- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
senı muhahkak tanımalıyım canım ınsallah dıyorum
sağol seldacım güzel gözlü arkadasım bende seni tanımak isterimm özelden tlf verelim haberleşiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senı muhahkak tanımalıyım canım ınsallah dıyorum
madem herkesin ankarayla bağlantısı var iiice tanışalım da ilerde bi gün buluşalım olmaz mı?
madem herkesin ankarayla bağlantısı var iiice tanışalım da ilerde bi gün buluşalım olmaz mı?
batıkentte 20 yıl oturdum ben sen neresınde oturdun kızzzzzz
bana da uyar super olurmadem herkesin ankarayla bağlantısı var iiice tanışalım da ilerde bi gün buluşalım olmaz mı?
tamam canım haberleselım mucccccccckkkksağol seldacım güzel gözlü arkadasım bende seni tanımak isterimm özelden tlf verelim haberleşiriz
hiç araştıramadım canm, yaklaşım, ihtiyaç karacan arasında gidip geliyorum, sen ne yapıaksın
kızlarr tam pcyi açtım çağanın sütünü içirince kapı çaldı açtım kaynanam ayyy kapattım pcyi gitti ama çağanda yan komşuda çocuklarla oynuyo gelmiyo eve uykusu geldi halbukii
hadi yaaa mesa da.sen?çocukluk arkadaşı çıkmayalım senle.))
hadi yaaa yakın mısınız kaynananla?
yerim o çağanı ben :)
kızlarr tam pcyi açtım çağanın sütünü içirince kapı çaldı açtım kaynanam ayyy kapattım pcyi gitti ama çağanda yan komşuda çocuklarla oynuyo gelmiyo eve uykusu geldi halbukii
ben de yiyebilir miyim :)
derfat, gerçekten çok tatlı gözüküyo annesi, maşşallah
ugur mumcu canım mesada da dayımgıl oturuyor
eeee suanda sızde mı kaynanan yaaa
çok sağolun kızlarr buurda biraz küçüktüü tabii şimdi kocaman olduu ama foto eklemeyi beceremiyorum boyut yüksek oluyoo eşimde yapmıyoo bende beceremiyorum iştte
selen_86 evet ankaradayım, ihtiyacı ciddi ciddi düşünmeye başladım, yayınları iyi gerçekten umarım hocalarda iyidir, sanada Allah yardım etsin cnm yaa, işimiz çok zor