kokoş msj attım sana
Selam...............
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
hosgeldın canım benım sneı bı topıkte ılk goruyorum artyık burası senınde geyıgın ok mu canım cık cık gel
hoşbulduk..julia nın topiğe geldin.. sonra kayboldun.:44:..buldum seni...:86:.........inşaallah...... .
bı kacgundur kendı topıgımde yoktum ısten baya gec gelıyorumda gıremıyorum tatlım gırdımkı baya sessızlesmıs kendı topıgımde kurusun ıstemıyorum acıkcası benı nasıl buldun kızzzzz
allahım kolay dogum nasip estin oglunu sagsalim alırsın kucagına inşallahyarın sabah gidiyorum inşallah....dua edin bana....
şsstt millet bana dua edin.
çarşamba kınam cuma düğünüm var..
herkesleri çok çok öpüyorum!
oluşum uyuyo kocam arkadaşlarıyla herzamanki gibi bende kiralık ev arıyom bi yandan foruma bakıyom
Napiim işte bizim göbiş büyümeden taşınsak diyorum
herkase selam ooo herkes burda napıyonuz kızlar
allahım kolay dogum nasip estin oglunu sagsalim alırsın kucagına inşallah
hayırlı olsun canım allahım mutlu mesut bi yastıkta kocatsın inşallah
hoşbulduk..julia nın topiğe geldin.. sonra kayboldun.:44:..buldum seni...:86:.........inşaallah...... .
canım 22 yasındayım ama 3. yılım meslekte polisim ben22 yaşındasın sanırım...ne iş yapıyorsun..............
oluşum uyuyo kocam arkadaşlarıyla herzamanki gibi bende kiralık ev arıyom bi yandan foruma bakıyom
napiim işte bizim göbiş büyümeden taşınsak diyorum
canım 22 yasındayım ama 3. Yılım meslekte polisim benGecelerı gelıyorum baazen
beni terk ettin
canım kızlar dolunca napım once can sonra canan demısler ama bu geyıgın buyumesıde sana borclu tabııı muckbeni terk ettin
tabı burdayız artık bole kızımmmmmherkase selam ooo herkes burda napıyonuz kızlar
allahım kolay dogum nasip estin oglunu sagsalim alırsın kucagına inşallah
hayırlı olsun canım allahım mutlu mesut bi yastıkta kocatsın inşallah
avatarın süper.bayıldım.................