Yeni ilişkim ve eski sevgilisi

Kuruntu yaptığım kadar varmış demekki (
kardeş eskisi hala aklında diye kuruntu yapma sevgiliniin beyni küçük sadece ama bu senin sevgiline has bi durum değil erkeklerin genel olarak beyni küçük yani yaratılış sen masaya yumruğunu kooy amaan be napıyım öyleyse ne baydın ama şöyle de böyle de diyiver

bak arkadaş da demiş erkek düşünemiyor bazı şeyleri diye beyinleri küçük çunku tekrardan diyim kuruntu yapma

İçinden geçtiğini bile bile bana söylememesi daha kötü. Hiçbir şekilde belli etmek istemedim ki bunu kendi yapmaktan vazgeçsin bana göre değil olması gerektiği gibi davransın istedim ama yanılmışım

Düşünceli biri diye etkilenmiştim oysa kii

Pat pat söylicem artık gaza geldim

bak arkadaş da demiş erkek düşünemiyor bazı şeyleri diye beyinleri küçük çunku tekrardan diyim kuruntu yapma

Bunu anlamanın başka yolları olsa keşke

erkek arkadaşınız biraz saf kalpli sanırım,
düşünmeden hareket ediyor...
içim neyse dışımda o gibi...
o an aklından geçenleri paylaşmamayı akıl edemiyor...

bu bazı durumlar için iyiyken, böylesi bir durumda biraz kırıcı olmuş bana kalırsa...

yine de ben nedense erkek arkadaşınızın kötü bir insan olduğunu hissetmedim...
konuşarak bu meseleyi halledebilirsiniz...

bir kızın kıyaslanmaktan hoşlanmayacağını, hele ki eski sevgiliyle kıyaslanmanın, onun muhabbetini yapmasının doğru olmadığını söyleyin...

ilişkinize zarar verdiğini anlatın...

konuştuktan sonra anlayacakmış gibi duruyor..

Eski sevgiliyi yeni sevgiliye anlatıp durmak.... Sizdeki anlayışı da hiiiiiç ama hiiiç anlamadım. Ne münasebet anlatıyor, ağzına ağzına kürekle vurmanız gerekirken melaike olmuşsunuz. Bu davranışın size 1 gram faydası yok.

Bence yaptığının aynısını sende ona yap,aralarda eski sevgilinden bahset o da böyle yapardı,şöyle yapardı gibisinden gıcık olana kadar yap,o zaman anlar bence hatasını uyarmakla düzeleceğini sanmıyorum,böyleleerine en sinir hareketleri yapacaksın ancak o yola getirir ama şu da var çok yenisiniz bunları aşarsınız.

bence kötü niyetinden değil ya :) arada ben de yapıyorum bu patavatsızlığı tabi bu kadar sık değil ama emin olun içimde eskiye dair hiç bir şey olmadan yapıyorum, uzun süreli bir şey yaşayınca kimi insan bunu yapıo ama cidden art niyet olmaksızın :) ben erkek arkadaşınızın da böyle olduğunu düşünüyorum ama dozunu kaçırmış, tatlı bir dille kendimi kıyaslanıyor gibi hissediyorum pek hoş değil dikkat edersen sevinirim derseniz bile yeterli bence, ben onu düşündüğünü vs sanmıyorum :)

Valla takdir ettim cok dayaniklisiniz gercekten. Ben olsam ağzına geçirirdim bir tane. Ama bunu aliskanlik edinmesin surekli lafini acmasa daha kolay unutacak o kizi belkide (burda unutmak derken ismini dahi unutmak anlaminda soyluyorum tabiki hala onu sevmiyordur) siz yine de belli edin hosunuza gitmedigini. Tekrar o kizin konusunu acarsa sen kirilma diye birsey demiyordum ama bu beni cok yipratiyor eski sevgilinin konusu gecmesin mumkunse aramızda de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…