Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam etme. Bilinen bir zararı yok ama yeni sayılabilecek bir yöntem olduğu için hamilelere tavsiye edilmiyor. Mesela benim ter bezlerime zarar verdiğini fark ettim.Başlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
Hayır seanslarınızı dondurun doğum sonrası ilk adeti gördükten sonra başlayabilirsinizBaşlıkta belirttim kızlar. Süpriz oldu biraz gebeliğim.lazere gidiyordum. 4seans oldu devam ediliyor mu gebelikte. Kadın doğuma haftaya gidicem.sizede sorayım dedim
Aynen bende peşin ödedim. Bilgim olmadığı için sizlere sorayım dedim bideBende sizinle aynı durumdayım ve iptal ettim gitmiyorum.. Hatta parayı bile peşin ödemiştim ama böyle bir riske girmek istemedim..
Bende böyle düşünüyordum ama pek bilgim yok açıkçası doktoruma sorayımBen gideceğim. Doktorum izin verip kıl kökünü göreceği nanometrenin ötesine gidemeyen Işın dokuya zarar vermezken bebeğe hiç zarar vermez dedi. Benim içim rahat sanırım![]()
Teşekkür ederim. Peşin ödemiştim. Gitmem zarar gelmesinde bebişezarari varmi bilmem ama hamilelikte hormonlardan kaynakli tuyler tekrar azda olsa cikiyor
oyuzden simdi gidip bos yere paranizi vermeyin
dogumdan sonra devam edin bence