Yeni ilişkim ve geçmişteki yaşadığım yakınlık

Geçen sene bi erkek arkadaşım vardı, flört iken yani başlarda söyledim boşandığımı, ee yani modunda bi tepki verdi, o kadar önemsemedi ki durumu, kendisi için hiçbir şeyin fark etmeyeceğini net şekilde anladım, öyle güzel bi histi ki ve bidaha bi kez bile konusu geçmedi aramızda ne boşanmanın ne cinselliğin. Kendisi eski ilişkilerinde cinsellik yaşamış biri ayrıca, benden böyle bi talebi de olmadı yapımı bildiği için. Sonra karakterlerimizin uyuşmamasından dolayı ayrıldık.
Yani medeni, düzgün, aklı başında insanlar da varken neden bu gün görmemiş ayılar?

Son düzenleme:
Söyleme tabiki. Eğer umrunda olmasaydı zaten sormazdi. Sorduguna göre de umrunda. Ayrıca imam nikahı diye bişey yok nikah devlet tarafından tanınan resmi nikahtir ve kadının hakkını korumak için vardır.

Teşbihte hata olmaz; cinsellik tuvalete gitmek gibi intim bir olay. Nasıl tuvalet detaylarınızı anlatmıyorsanız cinsel geçmişinizi de anlatmayın. Yalan söyleyin demiyorum bakın, anlatmayın. İleride muhakkak başınıza kakacak. Aksi olacak olsa sormazdı. Bir de naçizane bu konularda hassas insanlarla birlikte olacaksanız ona göre yaşayın. Yok cinsel hayatımda kısıtlama istemiyorum diyorsanız da bunu sorun edecek insanlar olmasın hayatınızda.

@bezdumanammm bu konunuz düştü önüme
ne yaptınız görüştünüz mü bu kişi ile

kendisinin ileri derece yakınlığı olmuş mu haspamın?
siz bunu soruyor musunuz? Allah Allah

edit: bu zamana kadar açtığınız hiçbir konuya neredeyse cevap vermemişsiniz
burada saygısızlık kabul edilir bilginiz olsun
inşallah buna cevap verirsiniz

Çok itici bir soru ya. Ona neymiş ? Asla iyi niyetli bir soru değil. Ayrıca öğrenmeye hakkı olduğunu düşünmesi de gülünç.

Erkeklerin bu huyuna çok sinir oluyorum.Ben her şeyi yapayım,karşı taraf hiçbir şey yaşamamış olsun istiyorlar.Hiçbir şey yaşamamış bir adam hiçbir şey yaşamamış bir kadın istemeli.Her şey dengi dengine olsun bir zahmet.

Yeni tanıştığınız bir kız size bunu sorsa cevap verir misiniz? Normal karşılar mısınız? Hayır. (Yani en azından olması gereken bu). Çok yakın arkadaşlarınızla ancak paylaşacağınız bir şey bu. Elin adamı da böyle bir soru soracak cüreti bulamamalı. Çok görgüsüzce bir şey. İlişki bir noktaya gelir, belli bir duygusal yakınlık ve güven olur, kişi karşısındakini daha iyi tanımak için, merak ettiği için bir şeyler sorabilir. Ki o durumda da cevap vermek zorunda değilsiniz ama o durumda soru sorulmasını bu kadar çirkin bulmam. Sizin durumunuzdaki adam hiç güven vermiyor. Çok densiz. "Ne münasebet, yeni tanıştığınız birine nasıl böyle laubali sorular soruyorsunuz?" deyip kendinizi korumanız gerekir. Geli burada "ne desem" diye sorarak bile kendinize ayıp ediyorsunuz.

Resmi nikah olmadan dini nikah kıymak çok saçma. Resmi nikah dini nikahın gerekliliklerini karşılıyor, dini nikaha gerek yok yani. Dini nikahı "gençler nişanlı, günaha girmeden kafeye vb gitsinler" gibi nikahla alakası olmayan bir nedenle kıyan ailelerin hatası yani bunu öngörebilmeliydiler. Herkese kendinizi evli olarak tanıtmadıysanız, nikahı duyurmadıysanız, mehir almadıysanız dini nikah ne kadar geçerlidir ondan da şüpheliyim, dini hassasiyetiniz varsa bir uzmandan görüş alın bence, dini kıstaslara göre boşanmak da gerekiyor üstelik şu an ayrılığınız nedeniyle. Boşuna baş ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…