Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay maşşallah :))) bence sen bi farklılık yap :)
ben formasyonda alıyorum. ama benim bölümümden öğretmen olarak atanabilmem için kpss den 95 falan almam gerek.
polisliğede göz engelinden takılıyorum
y.lisansa başvurdum salı günü mülakatım var..
benım 3. yılım canım senın esın kac mezunu bılıyomusun
2006 mezunu tanır seni o zaman 1 yıl oldu ankaradan ayrılalı...
benı tanır belkı ya
canım göz sorunu yok mu?
hu huuu yeniyim burda kızlarr kendimi yanlız hissettim bi merhaba diyim dedimm sizleree :))
kuzum önce kızılayda çalışıyodummhergün ordaydım ama çocuk olduktan sonra kızılaya hiç gidemez oldumm çocukla olmuyoo benim için ev en iyisii diyorum ya çok huysuz bi oğlum var çünkü gelmek istersen her zaman kapım açık canım her zaman beklerim
hoşgeldin...slm kızlar bende aranıza katılabılırmıyım bende polıslıgı istiyordum boydan kaybettım
hoşgeldin...hu huuu yeniyim burda kızlarr kendimi yanlız hissettim bi merhaba diyim dedimm sizleree :))
benı tanır belkı ya
evet...
teyyy teyyy teyyyy sesimi duyan oldu yihuuuuuuuuuuu...:)) valla topgi gördüm kostum geldim :)merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdeydın kac gunudr sennnnnnn!!!
hadi yaa, inşallah yüksek lisans olur, ales ve kpds ye girdinmi
teyyy teyyy teyyyy sesimi duyan oldu yihuuuuuuuuuuu...:)) valla topgi gördüm kostum geldim :)
en sevdiğimmm çal çene siz toplanın ben koşar gelirim :))ıyı yapmıssın her aksam toplanıyoruz ona gore kaytarmaca yok haaa
girdim canım. gerekli puanı aldım. diploma notumda yüksek..
mülakatıda geçersem olur inşallah..
eğer olursa stajda ayarladım. bi özel hastanenin tüp bebek servisinde..
bu arada asker yolu da bekliyorum. sevgilim ankarada asker şu anda.
ben formasyonda alıyorum. ama benim bölümümden öğretmen olarak atanabilmem için kpss den 95 falan almam gerek.
polisliğede göz engelinden takılıyorum
y.lisansa başvurdum salı günü mülakatım var..
ben polislik için soruyosun sandım :) hani üniv.mezunları kpss puanıyla alınıyo ya..kendi bölümün için söylemiştim.üniv bu sene bitirdim demişsin ya...
girdim canım. gerekli puanı aldım. diploma notumda yüksek..
mülakatıda geçersem olur inşallah..
eğer olursa stajda ayarladım. bi özel hastanenin tüp bebek servisinde..
bu arada asker yolu da bekliyorum. sevgilim ankarada asker şu anda.
en sevdiğimmm çal çene siz toplanın ben koşar gelirim :))
meslektaş mıyız ne?
sen hemşiresin heralde :)
ben biyolog..
yüksek lisansa tıp fakültesi-histoloji embriyolojiden başvurdum
sen hemşiresin heralde :)
ben biyolog..
yüksek lisansa tıp fakültesi-histoloji embriyolojiden başvurdum