• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamişleri bekliyorum hnmlar

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
kızlar merhaba sat 18 aralık 2016 dün kan tahlilimde beta hcg 462.0 çıktı bu benim 2.bebişim olucak sizleride beklerim paylaşalım neler yaşıyorsunuzz??

sağol cnmm bnm 2 yaşındaa

Maşallah ne güzel yapmışsın. Arayı fazla açmadan :) benimki 16 yaşında :KK70:
sağol cnm evet n yapalım hergün yok kimsalgebelik yok dış gebelik vs yazıları okuyorumm eee yasta 32 oldu söylemesi ayıp geç kalmayalım dedik

4 haftalık cnm

senin ki kaç haftalık

hmm allah tamamına erdirsin inşlh sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim ilki kız erkk?

bende sağlık tabikide eli ayagı düzgün olsunda farketmez:)

Slm kızlar bende hamileyim ama daha doktora gitmedim. Son regl tarihim 4 aralik ama ben 11 ocakta beta hcg yapmama rağmen negatif çıktı. 14 ocakta pozitif çıktı. Bu durumda ben geç mi dollenme oldu sizce? Bide ben hangi ay hamile kalmış oldum kafam karıştı kızlar ??

Slm kızlar bende hamileyim ama daha doktora gitmedim. Son regl tarihim 4 aralik ama ben 11 ocakta beta hcg yapmama rağmen negatif çıktı. 14 ocakta pozitif çıktı. Bu durumda ben geç mi dollenme oldu sizce? Bide ben hangi ay hamile kalmış oldum kafam karıştı kızlar ??
Hayırlı olsun pembebaşlıklıkız doktora gitmedinmi

Bhcg kaç çıktı ki? Birde 11 inde negatif 14 ünde pozitif çıkması bi garip geldi bana
80 çıktı. Aynen bana da çok garip geldi. Doktor bile şaşırdı işte bende ondan merak ediyorum sat tarihi 4 aralik ama 11 ocak a kadar 2 defa test yaptırdım kanda çıkmadı ama 14 ünde çıktı.

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de 7 haftalık hamileyim ;)

Selm kızlar sat 15
Bugün tekrar hcg verdim
1970 çıktı 17sinde 771 di
Ayın 30undq gidicem kontrole inşşş
Kese ve kalp atışınınduyarım

Peki arkadaşlar neler yaşıyorsunuz son bi kaç güne kadar hiç bi belirttim yoktu dünden beri inceden bulantı aşerme aşırı yorgunluk hissi başladı... Kasıklarda baya ağrı var şu an mesela

Back