- 3 Mart 2015
- 18
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi didemezgi2
Kızzz nasıl dayanıyosun , yok parfümün eski sevgilimin , yok eski sevgilime şunu desem şöyle derdi , yok eski sevgilimden anlayışlısın, yok eski sevgilimin boku eğri seninki düz.... Konuş bence derhal birdaaha eski sevgili lafını ağzına almasın seni onunla kıyaslaması hiç hoş değil! Sende o zaman ona aynısını yap bakalım ne olcak. Aaaa manyak mı ne bu çocuk?!
Nasıl anlayışlı karşılıyorsunuz ya anlamadım yani... İçinde eski sevgilisinden bir şey kalmasa kıyaslama yapmaz. Ya da kendini böyle rahatlatıyor sen ondan iyisin gibi ıspatlamaya çalışıyor ama hiç hoş değil benceDediğim gibi ben dedim diye bundan vazgeçerse hep düşünüyo bana söylemiyo diye düşünmek istemiyorum. Aynısını ben ona yaptığımda gayet anlayışlı davranıyo ya da öyle olmaya çalışıyo..
Nasıl anlayışlı karşılıyorsunuz ya anlamadım yani... İçinde eski sevgilisinden bir şey kalmasa kıyaslama yapmaz. Ya da kendini böyle rahatlatıyor sen ondan iyisin gibi ıspatlamaya çalışıyor ama hiç hoş değil bence
Malesef öyle düşünmemek elde değil , tam unutamadı demesekte eski sevgilisinin yaptıklarını hazmedemediğinden hep sende onda olmayan şeyleri kıyaslıyor ve kendine 'Daha iyisini buldum' kafası yapmaya çalışıyor... Ama bence konuşmalısın , konuşmadan çözemezsin ama kavgasız medeni bir şekilde . hem belki konuşursan açıkca söyler sana bazı şeyleri.Evet hiç hoş değil ve cok kırıcı oluyor. Yani unutamadığını düşünüyorsunuz sizde
Haklısınız ancak yüz yüze konuşmam gerekiyor aynı şehirde olmadığımız için bi kaç hafta sonra bu konuşmayı yapabilicem. Cevaplarınız için teşekkür ederimMalesef öyle düşünmemek elde değil , tam unutamadı demesekte eski sevgilisinin yaptıklarını hazmedemediğinden hep sende onda olmayan şeyleri kıyaslıyor ve kendine 'Daha iyisini buldum' kafası yapmaya çalışıyor... Ama bence konuşmalısın , konuşmadan çözemezsin ama kavgasız medeni bir şekilde . hem belki konuşursan açıkca söyler sana bazı şeyleri.
Tabiki yüz yüze konuşun , gözlerinden anlaşılır bazı şeyler. Rica ederimHaklısınız ancak yüz yüze konuşmam gerekiyor aynı şehirde olmadığımız için bi kaç hafta sonra bu konuşmayı yapabilicem. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Beni yorma bu yorumu bi kere daha oku aynısını yazamadamda benzer şeyler geçti aklımdanKızzz nasıl dayanıyosun , yok parfümün eski sevgilimin , yok eski sevgilime şunu desem şöyle derdi , yok eski sevgilimden anlayışlısın, yok eski sevgilimin boku eğri seninki düz.... Konuş bence derhal birdaaha eski sevgili lafını ağzına almasın seni onunla kıyaslaması hiç hoş değil! Sende o zaman ona aynısını yap bakalım ne olcak. Aaaa manyak mı ne bu çocuk?!
Bazen kırmıyorum seni bunları anlatarak değil mi diyor bende olabilir aynı şeyleri bende yaşadım insan anlatmak istiyor diyorum. Ben söyleyerek değil kendi bunu farkederek vazgeçsin istiyorumBiraz daha zaman ver hatasını kendi anlamazsa sen tatlı dinle anlatırsın cnm
eski sevgilileri birbirine anlatmak ne kadar saçma zorlanıyosanız yeni bir ilişkiye başlamayın derim ne o öle onun kokusu onun kılı tüyü çok bunaltıcıhakkınızda hayırlısı
Anlayışlı olayım derken kendimi yiyip bitirdim haklısınızBeni yorma bu yorumu bi kere daha oku aynısını yazamadamda benzer şeyler geçti aklımdan
Kuruntu yaptığım kadar varmış demekkianlayışlı olcam diye batırmanın lüzumu yok sert bi dille bahsetmeni istemiyorum hoş değil ergence böyle şeyler de çok ergence çunku olgunlaşsın biraz okurken benim içimi baydı
Evet daha öncesinde yakın bir arkadaşlığımız olmasada arkadaşlarımın yakın arkadaşıydı. Hiç uyarmadım bu zamana kadar sadece farketmesini bekledim. Ama devam ettikçe unutamadı mı acaba diye şüphelenmeye başladımUyardın mı pekii, daha öncesinde arkadaş gibiydiniz sanırım onunla sana eski sevgilisini anlattığına göre. Belki düşünmeden yapıyordur. Yaptığı hoş değil, bunu ona söyleme sert bir şekilde uyarman lazım. Bence konuşman gerek bu konuyu.
Bazen kırmıyorum seni bunları anlatarak değil mi diyor bende olabilir aynı şeyleri bende yaşadım insan anlatmak istiyor diyorum. Ben söyleyerek değil kendi bunu farkederek vazgeçsin istiyorum
Evet daha öncesinde yakın bir arkadaşlığımız olmasada arkadaşlarımın yakın arkadaşıydı. Hiç uyarmadım bu zamana kadar sadece farketmesini bekledim. Ama devam ettikçe unutamadı mı acaba diye şüphelenmeye başladım