yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

slm cnm 6+4bende bugun henüz gitmedim 1 hafta falan sonra gidebilirim anca şimdilik bi sıkıntı yok nasıl ilgilimi n söyledi cnmm
Çok iyi ilgili ve kibar birisi canım tahlillerimi yaptırmıştım onlara baktı ilaç yazdı balık yağı falan. Hormonlu yiyecekler yeme sebze et balık yumurta süt ayran tüket dedi beslenme örneği verdi Bebeği detaylı gösterdi bu kolları bu ayakları diyerek, kalbini dinletti o kadar iyi ki babamız çalışıyor diye videosunu çektirdi ultrasondan , çok memnun kaldım

ben kızımda hiç hap kullanmamıştım biliyormusunistemesem yazmasa benim kullandığım bi hap var suanda ebe verdii kansız ve demirim düşük çıktı bunu kullan dedi içerisinde folik asitte war diyince mecbur kaldımmm..

olursunn cnm bnm kaç aylık yada yıllık evlisin yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa sor çekin me

Sagol guzelim :) ben yasca buyugum sizlerden 39 yasim.14 yasinda oglum var ikinciyi istiyrz gecte olsa nasip kismet bakalim
maşallah allahım esirgesin çok aşmışsınız arayı bizde ufak değiliz kız 32 oldukkk

Malesef cnm oyle oldu 1 kurtajim var cok seneler once. ondan sonrada benim adam yurtdisindaydi. Daha kavusali 5 sene flan oldu.bu senede kafamiza anca tak etti :)
olurr inşlh doktora falan gittiniz mi

haydiii bakalımmm iyi gecelerr kızlarrr uyuyalım güzelleşelimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…