Bende de bir sorun var ama anlamadım daha önce bıraktığımda hiç yönlenmiyordum içmek için bu sefer daha zor sanki ama geçecektir herhalde normalde 3 günde fiziksel bağımlılk biter diyorlar ama alışma kısmı üç hafta kadar sürüyormuş.insan biraz zaman geçince bırakma sebepleri ortadan kalktığı için tekrar içeyim polemiğine düşüyor bence.içtiğinde de eski alışık olduğu tadı bulamıyor ve iğrenç geliyor.neden içtim şimdi diye kendine kızıyor ben nerdeyse 1 yıldır bu kısır döngü de debeleniyorum.
Sanırım hatırlamak gereken şu sigara içen insan olmaktan hoşlanmıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim.içmekten çok zevk alsaydım bırakmak istemezdim. Şu an içeceğim bir sigara bana zevk vermeycek destek te olmayacak sadece tekrar bağımlı olmama neden olacak...
Sanırım hatırlamak gereken şu sigara içen insan olmaktan hoşlanmıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim.içmekten çok zevk alsaydım bırakmak istemezdim. Şu an içeceğim bir sigara bana zevk vermeycek destek te olmayacak sadece tekrar bağımlı olmama neden olacak...