Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım evet 4.ve 5.gunu yaptım ikisi de pozitifti.Ilk 5 dk da cikmisti
Yani ben hamile olsam silikte olsa cikmasi lazimdi.o gun ayni anda iki test yaptım ikisi de net negatifti.bekliycem artik bilmiyorum.suanki belirtilerin neler canim..bende durmadan bir akinti var.sen dede oluyor mu acaba.su gibi.

Yani ben hamile olsam silikte olsa cikmasi lazimdi.o gun ayni anda iki test yaptım ikisi de net negatifti.bekliycem artik bilmiyorum.suanki belirtilerin neler canim..bende durmadan bir akinti var.sen dede oluyor mu acaba.su gibi.
Testi sabah ilk idrarla yap idrarin hali de belli ediyor gibi bir seydi benim .Adetten bir hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı sonra uç kısımlarına dokunamadım uyuşuk gibiydi akıntım fazla olmadı.Şu anda göğüs uçlarım hala acıyor bulantı yok daha arada karnım ağrıyor ama gelip geçiyor

Testi sabah ilk idrarla yap idrarin hali de belli ediyor gibi bir seydi benim .Adetten bir hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı sonra uç kısımlarına dokunamadım uyuşuk gibiydi akıntım fazla olmadı.Şu anda göğüs uçlarım hala acıyor bulantı yok daha arada karnım ağrıyor ama gelip geçiyor
Aslinda ilk idrarla yaptim ben..ama bi keresinde de böyle bir hafta gecikmist. Yine mi oyle acaba diyorumi..

Hayirli olsun canim ilk hamile oldugunu anladiginda nasil belirtilerin vardi dikkat etmis miydin
Tabiki canim bat 16 mayıstı 14 yaptım 97 ile öğrendim hamileligimi sol.kasik ağrısı ateş basması bel.agrisi göğüs ucu ağrısı ve birde afedersin gazdı canim ve test yaptım silik çizgi cıktı akşamı kan verdim ve suanda şükürler olsun hamileyim 1 yıllık evliyim 6mayista senem doldu ve 14 mayısta öğrendim rabbim isteyen her kuluna nasip.etsin

ay allahim saglicakla getirsin , bugun cok agrim oldu kizlar cidden tuvalete gidip gidip duruyorum taktim herhalde Allahima sukur birsey olmadi da sokulucek misim gibi bi agri Allahim yardim etsin su 1 haftadir agrim sizim yoktu ne oldu birden anlamadim :KK43:
Çok geçmiş olsun canim... Allah korusun bebeğini , ilk aylarda çok dikkat etmek gerekli, doktor kontrollerini ihmal etme , tuvalete gidince fazla ıkınma öyle .. bazi doktorlar kanama olmayınca fazla ilgilenmiyorlar.

Bu arada bu alttan muaynede görümcem de beni oğlum da uyarmıştı. Hatta bu yuzden doktora çok direndim yeni olduğu için hatta bana emin mison hamile olduguna diye sırf alttan muayne olmayayım diye. Kendisi sırf bu yüzden düşük yaptı
Aynen canim ilk haftalarda bende karşıyım öyle alttan bakmaya.. Allah korusun bebeğini ...

Canim senin ilk gebeliğin değil mi bu? Görümcen mi düşük yapmıştı ..

Aynen canim ilk haftalarda bende karşıyım öyle alttan bakmaya.. Allah korusun bebeğini ...

Canim senin ilk gebeliğin değil mi bu? Görümcen mi düşük yapmıştı ..
benim doktorumda 2 sefer alttan bakti hep bende korktum ya istemedim alttan ama korkma filan dedi bide gittigim doktor senelerin doktoruydu bende bisi demedim sonra

Kızlar mrb benimde adetim bugün itibariyle 12 gün geçti iki gün önce test taptım negatifti adet bkliyorum gelmiyo warmı böyle bişy yaşayn

Back