- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
-
- Konu Sahibi didemezgi2
kardeş eskisi hala aklında diye kuruntu yapma sevgiliniin beyni küçük sadece ama bu senin sevgiline has bi durum değil erkeklerin genel olarak beyni küçük yani yaratılış sen masaya yumruğunu kooy amaan be napıyım öyleyse ne baydın ama şöyle de böyle de diyiverKuruntu yaptığım kadar varmış demekki(
bak arkadaş da demiş erkek düşünemiyor bazı şeyleri diye beyinleri küçük çunku tekrardan diyim kuruntu yapmaDüşünemedi belkide, sende kullanma o parfümü. :) Etek olayına gelince tam olarak ne dedi bilmiyorum, örnek göstermek istemiştir. Bence onu uyarın. Bazen erkekler düşünemiyor böyle şeyleri. Bende sevgilime değil tabii ama bir şey olduğunda "ya oda böyle yapıyordu" diyebiliyorum. Onu unutamadığımdan değil öylesine işte. Konuşmadan çözemezsin.
İyi de çocuk "seni kırmıyorum değil mi" diye sormuş.
"Kendi fark ederek vazgeçsin istiyorum" demişsiniz de...
Yaptığının rahatsız edici bir şey olduğunun farkında olmasa bunu sormaz zaten.
Siz de anlayışlı olacağım diye bozulduğunuz halde renk vermiyorsunuz.
Hatta "olabilir, insan anlatmak ister" diye destekliyorsunuz, daha da coşuyor çocuk.
İnsanlardan hele erkeklerden ince düşünceli olmalarını beklemeyin.
Sizi rahatsız eden bir şey varsa söyleyin kendilerine çeki düzen versinler.
"Seni kırıyor muyum" diye sorduğunda "bunları konuşmaktan hoşlanmıyorum" demek burada verilecek tavsiyelerden daha çok işe yarar.
Düşünemedi belkide, sende kullanma o parfümü. :) Etek olayına gelince tam olarak ne dedi bilmiyorum, örnek göstermek istemiştir. Bence onu uyarın. Bazen erkekler düşünemiyor böyle şeyleri. Bende sevgilime değil tabii ama bir şey olduğunda "ya oda böyle yapıyordu" diyebiliyorum. Onu unutamadığımdan değil öylesine işte. Konuşmadan çözemezsin.
kardeş eskisi hala aklında diye kuruntu yapma sevgiliniin beyni küçük sadece ama bu senin sevgiline has bi durum değil erkeklerin genel olarak beyni küçük yani yaratılış sen masaya yumruğunu kooy amaan be napıyım öyleyse ne baydın ama şöyle de böyle de diyiver
bak arkadaş da demiş erkek düşünemiyor bazı şeyleri diye beyinleri küçük çunku tekrardan diyim kuruntu yapma
Anlayışa gerek yok gitsin başkasına anlatsın bugün performansım düşük yorumlarda dişim ağrıyorAnlayışlı olayım derken kendimi yiyip bitirdim haklısınız