Yeni hayatım,dumansız.

Bende de bir sorun var ama anlamadım daha önce bıraktığımda hiç yönlenmiyordum içmek için bu sefer daha zor sanki ama geçecektir herhalde normalde 3 günde fiziksel bağımlılk biter diyorlar ama alışma kısmı üç hafta kadar sürüyormuş.insan biraz zaman geçince bırakma sebepleri ortadan kalktığı için tekrar içeyim polemiğine düşüyor bence.içtiğinde de eski alışık olduğu tadı bulamıyor ve iğrenç geliyor.neden içtim şimdi diye kendine kızıyor ben nerdeyse 1 yıldır bu kısır döngü de debeleniyorum.

Sanırım hatırlamak gereken şu sigara içen insan olmaktan hoşlanmıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim.içmekten çok zevk alsaydım bırakmak istemezdim. Şu an içeceğim bir sigara bana zevk vermeycek destek te olmayacak sadece tekrar bağımlı olmama neden olacak...

Aynen, 1 hafta 10 gün geçince, niye bıraktım ki falan oluyor...Allen Carr Videosunu izlesek iyi olur.
Çünkü bende, dün ve akşam epey zorlandım...Bir yanım artık tamam diyor, bir yanım kararsız...
Kararımızı sorgulamayalım, çok zorda kalmasak bu kararı vermezdik değil mi, iyice bıkmışız artık...

Şimdi kahvaltı ettim, çay içiyorum.Sonra da sakıza devam...
Bugün asabiyim sanki, biraz da duygusal...
Ne yalan söyleyim; zorlanıyorum...
En iyisi başka şeyler düşünmek...

Hiç iyi değilim,
İşle ilgili sıkıntım var.Kafamı toplayamıyorum.
Bu kadar çok sorumluluk alamam ben...Bilmiyorum ya!!!

Canım günlüğüm
1 yılı geçmiş ki hiç yüzüne bakmadım.Bol bol da sigara içtim bu arada, mayısta işi bıraktım ki- ne güzel kurtulmuşken illetten o iş yüzünden dönmüştüm.- Yazın çokça gezdim tozdum ve kafamda kurdum da kurdum. Yok yaz geçsin, yok tatile de gideyim, temizlik bitsin bayramda geçsin derken...Çünkü biliyordum bu etkinliklerde sigara konusunda zorlanacaktım. Deniz kenarında içmek veya kardeşlerle memlekette bahçede içmek gibi. İş yaparken çok içerim mesela, yorulunca...Neyse hepsi geçti, kendi kendimle kalıyorum bayram sonunda. Ve o gün artık çok yaklaştı. Tekrar kitabı okuyup sonsuza dek sigaraya elveda diyeceğim. Tam 6 aydır planlıyorum böyle olmasını. Ve böyle de olacak.

Bugün kitabı okumaya başladım. Fazla da uzatmayacağım. Zaten kararımı vereli çok oldu. Kitap sadece bana 'bu son sigaran' diyecek.

O gün bugün. Aksam sonuncuyu ictim ve bitirdim. Sürekli buraya destan yazmayi da düşünmüyorum. Cunku yazdikca aniyorsun andikca unutmuyorsun. Ama ben artik o hic yokmus gibi yasamak istiyorum ve hic olmamis gibi. Herşeyinden biktim kısaca. ..

Uzun zamandir olmayan depresyon belirtilerini dün den beri gosteriyorum iyi mi. Hele adama yaptiklarim bogacam sanki o moddayim.
Sakin ve mutlu olmam gerekmiyor muydu. Bulutlarda gezmem. Neyse ne olacaksa olsun çıldırsam bile ben dönmem bu yoldan.

Dönmem...Kolay değil, sonuçta kullandığın hem fizyolojik hemde psikolojik etkileri olan bir kimyasal. 1 saatte mi adapte olacaktı vücut? 20 yıldır nikotin verirken ona.Sabır sabır...

Dün resmen bir canavar çıkmıştı içimden.
Felakettim. Düşündükçe utaniyorum. Bugüne de sakin başladım. Umuyorum ki yeni potlar kırmadan kazasız geçiririm.

Sersemlik ve sakarlik bugün de devam etti. Hepsi geçici. Allahim sana şükürler olsun ki hizla iyilesijorum.

Hep yatsamda uyusam havasindayim. Hala elim kolum bir yerlere carpiyor sürekli bir şey ler döküyor ve kiriyorum. Hatta parmagimi oyle feci kestim ki dikislik nerdeyse iyilesmedi bir türlü.
Vay be bak sen şu uyuşturucunun yaptiklarina. Geçmişimi okudumda bir haftadan sonra gerilemeye baslamisim. Yine oyle olur mu yaaa bu kez son olsun istiyorum. Hep kararlılıkla hava atmışim ama cabuk sonmus.

Bir haftayi devirdim cok şükür. Fazla düşünmeyince oluyor. Gerci inanmakta zorlaniyorum. Galiba 3 hafta süresi bu fikre alismayi kapsiyor. Iyiyim ama fazla kriz yasamadim. Sadece psikolojik olarak çöküş te gibiyim.
Bu arada sismanlamamaya da calisiyorum. Surekli yemesemde ogunlerde normalden fazla yiyorum. Yani hic başlamasam bişey yok ama başlayınca da durmuyorum. Yürüyüşü nerdeyse 2 saate çıkardım yine de bayram 10 gun oncesine gore 2 kg fazlam var.
Takmiyorum ödem de yapiyor heralde. Sorun değil bir ayda düzelecek. Önemli olan sağlık.

Bugün de fazla kahve ictim. Işte tam da bu saatlerde yani aksam üstleri istiyorum .

Canım konunu takip edicem bende dönem dönembırakıp baslayanlardanim belki ilham kaynagi olursun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…