Yeni ilişkim ve geçmişteki yaşadığım yakınlık

Nişan attım derken nikahınızı da sonlandırdınız mi?
Siz evlenmişssiniz nişan attım diyorsunuz

İşte ben de bundan bahsediyorum.
Dini gerçekten bilen, dindar insanlar böyle bir topa girmiyorlar.
Kendine kılıf arayanların yaptığı yanlış uygulamalar.

kesinlikle.. ne doğru bir yorum

benim eşim hiç sormadı mesela bende hiç anlatmadım
ama ben ona sordum oda söyledi :)
yine sormadı

ne münasebet diyeceksiniz? birde anlatmak zorunda değilsiniz
bu arada zorunda değilim diyip de ilişkiye devam ederseniz adam kurar da kurar kafasında bu daha da zorun olur

Allah aşkına ona ne? Nasıl böyle bir soru sormasına izin verip açıklama yapma gereğini duyuyorsunuz.?

Sakın anlatma o kişiyi tanımıyorsun sonrasında seni tehdit edip ailenle şantaj yapıp birlikte olmaya zorlamayacağı ne malum ? çok duyuyoruz bunları

Bence olay şu..
"Eğer daha önce bir birliktelik yasamissan görüşelim.
Yaşadığın halde beni yoracaksan hiç ugrasmayayim" şeklinde düşünüyor.
Aksi halde karşındaki kadınla bir gelecek tasarlayan adam ; ilk etaptan bacak arasının sicil kaydını istemez.

"Bakire isen ciddi ciddi devam, değilsen baybay. Arada gelirim, iki takılırız işte. Daha fazlası çalışmaz benden."

bence takmasaydı sormazdı , eğer bu ilişkiyi istiyorsan öteki yaşadığın yüzeysel yok yaşamadık de geç .
takmayan erkekler bu konuları hiç açmıyor

ilk defa yüzyüze görüşeceğiz demişsiniz ama adam size şimdiden biriyle yakınlık yaşayıp yaşamadığınızı soruyor. Yahu size de tuhaf gelmiyor mu böyle şeyler? Ben olsam direkt soğurdum bu adamdan.

Oldu mu derse oldu dersiniz bu kadar. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok. Şu sebeple bu sebeple zaten evlenecektik vs. bu tarz bir açıklama yapmaya gerek yok. Adı üzerinde geçmiş yani

Hayır böyle bir şey soramaz henüz görüşmeden bide.
Ne demek ya.
Biraz agırlıgınız olsun ne münasebet diyemedin mi
Benim gibi düşünen biri.
Ne münasebet bana bunları soruyorsun diye azarı basamadın mı?! Özel sizin özeliniz niye millete hesap sorduruyorsunuz? Bu kadar ezik olmayın.
Sormasinin nedenini de söyleyeyim öğrenip bunu kullanıp terkedecek gibi duruyor.

Geçmiş hakkında soru soran erkolardan tiksinti geliyor cevaba göre mi yakınlaşacak ya da uzak duracak anlamadım...

Bunu sorduktan sonra nasıl soğumuyorsunuz ? Buna önem verdiğini öğrendiğimde brad pitt olsa soğurum aklı olarak daha gelişememiş diye

Daha yüz yüze gelmeden böyle birsey soruyorsa etekleri siyirip kac derim.

Hayır böyle bir şey soramaz henüz görüşmeden bide.
Ne demek ya.
Biraz agırlıgınız olsun ne münasebet diyemedin mi
+1
Bir de "hataymış gibi söylemiycem" diyorsun, arkasında duruyorum zannediyorsun yaşadıklarının ama asla değilsin. Ne münasebet diyeceğine ne açıklama yapacağının derdine düşmüşsün.

İlişki yaşamamış biriyle olmak istiyo olabilir, kendisi de öyle ise saygı duyarım ama daha görüşmeden etmeden böyle bi soru sorabilmesi çok çirkin.

Ayrıca, birliktelik yaşadığını duyunca bunu sorun edecek, senden aldığı enerji sayesinde de bi şekilde suçlayıcı olacak, bunu bil. Sen de kendini suçlu hissedeceksin gayet. O yapmayı düşündüğün açıklama nedir Allah aşkına?
Sorun etmeyeceğim, tek bi kez soracağım, deşmeyeceğim demesi tamamen palavra. Sorun etmeyecek, kurcalamayacak olan insan zaten bunu sormaz bile.

Son düzenleme:
Adam daha konuşurken cıvıtıyor istiyor ki cinsellik yaşansın anlamadınız siz galiba, sormasının sebebi de cinsellik yaşayacak ise durum ne onu merak etmesi.
Adam olan bu konuyu sormaz zaten.
Ay soranla da benim işim olmaz.

Asıl konu şu bölüm varya;
“ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım”
Şu konuşmayı yapan kadınla asla ama asla evlenmem.
İlk aşkım, geleceğimi onunla görüyordum, ömürlük olacak…
Bana bu lafları sarf eden kadının zamanı gelince şu kelimeleri tek tek önüne sererim.

İlk aşk, ilk cinsel ilişki, geleceğimi onunla görüyorsdum gibi lafları hayatınıza girecek hiç adam duymak istemez onlara ne madem öyleydi ayrılmasaydın der çeker giderim ben.

Bu adamla da hiç birşey olmaz. Boşa zaman harcarsın.

Yani bu soruyu soran adam önem veriyordur beynini de yer. Bir de çok kıroca değil mi bu geçmişi sormak üzerine konuşmak. Ben direkt soğurdum. Bence direkt elenmeli bu tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…