iyi hadi gözün aydın Allah şifa versin...
bende iyi olmaya çalışıyorum.çok yorgunum oğluşum çok yoruyo beni.uykusuzluk da cabası.
çağan nasıl?
ilk başlarda oluyo canım ama alışıyosun ben ilk zamanlarda biraz daha rahattım annem bakıyodu yanımda annem olmadığı zaman korkuyodum çağanla yalnız kalmaktan ama zamanla alıştım uykusuzluk bayağı bi devam edecek ama zamanla oda düzene girecektir..çağanda iyi teyzesi oyun oynuyo bazen beni üzüyo ama sallan yuvarlan gidiyoruz bizde
daha iyi olun inşallah...
aman napalım katlanıcaz artık.bazen çok yorulunca kızıyorum ama sonra içim gidiyo.hele uyurken izlemek...anne olmak mükemmel bişey.alışacaz birbirimize...
aynen canım anne olmak mükemmel bak şimdi çağan yanımda oturuyo durup durup öpüyo beni şimdide öptü bi öpüşü,bi anne deyişi,bi sarılması herşeyi unutturuyooo
inşallah bizde görürüz o günleri...
inş canım innşş foto koysaydın ya oğluşunun
boyutu mu büyük geliyo bilmiyorum bi türlü ekleyemedim...
naber canlarim nasil gdiyo bitaneciklerim kuzucuklarim
selam kızlar suanda raporluyum ve evde yatıyorum cunku belımden rahatsızlandım
ıs donusu marketten bırsey almıstım zaten 3 4 gundur belım agrıyordu neyse servıse bındım eve geldım posetlerı kaldırrıken kıtlendım
oylece kaldım annem benı kapının onunden aldı
eve geldık yere yatırdı annem benı ama hıc kımıldayamıyorum aglıyorum asırı sızı var
kalkmaya calıstım korıdora dustum aglayarak
babamda gelınce ısten ambulans cagırdık tabı ambulans gelmedı bel agrısını onemsemedı
komsular benı battanıyenın ıcınde apartmandan çıkardılar
arabaya bındık acıle gıttık serum verdıler bana
ertesı gun ıcın beyın cerrahından randevu verdıler gıttık beyın cerrahına belımden rontgen cekındım
aaaammmmmmmmmmmaaaaan allahım ne goreyım omırılık kemıgım yamulms belım kaymıs 5 gundur yatcan dedı rapor aldım salı gunu ıse baslıycam ama ıs hayatımda tekrar nasıl devam etcem bılmıyorum 17sınde emar cekılcek bana omırılık kemıgım tıpkı boyle ve ben boyle kalmaktan korkuyorum
slm şekerim kardeşim daha iyi canım şişlikler inmeye yüzü normale dönmeye başladı çok şükür çarşambada dikişleri alınacak yani iyiye gidiyo durumlarıı.
sen nasılsın?oğlun nasıl?alışabildinizmi birbirinize?
gözun aydın tekrar gecmiş olsun inşallah kısa zamanda daha iyi olur
sağol bitanem ya daha iyiler çok şükür rabbim kimseye yaşatmasınn
sağ ol canımcımmm... iyiyim sen nasılsın??hayırlı olsun şekerim hoşgeldin nasılsın?hani fotolarrr?
çağan ne güzel bi isimmiş yahu :)))aynen canım anne olmak mükemmel bak şimdi çağan yanımda oturuyo durup durup öpüyo beni şimdide öptü bi öpüşü,bi anne deyişi,bi sarılması herşeyi unutturuyooo