- 15 Ağustos 2011
- 300
- 2
ya canım sadce yemek yapmak degilki bi hayat kurmak aileden ayrılmak biyandan güzel biyandan zor böle aldatılanlar fln okudum geçen kk daa cok canım sıkıldı
senınde dogum gunun kutlu olsun şimdidenn cimcime
evet ya aldatılmalar falan yıllardır cıkmıslar evlenmısler dusunsenıze sevdıgınızle evlenıyorsunuz sonra aldatıyor nasıl bı ıs nasıl kıyıyolar yaa
cımcıme derken
haklısın canımda bu olacak bişe kendini hiç sıkıntıya sokma aldatma mevzularına gelincede orası aldatılanların topiği boşveeeeerrr bak oralara aldatılmayan bir sürü kadın var iyi düşün sen :))))
cımcıme derken
bkz. şekil 1 A..
bosver canım senın gıbı fıstıgı kaybetmıs ben en ok ona sasırdım bu arada seksısın de haabkz. şekil 1 A..
aaaaaaaaaaaa ustume ıyılık saglıkcimcimesin tabiki canım bize göre daha ne istiyon ne güzel işte :)))
tabi iyi düşünmek lazım ben güvenıyorum erk arkıma ama neler var ya dün okudum forumdakkileri hiç ummazdım dıyen bayanlar hep cok üzücü
tabi iyi düşünmek lazım ben güvenıyorum erk arkıma ama neler var ya dün okudum forumdakkileri hiç ummazdım dıyen bayanlar hep cok üzücü
cımcıme derken
kokosum seninde dogum gunun kutlu olsun nicee saglikli huzurlu mutlu bol kazancli ask dolu kokoslu sakizli senelere
7 yıllık aşk, evlilik, 1 yıl dolmadan aldatma..nasıl yani??????
bosver canım senın gıbı fıstıgı kaybetmıs ben en ok ona sasırdım bu arada seksısın de haa
haklısın canımda bu olacak bişe kendini hiç sıkıntıya sokma aldatma mevzularına gelincede orası aldatılanların topiği boşveeeeerrr bak oralara aldatılmayan bir sürü kadın var iyi düşün sen :))))
cımcıme derken
7 yıllık aşk, evlilik, 1 yıl dolmadan aldatma..
kendinden 20 yaş büyük biriyle aldattı diyim tam olsun..
kızlar bu arada hepimizin doğum günü kutlu olsuuuuuunnnnn :131: :131: :131:
pasta bulamadım dondurmayla idare etcez artık
fal bakman bıttı herlde canım ben yarıme kavusayım yeterr