yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

12

12gunluk nasil ogrendin ki cnm ya
12 aralık sat. 24 Aralık ilişki oldu erken ovalasyon olmuş bende daha gün var diye korunmadım 3 Ocak lekelenmeler başladı adet tarihim hiç şaşmaz ara kanama olmaz benim. 5 Ocak tada lekelenme olunca test vardı zaten acaba diye yaptım pozitif görünce koşa koşa hastaneye tabii :)

Kızlarr iyi geceler bende asagi yukari 1 saatten bu yana yazilanlari okudum ki sona geldigimde herkes uyumus :))) bizde 7 haftalık olduk bu saat itibariyle sali gunu de kalp atıslari icin gidicez cok heyecanlıyım hersey yolundadr umarim ben elevit kullaniyorum kabiz yapti beni yalniz ve asiri acikiyorum mide bulantisi fazla uyuma vs yok ama hic

Allah bize de cift cizgiyle kosa kosa hastaneye gitmeyi nasip etsin:) Hayrli olsun tatlim saglikla kucagina al insaAllah

Senin de bebisin hayrli olsun cnm, benim hicbir bilgim yok bu konuda

Evet bende de var aynısı canım ferro sanol ve decavit kullanıyorum ayrıca balık yağı da yazdı şimdi oda çıktı :) bende ilaç kullanmayı hiç sevmem ama bebeğimiz için mecbur napalım

Aynen oda var ama kasik ağrısı migde feci yemek yemek istemiyorum hiç bu ara içim almıyor
Canım ben de öyleydim iştahım kesildi öğrendikten 8 hafta bitene kadar 3 kilo verdim yiyemedim çünkü hiçbirşey ama zamanla düzeliyor şuannda geçti benim mesela

Canım ben de öyleydim iştahım kesildi öğrendikten 8 hafta bitene kadar 3 kilo verdim yiyemedim çünkü hiçbirşey ama zamanla düzeliyor şuannda geçti benim mesela

Herkeste farklı demekki cnm ya işte gece uyku uyuyamadim ya var ya sağ Bacağım nasıl çekiyor böyle ağrı yapıyor değişik bir agri vardı

Benim
Sagol guzelim :) ben yasca buyugum sizlerden 39 yasim.14 yasinda oglum var ikinciyi istiyrz gecte olsa nasip kismet bakalim
Annem en küçük kardeşimi 42 yaşında doğurdu ben 16 yaşındaydım ve annem menapoz donemindeydi doktor imkansız falan demişti ama oldu. Olmaz diye birşey yok yani merak etmeyin olur :)

Benim

Annem en küçük kardeşimi 42 yaşında doğurdu ben 16 yaşındaydım ve annem menapoz donemindeydi doktor imkansız falan demişti ama oldu. Olmaz diye birşey yok yani merak etmeyin olur :)
Bunlaru duymak umut veriyr insana sagol tatlim:) Allah dilerse her yasta verir suphesiz. Artik insanlar gec evleniyr ve gec yasta cocuk sahibi oluyrlar.koylerdeki kadinlar 45Li yaslarda bile kendilignden hep dogurmuslar eaimin babanesi mesela 92 yasinda vefat etti en kucuk oglu 48 yasinda hesap edin:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana da tatlim hamilesin sanirim

oyy cnm ya bizde 6+5 olduk teyzesiiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…