yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben dün gittim kese göründü çok şükür ama oda ilk gityigimde değil sonra göründü galiba geç döllenme oldu bilmiyorum kızlar benim oğlum var çok şükür Rabbim olmayanlara versin ilk önce sağlık tabi ama bu bebegimin Allah biliyor kız olsun çok istiyorum tabi önce sağlık sonra olmayanlara versin böyle istemem yanlış belki ama istiyorum yalan değil dua edelim ilk önce olmayanlara bebis sonra hamile lere sağlıklı evlat sonra içimizden geçenlere göre sağlıklı evlat versin Rabbim ama herkes diyor senin yine oğlun olur diye bende baya hazırladım kendimi oglana ben tek cocougun ondan galiba bir de kızım oldu. Istiyorum ama çoğu ilk çocuk erkekse kız çok zor oluyor diyolar hayırlısı ni sağlıklı versin Rabbim bunu paylaşmak iste dim

Cnm benimde yeni göründü kese doktor göremedi hatta sikis baya cisin gelsin öyle gel dedi geç döllenme olmuş olabilir cnm panik yapma biraz daha bekle
Insallah canim merak ediyorum açıkçası.senin sat ne?ne kadarlık hamilesin canım?benim kan değerimde 16211.3 cikti ama keseyi goremedi dr.siz keseyi alttan muayene ile mi gördünüz yoksa karindan mi ?

Insallah canim merak ediyorum açıkçası.senin sat ne?ne kadarlık hamilesin canım?benim kan değerimde 16211.3 cikti ama keseyi goremedi dr.siz keseyi alttan muayene ile mi gördünüz yoksa karindan mi ?

Cnm sar 21 aralık ikincide gördü ilk birsey anlamadı senin sat ne belki erken döllenme olmuştur cnm en kisa zamanda görülür inşallah birde idrarini sıkışıp git daha iyi oluyor

cnmm bnm ben de bu konulara sinir oluyorumm o nedemek ya oğlun olduysa kızın zor olurrannem bir erkek bi kız bi erkek ensonda ben olmuşum sırayla çok örnek var tabiki sen canını sıkma tabiki önce sağlılklı olsun istiyoruz sonrada en hayırlısını versin rabbim benm bi kızım varbende erkk olsun çok istyrm tabikiide allahım en iyisini bilirrr...

.

En önemlisi sağlık kesinlikle Ama işte böyle söylemler var cnm bana yüz tane kız verseler oğlumu isteseler tırnağına değişmem ama benim istegimi Allah biliyor hem kardeşim olmadığı için gende abim olsun çok isterdim ondan galiba ben küçükken mahalledeki 3 tane yakın kız arkadaşımın 3 nünde abisi vardı ben tek çoçuklar olduğum için hep abi özlememim ölmüştü ondan galiba tabiki en önemlisi sağlık

Kızlar gelin ya sohbet edelim
benim o saatlerde işim vardıı tühhh yaa neyse yarına inşlh kısmetse bu arada birsey sorucam benim yüzümde ergen gibi sivilce çıkmaya başladııı arkadaşlar kızımda böyle olmamıştı regl dönemlerinden önce bir iki çıkardı tmm hergün bir iki çıkıyor ofss

[QUOT ="hiram2015, post: 49953330, member: 662757"]benim o saatlerde işim vardıı tühhh yaa neyse yarına inşlh kısmetse bu arada birsey sorucam benim yüzümde ergen gibi sivilce çıkmaya başladııı arkadaşlar kızımda böyle olmamıştı regl dönemlerinden önce bir iki çıkardı tmm hergün bir iki çıkıyor ofss[/QUOTE]
canim sorma benim yuzumde sivilciler cikmaya basladi..

canim sorma benim yuzumde sivilciler cikmaya basladi..[/QUOTE]
acaba ara tuzlu seyleri çok yiyorum cips çekirdek vs amaaaaa eee bu hamiş kalmadan öncede böyleydi siz kaç haftalık oldunuz?

Her hamilelik farklı cnm yediklerinede dikkat et

canim sorma benim yuzumde sivilciler cikmaya basladi..
acaba ara tuzlu seyleri çok yiyorum cips çekirdek vs amaaaaa eee bu hamiş kalmadan öncede böyleydi siz kaç haftalık oldunuz?[/QUOTE]
canim 8+5 haftaligim..hamilelikten once oyle degildim..birden ciktilar.ama kizimda hamileyken sivilce cikmadi..sen kac haftaliksin canim.

acaba ara tuzlu seyleri çok yiyorum cips çekirdek vs amaaaaa eee bu hamiş kalmadan öncede böyleydi siz kaç haftalık oldunuz?
canim 8+5 haftaligim..hamilelikten once oyle degildim..birden ciktilar.ama kizimda hamileyken sivilce cikmadi..sen kac haftaliksin canim.[/QUOTE]
bugun 6+4 oldum cnm bende hayırlısı bakalımm

kızlarrrrr nasıl gidiyorrr ya sesler çıkmıyorrr...

kızlarrrrr nasıl gidiyorrr ya sesler çıkmıyorrr...
Canım naptın gittin mi doktora ben bugün gittim çok sevdim hicran hanımı çok tatlı bir bayan. 9+3 oldum 7 hafta bitene kadar mide bulantım vardı şimdi iyi hissediyorum. Fazla uyku isteği dışında sorunum yok senin nasıl geçiyor

slm cnm 6+4bende bugun henüz gitmedim 1 hafta falan sonra gidebilirim anca şimdilik bi sıkıntı yok nasıl ilgilimi n söyledi cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…