Yeni ilişkim ve eski sevgilisi

didemezgi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
18
4
31
Merhaba..
Salak yerine koyulmaktan ve kandırılmaktan nefret ettiğim için hayatımı karşımdaki insanı içimde hep sorgularım. Belki bir sorun yok ama işin içinden çıkamadım sizlere de danışmak istiyorum.
Ben 23 yaşındayım 5 yıl süren bir ilişkim vardı beni aldattı ayrıldık 1 yıl sonra tekrar barıştık ve tabi ki beklenen sonuç olarak tekrar bitti. Bunu sorgulayarak başladım her şeye. Gururum kırılmıştı ama ben yine barıştım. Evet aldatıldım kendi kararımla ayrıldım ama ayrılmak zorunda kalmıştım demek ki sevgi bitmeden bitmiyormuş dedim kendime. Barıştık tekrar kendi kararımla ayrıldım ve hiçbir şekilde bir duygu beslemiyorum ona karşı nefret bile.
Konuya geçecek olursam 3 aydır yeni bir ilişkim var. Şuan ki sevgilim 4 yıl süren bir ilişkiden çıkmış ama ayrılalı 1 yıl olmuş. Sevgili olmadan önce arkadaş ortamındayken bir arkadaşına eski sevgilisinin fotoğrafını göstermişti telefonundan. Şimdi düşünüyorum da o da aldatıldı o da ayrılmak zorunda kaldı içinde hala o kızın yarası mı var. Evet belki ondan nefret ediyor belki asla ona dönmeyecek ama onu düşünüyor olmasını düşünmek beni çıldırtıyor. Bu arada geçelerde sordum fotoğrafı evet kalmış öyle çok aşağılarda dedi. Bende şuan çok farklı düşünüyorum o fotoğrafın orda olduğunu bile bile bırakmışsın dedim. Evet haklısın sonuna kadar dedi seninle başladığımız gün sildim dedi ve silmiş gerçekten. Ama bu kadar basit değil her şey bir günde değişemez.
Daha açıklayıcı olsun diye detay vereyim erkek arkadaşım biraz patavatsız söylememesi gerek ne varsa söylüyor içinde tutamıyor. Parfümüm eski sevgilisinin parfümündenmiş bana bunu söyledi. Etek giyiyorum eski sevgilisiyle yaşadığı bir durumu anlatıp tedirgin olduğunu belirtiyor. Sadece eski sevgilisiyle olan seylerde değil sadece bizim yasadığımız şeyleri gecmişle bağdaşıtırıp bana anlatıyor. Bende anlayışlı olmaya çalışıyorum hani bende uzun süren bir ilişkiden çıktım unutabilir insan diyorum. Bu rahatsızlığımı ona söylesem belki içinden geçircek bana anlatmayacak en azından o an ne düşünüyo anlatsın bileyim diye düşünüyorum. Hatta bana diyo ki sen ne kadar anlayışlısın eski sevgilime böyle şeyler anlattığım zaman hemen kıza kötü yakıştırmalarda bulunuyodu falan filan..
Sizce kafam karışmasında haklı mıyım? Unutamadı mı?
( Uzun oldu kusura bakmayın yazdıkça yazasım geldi )

Kızzz nasıl dayanıyosun , yok parfümün eski sevgilimin , yok eski sevgilime şunu desem şöyle derdi , yok eski sevgilimden anlayışlısın, yok eski sevgilimin boku eğri seninki düz.... Konuş bence derhal birdaaha eski sevgili lafını ağzına almasın seni onunla kıyaslaması hiç hoş değil! Sende o zaman ona aynısını yap bakalım ne olcak. Aaaa manyak mı ne bu çocuk?!

Dediğim gibi ben dedim diye bundan vazgeçerse hep düşünüyo bana söylemiyo diye düşünmek istemiyorum. Aynısını ben ona yaptığımda gayet anlayışlı davranıyo ya da öyle olmaya çalışıyo..

Nasıl anlayışlı karşılıyorsunuz ya anlamadım yani... İçinde eski sevgilisinden bir şey kalmasa kıyaslama yapmaz. Ya da kendini böyle rahatlatıyor sen ondan iyisin gibi ıspatlamaya çalışıyor ama hiç hoş değil bence

Evet hiç hoş değil ve cok kırıcı oluyor. Yani unutamadığını düşünüyorsunuz sizde

Evet hiç hoş değil ve cok kırıcı oluyor. Yani unutamadığını düşünüyorsunuz sizde
Malesef öyle düşünmemek elde değil , tam unutamadı demesekte eski sevgilisinin yaptıklarını hazmedemediğinden hep sende onda olmayan şeyleri kıyaslıyor ve kendine 'Daha iyisini buldum' kafası yapmaya çalışıyor... Ama bence konuşmalısın , konuşmadan çözemezsin ama kavgasız medeni bir şekilde . hem belki konuşursan açıkca söyler sana bazı şeyleri.

Haklısınız ancak yüz yüze konuşmam gerekiyor aynı şehirde olmadığımız için bi kaç hafta sonra bu konuşmayı yapabilicem. Cevaplarınız için teşekkür ederim

Haklısınız ancak yüz yüze konuşmam gerekiyor aynı şehirde olmadığımız için bi kaç hafta sonra bu konuşmayı yapabilicem. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Tabiki yüz yüze konuşun , gözlerinden anlaşılır bazı şeyler. Rica ederim

eski sevgilileri birbirine anlatmak ne kadar saçma zorlanıyosanız yeni bir ilişkiye başlamayın derim ne o öle onun kokusu onun kılı tüyü çok bunaltıcıhakkınızda hayırlısı

Beni yorma bu yorumu bi kere daha oku aynısını yazamadamda benzer şeyler geçti aklımdan

Biraz daha zaman ver hatasını kendi anlamazsa sen tatlı dinle anlatırsın cnm
Bazen kırmıyorum seni bunları anlatarak değil mi diyor bende olabilir aynı şeyleri bende yaşadım insan anlatmak istiyor diyorum. Ben söyleyerek değil kendi bunu farkederek vazgeçsin istiyorum

anlayışlı olcam diye batırmanın lüzumu yok sert bi dille bahsetmeni istemiyorum hoş değil ergence böyle şeyler de çok ergence çunku olgunlaşsın biraz okurken benim içimi baydı

Uyardın mı pekii, daha öncesinde arkadaş gibiydiniz sanırım onunla sana eski sevgilisini anlattığına göre. Belki düşünmeden yapıyordur. Yaptığı hoş değil, bunu ona söyleme sert bir şekilde uyarman lazım. Bence konuşman gerek bu konuyu.

Evet daha öncesinde yakın bir arkadaşlığımız olmasada arkadaşlarımın yakın arkadaşıydı. Hiç uyarmadım bu zamana kadar sadece farketmesini bekledim. Ama devam ettikçe unutamadı mı acaba diye şüphelenmeye başladım

Bazen kırmıyorum seni bunları anlatarak değil mi diyor bende olabilir aynı şeyleri bende yaşadım insan anlatmak istiyor diyorum. Ben söyleyerek değil kendi bunu farkederek vazgeçsin istiyorum

İyi de çocuk "seni kırmıyorum değil mi" diye sormuş.

"Kendi fark ederek vazgeçsin istiyorum" demişsiniz de...

Yaptığının rahatsız edici bir şey olduğunun farkında olmasa bunu sormaz zaten.

Siz de anlayışlı olacağım diye bozulduğunuz halde renk vermiyorsunuz.

Hatta "olabilir, insan anlatmak ister" diye destekliyorsunuz, daha da coşuyor çocuk.

İnsanlardan hele erkeklerden ince düşünceli olmalarını beklemeyin.

Sizi rahatsız eden bir şey varsa söyleyin kendilerine çeki düzen versinler.

"Seni kırıyor muyum" diye sorduğunda "bunları konuşmaktan hoşlanmıyorum" demek burada verilecek tavsiyelerden daha çok işe yarar.

Düşünemedi belkide, sende kullanma o parfümü. :) Etek olayına gelince tam olarak ne dedi bilmiyorum, örnek göstermek istemiştir. Bence onu uyarın. Bazen erkekler düşünemiyor böyle şeyleri. Bende sevgilime değil tabii ama bir şey olduğunda "ya oda böyle yapıyordu" diyebiliyorum. Onu unutamadığımdan değil öylesine işte. Konuşmadan çözemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…