******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

nasılsın taze anne? nasıldı doğum kolay geçti mi? oğluşun nasıl kime benziyo :))

iiyim taze gelin:KK61:sen nasılsın?hayırlı olsun tekrar.
doğum iiiydi normal doğum olmadı epidural sezeryan oldum.ilk zamanlar zor oldu ama şimdi iiiyim çok şükür oğluşumla uğraşıyorum yorucu ama alışıyorum yavaş yavaş...oğluşum babasına benziyodu şimdi bana benzemeye başlamış ben fark etmiyorum ama öööle işte.sende ne var ne yok?evlilik nasıl gidiyo?

sağ ol canımcımmm... iyiyim sen nasılsın??
öyle üşeniyorum ki foto eklemeye bi de arkadaş listemde tanımadıklarda olunca düğün fotoları koymaya cesaret edemedim ama sizin için bi çaresini bulucam...

çağan ne güzel bi isimmiş yahu :)))

oyy yavrum benim nazara geldinn:KK43:((
nasılsın şimdi?

tamam canım sen halledersin yada ekle biz bakalım geri silersin fotolarıı aa yada msnden bakabiliriz ..bide sağol canım oğlumun ismini beğendiğin için anlamı bayrak,şenlik demek çok ama çok beğenerek koydum

iiyim taze gelin:KK61:sen nasılsın?hayırlı olsun tekrar.
doğum iiiydi normal doğum olmadı epidural sezeryan oldum.ilk zamanlar zor oldu ama şimdi iiiyim çok şükür oğluşumla uğraşıyorum yorucu ama alışıyorum yavaş yavaş...oğluşum babasına benziyodu şimdi bana benzemeye başlamış ben fark etmiyorum ama öööle işte.sende ne var ne yok?evlilik nasıl gidiyo?
ay maşallah analı babalı büyütsün :)) çok miniktir yahu o şimdii :))
evlilik iyi gidiyo bi hayli yoruluyorum gerçi, iş iki çocuk eş derken ama :))

tamam canım sen halledersin yada ekle biz bakalım geri silersin fotolarıı aa yada msnden bakabiliriz ..bide sağol canım oğlumun ismini beğendiğin için anlamı bayrak,şenlik demek çok ama çok beğenerek koydum

olur canımcım ben msn adresimi msj atayım bari size :)))
ben de çok beğendim hee güzel işimmiş :KK69:

amiiiinnn teşekkür ediyorum canım benim.
sana da bana da Allah kolaylık versin:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:

olur canımcım ben msn adresimi msj atayım bari size :)))
ben de çok beğendim hee güzel işimmiş :KK69:

tamam canım at ben atayım hatta

Son düzenleme:
iyi olmaya çalışıyorum.kağan çok yoruyo beni yaa.uyutamadım kaç saattir.çok yoruluyorum...
sen nasılsın?çağan nasıl?
kağan çağan :KK1:

bende iyiyim canım çağan biraz hastaydı öksürüğü vardı ama şimdi daha iyi kağanda zamanla düzelir annesi o uyutamama sorunu bizde hala var..
evet canım sana kağan nasıl diye yazarken çağan diyesim geldi bian:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bende iyiyim canım çağan biraz hastaydı öksürüğü vardı ama şimdi daha iyi kağanda zamanla düzelir annesi o uyutamama sorunu bizde hala var..
evet canım sana kağan nasıl diye yazarken çağan diyesim geldi bian:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hadi yaaa.bende kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyodum:95::95::95:
bu arada geçmiş olsun.aman iyi olsun.onlar kötü olunca biz daha kötü oluyoruz...

hadi yaaa.bende kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyodum:95::95::95:
bu arada geçmiş olsun.aman iyi olsun.onlar kötü olunca biz daha kötü oluyoruz...

fazla ümitlenme canım bugün öğlen uykusunu çok az uyudu çağan ve hala uyumamakta direniyo ama sizin uykunuzda yavaş yavaş düzelecek canım yani 40 ı çıkınca diye bekleme..sağol canım evet onlar iyi olsun diye uğraşıyoruz çağan geceleri hiç üstünü örtmez o yüzden uyku tulumu arıyorum ama hep elyaf bende elyaf istemiyorum o terletiyo çünkü o yüzden çok hastalanıyo çağan

evet canım dağıldı ilk günlerde gelen çoktu ben hergün uğruyorum kimse yok diye geri çıkıyorum
napıyosun canım nasıl gidiyo?

iii işte idare ediyorum.valla aynen bende öööle giriyorum fırsat bulunca.bakıyorum kimse yokkkkk...sen nasılsın ne var ne yok?

iii işte idare ediyorum.valla aynen bende öööle giriyorum fırsat bulunca.bakıyorum kimse yokkkkk...sen nasılsın ne var ne yok?

nasıl olayım iyiyim canım ya çağanın odasını ayırıyoruz onunla uğraştım bugün odasını temizledim nevresimlerini filan hazırladım bi yerleştirmemiz kaldı perde diktircem onunla uğraşıyorum işte zaman çabuk geçiyo zaten..kağan nasıl canım iyimi?gazı filan varmı?

herkese iyi bayramlar.
beni hatırladınız mı bilmiyorum ama konu açıldığında sıkı takipçilerdendim :) özledim sizi..
sweetnurse bebişin doğmuş bile :) allah bağışlasın.
derfat oğluşun nasıl :)

X