- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
İmam nikahınız varmış ve nişanlıymışsınız
İllaki bir şeyler olmuştur bundan emin. Bu rağmen sorması hiç hayra alamet değil haberiniz olsun