünkü revizyon riskli, ucunu indireyim derken sonuç eskisinden daha kötü olabilir. Alışmaya bakın ve bekleyin.Merhaba burnunuzda inme oldu mu acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?