• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hayatım,dumansız.

tamam evet canım bırakma günlüğü tutmalıyım zaten çok iyi olur sen ne zaman bıraktın ne kadar oldu hangi yöntemle unuttum yorgunluktan :)
Ben 1 yıldır Allen Carr kitabını okuyorum. Belki beş kere okudum en az üç kere de videosunu izledim. Bu sürede 10 gun falan hep bırakıp geri döndüm. Umarım bu son olur. Yoruldum artık bu çelişkilerden. 20 yıldır içiyorum.

yani 10 gün bırakıp tekrar mı başlıyosun ? Sadece 10 gün mü sürüyo bırakmaların.. Nedenini bulmamız lazım canım ya zaten nedenleri bulup ne kadar saçma olduğunu anlayınca vazgeçip içme isteğinde yok oluyormuş. Zaten Allen Carr metodunun mantığı bunu yaptırmaya çalışıyor. Belki burda çözemezsek artık en son çare seansa filan gideriz. Bi de film yapmışlar duydun mu "Bırakmak İstiyorum" diye etkili bi filmmiş diyolar.. dvd si çıkarsa ediniyim diyorum. Ben defter aldım önüme ilkokul çocuğu gibi yazıp çizicem herşeyi.. başka yolu kalmadı çünkü.. Büyük bi sorunumuz var ve bunu çözmemiz lazım :)

Evet geçen yıl öyle geçti. Bırakıp bırakıp başlayarak. Ama bu defa son artık. Sanırım epey yol aldım. Nerdeyse 40 gün oldu.

müthişsin maşallah diyelim ikimize de :)

burayı da çok boşlama canım neler hissettiğin nasıl faydalar olumlu değişimler aldın hayatında.. bunları da yazarsan baya iyi motive oluyo hepimiz için, sana da iyi gelir ... ben aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum.. bundan sonra dumansız temiz yeşil hayat :)

Ayyyyyy
Bugün de gel gitlerdeydim nedense. Yani şu insan beyni çok ilginç ya. Neyle nasıl bağlantı kuruyor bilemedim ama günün yarısını içmek isteyerek geçirdim. Dile kolay yani 1.5 ay oldu ki normalde çok rahatım. Aklima gelse de özellikle kahvaltıdan sonra kaale almıyorum.
Istemiyorum en başa donemem

Bugün de ciddi bir krizle karşı karşıyayım. Ama artık keyif alıyorum bu zorlamalardan çünkü kazanıyorum ve daha çok güçleniyor um. Ben hayatıma böyle devam ediyorum. Başka seçeneğim olduğunu sanmıyorum.

Bugün çok sinirliyim. Direkt değil de dolaylı istiyorum heralde anlamadım ben beni...
Yoksa yazın mı bırakmak daha iyi. Gez toz bol bol. Şimdi eve kapandik ya o da sanki geriyor.

Neyse bu da geçer bir şekilde. Geri dönüş yok artık. En zor günler çooook gerilerde kaldı. Ama ne yalan söyleyeyim ki mutlu değilim ben. Yani tüm o riskler bertaraf edilebilseydi ve zararlar o kadar çok olmasaydı ya da onları görmemeyi becerebilsem galiba icerdim.
Ne bileyim ya aklımda deli çelişkiler. ...

Bugün çok sinirliyim. Direkt değil de dolaylı istiyorum heralde anlamadım ben beni...
Yoksa yazın mı bırakmak daha iyi. Gez toz bol bol. Şimdi eve kapandik ya o da sanki geriyor.
canım buna benzer şeyler bana da oldu yani özlemek değil ama hava karardı soğudu evde tıkılmaktan can sıkıntısından bi kasvet çöktü üstüme ve bazı canımı sıkan önemsiz tiplerde oldu ve çay kahve yanında içip keyiflenip herşeyi unutmak istiyor insan ama bunlar da hep bahaneler aslında.. işte bunları da yok edecek formül bulmalıyız..Kendi kendimize can sıkıntıma iyi gelmeyecek, stresimi almayacak moralimi düzeltmeyecek beni iyi etmeyecek tam tersi daha kötü edecek bir maddeye ihtiyacım yok, o dumanın içine tekrar girmem ben dumandan çıkmayı özgür olmayı iyileşmeyi seçtim demeliyiz.. ben böyle yapıcam.. işte bunlar zor zaman tuzakları...sende aklına bişey gelirse yaz canım..

benim canım istemiyor ama sinirlenince kızgın ve canım çok ama çok sıkılınca sinirden hani inadına gidip içmek yani istediğimden değil, hemen herşeyi yapmışım müzik, kitap, egzersiz, chat, oyalanma, yemek, bakım vs. ama sonunda can sıkıntım geçmemiş devam ediyor ve hava bozuk yapacak bişey yok..işte o duruma sinir oldum yoksunluk çekmedim ama yapacak bişey yok gibi geldi bir boşluğu doldurmak gibi yani tamamen gereksiz bir düşünce işte o alışmışlıktan ve daha fazla boş vakit kaldı.. o boşlukları dolduracak bir duman değil de keyifli zararsız bi hobi uğraş bulmak lazım :KK66:

benim canım istemiyor ama sinirlenince kızgın ve canım çok ama çok sıkılınca sinirden hani inadına gidip içmek yani istediğimden değil, hemen herşeyi yapmışım müzik, kitap, egzersiz, chat, oyalanma, yemek, bakım vs. ama sonunda can sıkıntım geçmemiş devam ediyor ve hava bozuk yapacak bişey yok..işte o duruma sinir oldum yoksunluk çekmedim ama yapacak bişey yok gibi geldi bir boşluğu doldurmak gibi yani tamamen gereksiz bir düşünce işte o alışmışlıktan ve daha fazla boş vakit kaldı.. o boşlukları dolduracak bir duman değil de keyifli zararsız bi hobi uğraş bulmak lazım :KK66:
Haklısın. Ben de zorlanıyorum arada. Keyifsizim

Iyi geldim bugüne. Ama içimdeki sanki tamamen bitmemiş gibi olan bu histe ne.
Bıraktığımdan beri evdeyim. Ortama girmedim içen kimseyle bir araya gelmedim. Şimdi haftasonu böyle bir durum olacak ve beyin bağlantıları kurdu bile. Kolay gelsin.

Son yazdığımdan beri tam bir ay olmuş. Günler su gibi aktı geçti. Umarım bu kez bitirdim bu işi.Artık hiç aklıma gelmiyor desem yeridir. Yine çok hafifçe sallıyor belli bir ortam olunca. Günlük hayatta ise hiççç. Geçen haftalarda kahvaltılardan sonra özendim bir süre...Oda bitti . Arada yoklayacaktır tabi de...Bir daha başa dönmem .Kararlılığa devam.
Şimdi kontrolsüz yemek ve ha bre spor sonucu vücudum çok değişmesede tartı hayli değişti. Yani abartmayım 53 tüm 57 oldum.İştah gerçekten arttı ve normale dönmedi hala. Diyetlerle bozdum kafayı 52 den aşağı düşmek istiyorum bakalım.

Artık başardım Sene olacak neredeyse ....Öyle bir maddeyi algılamıyorum bile. İnsan öyle şaşırıyor ki nasıl sürekli onu alabildiğine. Hayret ki ne hayret...
Zor ama imkansız değil.

Back