Çok iyi ilgili ve kibar birisi canım tahlillerimi yaptırmıştım onlara baktı ilaç yazdı balık yağı falan. Hormonlu yiyecekler yeme sebze et balık yumurta süt ayran tüket dedi beslenme örneği verdi Bebeği detaylı gösterdi bu kolları bu ayakları diyerek, kalbini dinletti o kadar iyi ki babamız çalışıyor diye videosunu çektirdi ultrasondan , çok memnun kaldımslm cnm 6+4bende bugun henüz gitmedim 1 hafta falan sonra gidebilirim anca şimdilik bi sıkıntı yok nasıl ilgilimi n söyledi cnmm
ben kızımda hiç hap kullanmamıştım biliyormusunistemesem yazmasa benim kullandığım bi hap var suanda ebe verdii kansız ve demirim düşük çıktı bunu kullan dedi içerisinde folik asitte war diyince mecbur kaldımmm..Çok iyi ilgili ve kibar birisi canım tahlillerimi yaptırmıştım onlara baktı ilaç yazdı balık yağı falan. Hormonlu yiyecekler yeme sebze et balık yumurta süt ayran tüket dedi beslenme örneği verdi Bebeği detaylı gösterdi bu kolları bu ayakları diyerek, kalbini dinletti o kadar iyi ki babamız çalışıyor diye videosunu çektirdi ultrasondan , çok memnun kaldım
benimde sag ayagım çekiyor sanki hafifi acıyorKızlar benim kasik ağrım çok midem bulanıyor ama kusma yok kasik ağrısı fena
benimde sag ayagım çekiyor sanki hafifi acıyor
inan bende doymuyorumm öküz gibi yiyorumAynen oda var ama kasik ağrısı migde feciyemek yemek istemiyorum hiç bu ara içim almıyor
12gunluk nasil ogrendin ki cnm yaBen çatlarım meraktan yahuu sabır sıfır bende bu yüzden 12 günlük hamileyken öğrendim gebeliğimi
12gunluk nasil ogrendin ki cnm yaBen çatlarım meraktan yahuu sabır sıfır bende bu yüzden 12 günlük hamileyken öğrendim gebeliğimi
siz hamişmisiniz???12
12gunluk nasil ogrendin ki cnm ya
Malesef hyrsiz hamişmisiniz???
Sagol guzelim :) ben yasca buyugum sizlerden 39 yasim.14 yasinda oglum var ikinciyi istiyrz gecte olsa nasip kismet bakalimolursunn cnm bnm kaç aylık yada yıllık evlisin yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa sor çekin me
maşallah allahım esirgesin çok aşmışsınız arayı bizde ufak değiliz kız 32 oldukkkSagol guzelim :) ben yasca buyugum sizlerden 39 yasim.14 yasinda oglum var ikinciyi istiyrz gecte olsa nasip kismet bakalim
sağol cnm yaa ewet 2. inşlh allah nasip ederseeeSen hamilesin sanirim Allah hayrla kucagina almayi nasip etsin insaAllah tatlim
amiiinn aminnn allahım olmayanlara isteyenlerede nasip etsin inşlhSen hamilesin sanirim Allah hayrla kucagina almayi nasip etsin insaAllah tatlim
Malesef cnm oyle oldu 1 kurtajim var cok seneler once. ondan sonrada benim adam yurtdisindaydi. Daha kavusali 5 sene flan oldu.bu senede kafamiza anca tak etti :)maşallah allahım esirgesin çok aşmışsınız arayı bizde ufak değiliz kız 32 oldukkk
InsaAllah saglikla kucaginiza alinsağol cnm yaa ewet 2. inşlh allah nasip ederseee
olurr inşlh doktora falan gittiniz miMalesef cnm oyle oldu 1 kurtajim var cok seneler once. ondan sonrada benim adam yurtdisindaydi. Daha kavusali 5 sene flan oldu.bu senede kafamiza anca tak etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?