Sperm ve yumurta dölleniyor ama bunlar saglıksız sperm ve yumurta oldugu için adet kanıyla atılıyor diye biliyorum. Müdahale gerekmiyor hatta test yapmazsan haberin bile olmuyor.Bende yeni evliyim . Bu gibi konuları araştırmaya başladım. Kimyasal gelebelik nasıl birşey oluyor
En azından ilk zamanlar o kokuyu hissetmediğin için kendini şanslı hissetmelisin gercekten ilerledikce koku daha dayanilmazBende her seferinde idrarımı dikkat edicem diyorum ama yok unutuyorumidrarımı kokması önceki hamileliğim de ilerleyen zamanda olmustu. İdrar benim için ayırıcı bir belirti olamıyor cok su içiyorum
Cok hasta olmustum sanki tüm kemiklerim ayrı ayrı arıyordu egilirken karnımın içinde birsey acıyordu gögüslerim in ucları daire kısmı büyümüştü. Ve bir gece 10 sn süren şiddetli bir kasık batması yasamısstım beni en son o şüphelendirmiştiEn azından ilk zamanlar o kokuyu hissetmediğin için kendini şanslı hissetmelisin gercekten ilerledikce koku daha dayanilmazpeki seni ilk hamileliğinde şüpheye düşüren ne oldu?
Yumurtalamani biliyorsan iyi bir şey benim adetlerim düzensiz olduğu için onu bile bilmiyordum hayırlısı olsun hakkında inşallah sende burda hamilelik müjdesini verirsin canım benimCok hasta olmustum sanki tüm kemiklerim ayrı ayrı arıyordu egilirken karnımın içinde birsey acıyordu gögüslerim in ucları daire kısmı büyümüştü. Ve bir gece 10 sn süren şiddetli bir kasık batması yasamısstım beni en son o şüphelendirmişti
Çok barizdi belirtiler cünkü tüm bünyem şaşmıstı yumurtlama dan sonra 20. Gün yapmıstım
Yumurtlamayı kendin, tespit edebilirsin, adet düzenliliğiyle bunun alakası yok bazı belirtiler var yumurtlama zamanında. Ve pek hamilelik belirtim kalmadı suanda kasık agrısı falan hepsi geçti gögüslerim aynı durumdaYumurtalamani biliyorsan iyi bir şey benim adetlerim düzensiz olduğu için onu bile bilmiyordum hayırlısı olsun hakkında inşallah sende burda hamilelik müjdesini verirsin canım benim
Yumurtlamayı kendin, tespit edebilirsin, adet düzenliliğiyle bunun alakası yok bazı belirtiler var yumurtlama zamanında. Ve pek hamilelik belirtim kalmadı suanda kasık agrısı falan hepsi geçti gögüslerim aynı durumdasanki tüm belirtilerim söndü. Sadece gögüs belirtim var
Umudunu kesme canım inşallah bebeğin seninledirYumurtlamayı kendin, tespit edebilirsin, adet düzenliliğiyle bunun alakası yok bazı belirtiler var yumurtlama zamanında. Ve pek hamilelik belirtim kalmadı suanda kasık agrısı falan hepsi geçti gögüslerim aynı durumdasanki tüm belirtilerim söndü. Sadece gögüs belirtim var
Evet bende 9 gün adet oldum, çok yoruldumNiye adetiniz geçmiş olabilir ki?benimde ilk defa gecen ay gecikti heves ettim 7.gün oldum.bu ayda yine bekliyorum 3.güne döndü hala olmadım kafayı yicem test yaptım negatif adet belirtisi sıfır.testi yapma sebebim de aniden giren nefesimi kesen saniyelik batma ve ağrılar.göğsümün kahverengi denilen yerlerinde karıncalanmış gbi kaşıntılar.belirtiler vardı ama test neagatif niye gecikiyor bu durduk yere
Hayırlısı olsun gerçekten. Bazen bşr anda bir hevese tutuluyoruz. Allah herseyi hayırlı zamanda hayırlı sekilde nasip etsinUmudunu kesme canım inşallah bebeğin seninledir
Merhaba 22ocakta regli oldum 28ocakta birliktelik oldu bu birliktelikten sonra 6 7 gün sonra 4subat gibi yumurta et tavuk gibi şeyleri yerken ağzıma bozuk tadı gibi değişik bir tat gelmeye başladı kesinlikle çiğneyemiyorsun direk tükürüyordum ve bu yemekler oiserkende kokusu bozuk gibi geliyor bu sebeple süphelendim 11 şubatta kan tahlili yaptım malesef negatif çıktı 2.çocuğuma hamile kalmak istiyorum 1bucuk senedir olmuyor . Suan bata 4gün kaldı hala yemekler kokusu tadı bozuk gibi baska bir belirtim yok kaşık batması göğüslerde hassasiyet değişik bir akıntı falan asla yokÖncelikle ben kendimi anlatayım geçen sene ikizlerimi kalp durması sonucu kaybettim, Allahın takdiri işte. Ve sonra bir anda bir cesaretle yeniden bebek istemeye basladım bu ay, Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinöncelikle ben belirtilerimi yazayım ayın 20 sinde regl ye benzemeyen rengi değişik cok az miktarda ve 3 gün süren kanamam oldu kahverengi de denebilir. Normalde 30 günde regl olurum fikstir yani ama gecen Ay 37. Günde oldu. Gelelim belirtilerime, aniden bebek fikrine kapılınca yumurtlama falan takip edemedim ama bir önceki hamileliğim deki benzer belirtilerim var. Gögüslerim şişti, ben beyaz renliyim gögüs ucum artık pembe dir hatta cok acık pembe. 5 gün öncesi kahverengi ucları büyüdü ama az falan değil baya baya oldu bunlar. Sonra 2 gün gaz sancısı ve karın agrısı cektim şiddetli agrılardı ilk defa karsılastıgım birsey, bacaklarım cok agrıyo ve bu sadece regl iken olur suan kasıklarım dolu gibi şişkinlik hissi veriyor kirpiklerim gecen hamileliğim de Karısmıstı ama o zamandan bu yana hiç düzelmedi onu saymıyorum sonracığıma akıntım cok ve kasıklarımda ara ara cok şiddetli olmayan batmalar oluyor. Ama gögüslerim adet dönemimde falan değişmez benim. Küçüklerdir normalde şimdi ara ara sızlıyor büyümüş ler ve ve koyu kahve ucları ve daire kısmı. Bu arada geçen sene ki hamileliğim de ikiz diye belirtilerim çok erken baslamıs tı. Cok erken ögrenmiş tim çünkü yumurtlamam adetimin bittiği gün olmuş erken yumurtluyorum cogu ay.
Kız zaten Testi cok cok erken yapmıssın. Birliktelik oldugu zaman yumurtlama dönemine denk gelmişse bile en az 14 gün sonra test yapman gerekiyor 6-7 güne anca döllenme ve rahme ilerleme yoluna girmiştir. Minumum 10 gün sonra rahme ulasır ve minumum 10 günden sonra hormon salgılanmaya baslar. Belirtilere de takılma hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda var tüm belirtileri yasayıp hamile kalmayanda. Önceki gebeliğin le kıyasla belirtilerini yada belirtisizliğini?Merhaba 22ocakta regli oldum 28ocakta birliktelik oldu bu birliktelikten sonra 6 7 gün sonra 4subat gibi yumurta et tavuk gibi şeyleri yerken ağzıma bozuk tadı gibi değişik bir tat gelmeye başladı kesinlikle çiğneyemiyorsun direk tükürüyordum ve bu yemekler oiserkende kokusu bozuk gibi geliyor bu sebeple süphelendim 11 şubatta kan tahlili yaptım malesef negatif çıktı 2.çocuğuma hamile kalmak istiyorum 1bucuk senedir olmuyor . Suan bata 4gün kaldı hala yemekler kokusu tadı bozuk gibi baska bir belirtim yok kaşık batması göğüslerde hassasiyet değişik bir akıntı falan asla yok
Adet tarihinizi geçmeden ( en az 3 -4 gün ) böyle şeyler düşünmeyin . Çünkü belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor .Beklemek ne zor. Sürekli aklım ordaadet öncesi hiç belirtim de olmaz ki benim en azından su söyle oldu da adet olucam diye bileyim. Suan yumurtlama dan sonra kesilen kasık batmalarım yine basladı keskin ama bir defade 2 saniye arayla 5 kez oluyo sonra saatlerce olmuyo. Gögüslerim aynı şişmesi ama sızlıyprlar ucları hala büyük ve daire kısmı falan baya baya koyulastı. 10 ay korunup Bu ay ilk denediğimiz için vucudum mu tepki veriyo yoksa hamilemiyim diye düşünüp duruyorum. Önceki hamileliğim de adet olacağım güne cok. Yakın asırı hassaslasma olmustu gögsüm de atlet degince bile aglayasım geliyordu ve 2 kez olan nefesimi kesen kasık acısı vardı simdi onlar yok her gebelikte hep aynı belirtiler mi olur? Gögüslerim suan hassas ucları da önceki gebeliğim deki gibi ama şiş yada dayanılmaz hassas değil
Dier hamileliğimde midembulamtısı falan olmadı kızım var hatta et falan severdim herşeyi yerdim :))kafam çok yarışık bata son 3kaldı yapsam çıkar aslında ama cesaret edemiyorum yapmayaKız zaten Testi cok cok erken yapmıssın. Birliktelik oldugu zaman yumurtlama dönemine denk gelmişse bile en az 14 gün sonra test yapman gerekiyor 6-7 güne anca döllenme ve rahme ilerleme yoluna girmiştir. Minumum 10 gün sonra rahme ulasır ve minumum 10 günden sonra hormon salgılanmaya baslar. Belirtilere de takılma hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda var tüm belirtileri yasayıp hamile kalmayanda. Önceki gebeliğin le kıyasla belirtilerini yada belirtisizliğini?
Bende aynı durumdayım. Beklesem mi beklemesem mi diye düşünüp duruyorum. Evde testim de yok olsa coktan yapardım dayanamazdımDier hamileliğimde midembulamtısı falan olmadı kızım var hatta et falan severdim herşeyi yerdim :))kafam çok yarışık bata son 3kaldı yapsam çıkar aslında ama cesaret edemiyorum yapmaya
Valla benim de yok ama bugün bata 3gün bar ve akıntım başladı baya geldi hatta regli oldum sandım normalde regli olmama yakın kuruluk olurdu bendeBende aynı durumdayım. Beklesem mi beklemesem mi diye düşünüp duruyorum. Evde testim de yok olsa coktan yapardım dayanamazdım
Hamileyken öyle olabiliyor. Benim geçen hamileliğimde cok koyu kıvamlı akıntım gelmişti ama adet zamanından 3 gun sonra gelmişti senin dediğin gibi hep Tualete kostum adet oldum diye ve gerçekten adet zamanı yani döllenme den en az 14 gün sonra cok bariz belirtiler oluyo öncesi hep kafada kurmaca yada yumurtlama belirtisi gibi birsey. Benim yumurtlama döneminde cok belirti oldu ama o dönemden kalan tek belirtim gögüs uclarım İn büyüklüğü ve kararması o kadar geri kalan kasık arıları vs hep geçti. Ama geçen gebeliğim de hatırladığım kadarıyla battan 3 gün sonra cok kasık agrısı karında gaz sancısı bas agrısı cok şiddetli gögüs acısı olmustu öncesinde hep ufak tefek seyler. O ay kafamda kuruyorum yine diyerek banttan tam 7 gün sonra test yapıp ögrenmiştim. Sanki vucudum alarm veriyordu. Simdi merak ettiğim vucudum her hamilelikte hep benzer belirtiler mi vericek yoksa her bebekte ayrı mı olucak? Acaba bunun dogru su ne?Valla benim de yok ama bugün bata 3gün bar ve akıntım başladı baya geldi hatta regli oldum sandım normalde regli olmama yakın kuruluk olurdu bende
İşte benim kafamı karıştıran sen ben ilişkiden 6 7 gün sonra yemeklerden değişik tat alma başladı bukadar erken olması kafamı karıştırıyor perşembe kan testi vericem dayanamıyorum artık :)Hamileyken öyle olabiliyor. Benim geçen hamileliğimde cok koyu kıvamlı akıntım gelmişti ama adet zamanından 3 gun sonra gelmişti senin dediğin gibi hep Tualete kostum adet oldum diye ve gerçekten adet zamanı yani döllenme den en az 14 gün sonra cok bariz belirtiler oluyo öncesi hep kafada kurmaca yada yumurtlama belirtisi gibi birsey. Benim yumurtlama döneminde cok belirti oldu ama o dönemden kalan tek belirtim gögüs uclarım İn büyüklüğü ve kararması o kadar geri kalan kasık arıları vs hep geçti. Ama geçen gebeliğim de hatırladığım kadarıyla battan 3 gün sonra cok kasık agrısı karında gaz sancısı bas agrısı cok şiddetli gögüs acısı olmustu öncesinde hep ufak tefek seyler. O ay kafamda kuruyorum yine diyerek banttan tam 7 gün sonra test yapıp ögrenmiştim. Sanki vucudum alarm veriyordu. Simdi merak ettiğim vucudum her hamilelikte hep benzer belirtiler mi vericek yoksa her bebekte ayrı mı olucak? Acaba bunun dogru su ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?