• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hayatım,dumansız.

Zor bir akşam. Yüz kaslarim cekiliyor dudaklarim uyusuyor nikotin diye agliyorlar sanki. Ve şunu unutmuyoruz hiç bir zaman bunlarin hepsi yanilsama istemiyorum ve icmiyorum. Icemiyorum degil...
Asıl soru şu içmek zorunda miyim

Bugün hep gittigim markete gittim ve sigara almadim. Ama heralde beyin o baglantiyi kurdu ki son bir saattir müthiş gerginim. Yalnizca dayanilmayacak gibi değil atlatiyorum 11. Gunde bitti cok sukur...

Ama 10 gün oncesine gore tartida 3 kg fazla gormek cok canimi sikiyor ve de deli gibi yürüyorum yani.

Aklıma geliyor da bugünlerde, şöyle geliyor. Yok canım daha neler her şeyi bile bile nasıl içerim gibi şeyler diyorum kendi kendime. 15 günden sonra bunlarında hafifleyeceğini umuyorum. Akşam sinirliydim. Sabah yine parmağımı kestim.

Ben çok gerginim bu günlerde, kendime bile dayanamıyorum valla bi tokatlayasım var kendimi. Ne yapcam bilmiyorum. Düşüncelerim, yemem içmem sinirlerim her bi şeyim darmadağınık. Olan oğulcuklarıma oluyor. .Ani tepkiler veriyorum fazlaca.Yani şöyle bir dağ başına gidip, sadece yürüsem ve yatsam öyle iyi olacak ki...

Akşam 9,30 da yattım erkenden, öyleyim bugünlerde, Gergin dağınık ve amaçsız. Neşem yok keyfim sıfırın altında eksilerde...

20. Gundeyim cok şükür üç haftam dolacak yarin. Bu günlerde en çok şöyle düşünüyorum. Keşke sigara da arasıra kullanilan birsey olsaydi...gibi. Ama biliyorum tek bir tane her şeyin sonu olur. Neyse ya çok karmaşık oluyor insanin duygulari bırakırken. En iyisi hic geriye bakmamak ve dusunmemek. Kararlıliga devam.

Ama itiraf edeyim ki hiç mutlu değilim. Ayrılık semptomlari yaşıyorum sanki hafif depresyondayim. Çok zormuş yaw keşke hiç alışmasaymisiz yani kimse baslamasa keşke. Hele o çocuk lar ve gençler. Anlatması öyle zor ki...
Bir de koku ve tat almamda hiç bir değişiklik farketmedim . Hani hep diyorlarya her şeyin tadi daha fazla ve kokusunu daha çok almaya başladım diye. Bende niye olmadiki. Belkide hasar çok büyüktür. Bilmiyorum.
Yürüyüşe devam. Istahim normallesiyor. Yarin dan itibaren diyetime donuyorum. Abur cubura son.

Surekli uyumayi dusunen sinirli huysuz biri oldum çıktım. Kendimden hiç memnun değilim. Sigara içerken de memnun değildim. Bilmiyorum ki bu çelişkiler bitmeyecek mi
Şimdi bu aksamda niye hala onu düşünüyorum ki. Sanki bir kabustayim ve hep öyle kalacağım.

Mutluluk ve başarı günlüğü olacaktin ağlama duvarına döndün be günlük.
Az önce tika basa yedim ne var ne yok. Şimdi de bir gözüm yatakta. Vurup kafayı yatmak istiyorum bu vakitte. Ama yapmayacağım elbette. Hatta daha bir saat yürüyüş yapacağım da sularda kesilmiş way arkadaş.
Kronik mutsuzluk devam ediyor. Ben önceden ne güzel giderdim gazla şimdi hiç bir şey yetmiyor. Dua bile etmiyorum inanamıyorum ya bu kadar boşver digime.

Imdattttttt.... Yeter ya bitsin artik bu çile. Özledim ya eski ve daha umutlu gülen Melosssssss u.

Bu arada anladın heralde günlük icmemeye devam ettiğimi. Yoksa niye böyle manyaklasayim ki.

Bende bugün 13. günümü doldurdum.Birçok başarısız denemenin ardından 19 ekimde ilk kez paketi çöpe attım. (önceki denemelerde saklardım:)) Bu kez kararlıyım artık içmek istemiyorum, ailemin ve arkadaşlarımın sen iradesizsin, yapamazsın, tekrar başlarsın gibi laflarından sıkıldım artık. Bu kez kazanan taraf olmak istiyorum. Kokomel birbirimize destek olalım ve bu illete yenik düşmeyelim.

Bende bugün 13. günümü doldurdum.Birçok başarısız denemenin ardından 19 ekimde ilk kez paketi çöpe attım. (önceki denemelerde saklardım:)) Bu kez kararlıyım artık içmek istemiyorum, ailemin ve arkadaşlarımın sen iradesizsin, yapamazsın, tekrar başlarsın gibi laflarından sıkıldım artık. Bu kez kazanan taraf olmak istiyorum. Kokomel birbirimize destek olalım ve bu illete yenik düşmeyelim.
Çok iyi yapmışsın tebrikler. Ben de gözümü fena karattim arkadaşım. Herne kadar şu mutsuz halimi istemesemde dönmeye hiç niyetim yok. Geçecek bu günler. .. Hayırsız sevgiliyi unutmaya çalışıyoruz kolay mı olacakti.

Hızla geçiyor günler . Abur cuburla alaka mi kesemedim daha. Ama yürüyüşe tam gaz devam . Onun için ciddi bir kilo alma durumu olacağını sanmıyorum. Sadece yilbasina kadar vermek istediğim bir kaç kilo var. Şimdiye kadar sıkmadim da bakcaz artık.

Bugün ne böyle ya. Çenem kilitlendi sanki kasiliyo yani. Bunca zaman geçmiş yine de şimdi içmek istiyorum. Yorulunca oluyor böyle. Biraz iş yaptim ya ondan mı ne?
Beni tek alikoyansa artık sigara içmenin bir aptallik olduğuna iyice inanmış olmam. Şimdi gidip alsam ve icsem hem kendimi aptal gibi hissedecegim hem de çok pişman olacağım.
Sakin olmalıyım. Artık geri dönüş yok. Geçecek bu günler. ..

Back