• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler hadi bizimle erken gebelik belirtilerinizi paylaşın bizi de aydınlatın 😂

Son adet tarihin ne zamandı şimdi ki adet tarihinine kaç günün var?
Öyle karısık ki normalde 30 günde net olurum geçen ay 37. Gün lekelendim 3 gün boyunca ayın 20 sinde. Ama bebek düşündüğüm aylarda 21 günde regl olurum 3 ayrı takvimim var biri 10 unda regl gösteriyo (21 gunde bir diye düşünerek). Biri 19 unda gösteriyo diğeri geçen ay gibi 37 günde olacakmış sayıp 26 sında gösteriyo ama max 19 unda olmam lazım. Bu kadar erken belirti olmaz demiyorum cunku ben cok defa adetimin bittiği gün yumurtladım cocuk düşündüğüm aylarda. Ve biz eşim cocuk istediği için geri cekilme yöntemini kullanıyorduk belki olur istemediğimiz halde diye 😂 en son lekelenme tarzında garip bir kanamam olunca üstüne görmüşümdür belki diyerek 30 unda test yaptım 😂😂 ve o test sayesinde bebek düşünmeye basladık

Son adet tarihin ne zamandı şimdi ki adet tarihinine kaç günün var?
Bu arada öncekinde hamile kaldıgım ay ikizlere hamile kalmısım cok asırı erken ögrendim reglm bittikten 15 gün sonra cünkü adetimin bittiği gün yumurtam catlamıstı. Ve ben o yüzden o ay bu kadar erken belirti mi olur diyerek cok abdest belirtileri görmezden gelmiştim ama testte kıpkırmızı 2. Cizgi cıkmıstı yani vucudum uz bazen yumurtlama tarihimizi değiştiriyor o yüzden bazılarımız cok erken bazılarımız cok geç ögrenşyo

Bu arada öncekinde hamile kaldıgım ay ikizlere hamile kalmısım cok asırı erken ögrendim reglm bittikten 15 gün sonra cünkü adetimin bittiği gün yumurtam catlamıstı. Ve ben o yüzden o ay bu kadar erken belirti mi olur diyerek cok abdest belirtileri görmezden gelmiştim ama testte kıpkırmızı 2. Cizgi cıkmıstı yani vucudum uz bazen yumurtlama tarihimizi değiştiriyor o yüzden bazılarımız cok erken bazılarımız cok geç ögrenşyo
Bana özelden yazar mısın

Ah kuzum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize. Ve korkma en azından kafanda netleşir birseyler. Sen beni dinle yap bir test benim son adete 30 koyunca ayın 19 unda test yapmam lazım en erken, aslında ben erken yumurtladım bu ay galiba ama inan o kadar yeni yeni düşüyoruz ki bebegi 27 sinde ilk korunmasız ilişkimiz oldu yani dahaa cokk var benim teste önceki hamileliğim de ilişkiden 20 gün sonra kopkoyu 2. Cizgi yle ögrendim ben ama bu sefer biraz daha bekliyicem yalnız bu acaip belirtilerle hamile değilsem cidden sasırıcam
Yakınlarda eczane yok eşim eve gelirken alsın, yarın sabah yaparım inşallah

Merhabalar.Bir yildir 2ci cocugu istiyoruz.Ekimde 3 gunluk kahve adet oldum sandim,gogus agrim gecmeyince testde hamish oldugumu ogrendim.Kasimda kese olusup embrion olusmadigi icin dusuk yaptim.Ilk adetimi 29 aralik gordum.Ve sogan kuru yapip islemlere devam etdim😁28 ocak adet olucakken olmadi duz 6 gun...
3 subatdan kahverengi akinti var anca cok az,ped doldurmuyo bile.4 subat kan pihti gibi bi sey geldi,sonrasinda yine kahverengi.Artik bitmeye dogru gidiyo.Gecikince 2 defa ve bu gun test yaptim silik cizgi cikti.Acaba hamilelik ola bilirmi?Bel,kasik agrisi,beyaz akinti,goguslerde az siskinlik,gaz bu gibi belirtiler yasadim

Normalde adetim duzenli ve kirmizi kan baya oluyo 4-5 gun kadar.ilk defa oyle oldu onda da hamile kalmisimdir.Dusukten sonra duzelme surecimi acaba,habersiz kistimmi olusmus o yuzdenmi boyle oldu anlamadim

Normalde adetim duzenli ve kirmizi kan baya oluyo 4-5 gun kadar.ilk defa oyle oldu onda da hamile kalmisimdir.Dusukten sonra duzelme surecimi acaba,habersiz kistimmi olusmus o yuzdenmi boyle oldu anlamadim
Bu konuda pek bilgim. Yok acıkcası silik cizgi cıktı demişsiniz, testi tekrarladınız mı belki ywrlesme kanaması dır, testte ki cizgi git gide belirlenir eger öyleyse

Evet ben de oyle dusundum,ama hala ayni cizgi.Gec dollenme ola bilir,ondan dolayi hala belirgin olmamistir diye arkadasim da diyo.Bitince doktora gidicem,merak ediyorum neden boyle oldugunu

Evet ben de oyle dusundum,ama hala ayni cizgi.Gec dollenme ola bilir,ondan dolayi hala belirgin olmamistir diye arkadasim da diyo.Bitince doktora gidicem,merak ediyorum neden boyle oldugunu
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım güzel haberler alırsın. Burayada yaz sonucunu olur mu?

Bnde adetten 3 gün önce öğrendim beni en çok şüphelendiren belirti idrar rengi ve kokusu oldu yaptığımda silik çizgi çıktı sonra kan değeri de de pozitif çıktı

Suan da aklıma geldi ben geçen ayın 20 sinde regl saydığım 3 gün lik lekelenme den 1-2 hafta öncesinde baya baya günlük 2 bardak ada çayı içmiştim cünkü bpgazlarım iltihap olmustu doktor bitki cayı iç ada cayı falan bol su tüket demişti ve ben gecen ay 8 gün reglm geçtikten sonra 3 gün reglm den cok az miktarda kanamam oldu . Şuan gögüs uclarım ve uctaki daire kısmı cok büyüdü bariz kahverengi oldu gögsüm damarlandı. Ada çayı yapmıs olabilir mi? Çünkü ada cayının gögüslerin büyüttüğünü söyleyenler oluyo. Deneyip sonuc alanlarda var ama gögüs büyütme harici kahverengi ye döndürür mü ki uclarını? Böyle birsey yasayan var mı? Bak suan hevesim heyecanım azaldı kızlarrrr 😏

Bnde adetten 3 gün önce öğrendim beni en çok şüphelendiren belirti idrar rengi ve kokusu oldu yaptığımda silik çizgi çıktı sonra kan değeri de de pozitif çıktı
Bende her seferinde idrarımı dikkat edicem diyorum ama yok unutuyorum 😂 idrarımı kokması önceki hamileliğim de ilerleyen zamanda olmustu. İdrar benim için ayırıcı bir belirti olamıyor cok su içiyorum 🤦‍♀️

Hamişlerrrrrr 💐 çiçekte uzatıyorum bak size hepiniz mi uyuyorsunuz 2 saatlik uykuyla burda direniyorum 🤦‍♀️ hadi sohbet edelim hem hamilelik haberinizi beklerken ki hallerinizi anımsamıs olursunuz hemde sohbet ederiz 🥰

Ben bir düşük yaptım o zamanki belirtilerimde, sürekli kendimi Bi köşede uyuya kalmış buluyordum, başka bir belirtimde olmadı :)
Şuanda adetim ilk defa 8 gün gecikti ara ara adet sancısı geliyor tam oldum diyorum ama olmuyorum😁 5. günde test yaptım negatif şuan beklemedeyim biraz iştahım açıldı sanki ama adet olacak gibi hissediyorum çok karışık duygular içindeyim dualarınız beklerim
Niye adetiniz geçmiş olabilir ki?benimde ilk defa gecen ay gecikti heves ettim 7.gün oldum.bu ayda yine bekliyorum 3.güne döndü hala olmadım kafayı yicem test yaptım negatif adet belirtisi sıfır.testi yapma sebebim de aniden giren nefesimi kesen saniyelik batma ve ağrılar.göğsümün kahverengi denilen yerlerinde karıncalanmış gbi kaşıntılar.belirtiler vardı ama test neagatif niye gecikiyor bu durduk yere

Merhabalar birşey sormak istiyorum. Daha doğrusu hep denk geliyorum. İlk hamilelikte düşük yapma riski fazlamidir.

Merhabalar birşey sormak istiyorum. Daha doğrusu hep denk geliyorum. İlk hamilelikte düşük yapma riski fazlamidir.
Yani doktorlar basına geliyor cogu kadının diyor. Embriyo saglıksızsa düşüyor hatta düşük denmeyecek kadar kücük Ken kimyasal gebelik bile olabiliyor cogu kadın anlamazmıs bunu regl ile atılıyormuş. O yüzden doktorlar adet tarihinden 1 hafta geceden test yapmayın derler ama biz bekleyemiyoruz 😂

Bende yeni evliyim . Bu gibi konuları araştırmaya başladım. Kimyasal gelebelik nasıl birşey oluyor

Back