- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
imam nikahım vardı,
Siz hallaç pamuğu gibi nişanı nikaha katınca kavram kargaşası oluyor haliyle.düğüne 3 ay kala nişan attım
Bunu sorandan kaçmalı insan arkasına bile bakmadan. Düşünüp sorup sonrasında takmıyorum benim için problem değil diyen baştan kendisi ile çelişir, birde bunu sorup sizden faydalanma amacıda güdüyor olabilir mi bunu da bi düşünün.Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Aynen resmî nikah olmadan dini nikah ne alakaSiz hallaç pamuğu gibi nişanı nikaha katınca kavram kargaşası oluyor haliyle.
Nisan mi atıldı dini olarak mı bosandiniz?
Resmi nikah olmadan dini nikahı nasıl yaptılar?
Siz buna nasıl sessiz kaldınız
Bunu sormakta ki amacı neymiş? Kendisine sorsanız belki de saymakta zorluk çekecek bilemezsiniz siz o zaman ne düşünürdünüz? Ben anında soğurdum.Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Aynen resmî nikah olmadan dini nikah ne alaka
Valla ben de erkek düşmanıyım. Eleştiri yiyorum bazen ama yok her halt onlardanSiz başlayın önce. Bir kere soracağım kesinlikle ikincisi olmayacak.
Kaç kadınla birlikte olduğunu sorun ve ne kadar ileri gittiğini. Bakalım ne cevap verecek.
Her geçen gün erkek cinsine olan nefretim artıyor. Bir kere soracakmış. Bir kere sor ömür boyu hep oradan vur.
Kendileri her haltı yiyorlar, sonrada namus timsali kesiliyolar.Valla ben de erkek düşmanıyım. Eleştiri yiyorum bazen ama yok her halt onlardan
Onlar da soruyor inanın eğitimin önemi 0 diyeceğim artık yaYa abi bunu niye öğrenmek istiyorlar. O kadar insanla görüşüyorum hiç merak etmiyorum. Amaç çok belli. Bu soru sorulunca direkt soğuyorum. Niyeyse okumuş meslek sahibi, kültürlü adamlar bunu asla sormuyor. Bide gelmiş burda dert ediyorsun enayi gibi bu adamla buluş
Valla ben de erkek düşmanıyım. Eleştiri yiyorum bazen ama yok her halt onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?