Yeni hamile olduğumu öğrendim lazere devam edebilir miyim?

Heidi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
605
640
103
Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim

Ben hamileliği öğrendiğim anda doktorun önerisi üzerine bıraktım. Zaten hamilelikte hormon değişikliklerinden dolayı tüylenme çok fazla oluyor, doğumdan sonra da dökülüyormuş çıkanlar. Bir anlamı yok gibi geldi bana.

Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
Devam etme. Bilinen bir zararı yok ama yeni sayılabilecek bir yöntem olduğu için hamilelere tavsiye edilmiyor. Mesela benim ter bezlerime zarar verdiğini fark ettim.

Ben gideceğim. Doktorum izin verip kıl kökünü göreceği nanometrenin ötesine gidemeyen Işın dokuya zarar vermezken bebeğe hiç zarar vermez dedi. Benim içim rahat sanırım o_O

Hayır seanslarınızı dondurun doğum sonrası ilk adeti gördükten sonra başlayabilirsiniz

Ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doktorlar lazerin hiç bir zararı olmadığını söylüyor , o ışınlar bebeğe Zarar verecek kadar derine işlemiyor diye açıklama yapıyorlar .
Ama sen yine de araştır , kendi doktorun ile konuş ve içine nasıl siniyorsa onu yap.
Keyifli gebelikler :nazar:

zarari varmi bilmem ama hamilelikte hormonlardan kaynakli tuyler tekrar azda olsa cikiyor
oyuzden simdi gidip bos yere paranizi vermeyin
dogumdan sonra devam edin bence

Hamilelikte zararlı olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Ama hamilelikte tüylenmenin arttığını biliyorum ve tüylerin arttığı dönemde lazer işe yaramıyor. Pko hastalarında mesela hormon dalgalanmalarını belirleyip ona göre lazer yaptırmak gerekiyor. Bence gittiğiniz merkezle konuşup erteletin paketinizi.

Ben gideceğim. Doktorum izin verip kıl kökünü göreceği nanometrenin ötesine gidemeyen Işın dokuya zarar vermezken bebeğe hiç zarar vermez dedi. Benim içim rahat sanırım o_O
Bende böyle düşünüyordum ama pek bilgim yok açıkçası doktoruma sorayım

Back
X