Evet cnm aynı rahatlık huzur bendede olmuştu ama ilk 10 gün falan bu durum devam etti..Sonrasında anormal derecede krizlere girdim.. Dediğim gibi hatta dayanamayıp yaktım.. Ama kesinlikle vazgeçme bu krizler ara ara vurucak ve genelde 10- 15 gün arasında vurduğunu söylüyorlar. Bendede aynısı oldu çünkü.. Ama psikolojikmi bilmiyorum ben bu 15 leri atlattığımdan beri çok rahatım ve kesinlikle tekrar başlamayı düşünmüyorum.
Sigara aslında kiralık katil gibi bişey.. para verip kendini öldürtüyorsun..
Neyse cnm Allah bırakmak isteyen herkezin yar ve yardımcısı olsun..
Yapma, iyi demedin ya şimdi, asıl krizler ilerde mi yani...Bazı kırılma noktaları varmış...
Aminn, inşallah kolaylıkla atlatırız...
Kokomel sakın pes etme evet bende çok kötü vurduğu zamanlar oldu ama 1 hafta sürdü ve şuan çoook rahatım aklıma geliyor ama krizesokmuyor hemen geçen bir heves gibi şuan.. Aklına sigara gelince hemen gel bu sayfayı oku ve yorum yap.. birbirimize destek olunca krizler çok daha kolay atlatılıyor..
Yanlış davrandım tabi ama yanlışı sürdürmemek benim elimde..
Keşke o anda yürüyüşe çıksaydım ya da duş alsaydım...Yalnızdım evde oğlumla, çözüm üretemedim malesef...
bu durumları yaşıyorsun tabi, kesinlikle pes etmeyin...bunca yıl içmişsiniz bütün hayatınız buna adanmış neredeyse, onsuz gülemiyor, üzülemiyor, heyecanlanamıyor, yemek yapamıyor, temizlik yapılmıyor, film izlenmiyor, çay kahve içilmiyor hayatımızın tam ortasında dururken birden ötelemek tabiki zor..ama asla vazgeçilmez değil...
ben temizlikmi yapıyordum yada sigara arasımı temizliyordum belli değildi..toz almadan sigara, elektrik süpürgesi yap sonra sigara, bir odayı sil hemen sigara molası yani böyleydi,,,bulaşıktan önce sigara sonrasında yine sigara,,,
böyle işkence çekiyorsanız bırakamazsınız için sigarayı ve her içtiğinizde içinizdeki pişmanlığı yaşayın,,,ve her içtiğinizde aslında içmedende bu zamanı geçirebildiğinizi kendinize anlatın..sigarayı elinize alıp konuşun...aslında içinizdeki nikotinin sizi böyle yaptığını düşünün....bağımlılık bu işte...bağımlıyız ve bundan kurtulabiliriz...
bırakmayı istiyorsunuz ve siz bunu başaracaksınız...bırakan hiç kimse sizden üstün değil...
kendinize güveni asla kaybetmeyin her seferinde bunu başaracağınızı bilin....bu kez olmadıysa diğerinde olacaktır...ama şunu bilin azaltarak olmuyor,,,hiç içilmeyecek....
çok bilmiş gibi konuştum sanki ama aynı şeyleri yaşadım hala yaşıyorum...sizin yanınızdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?