******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ya canım sadce yemek yapmak degilki bi hayat kurmak aileden ayrılmak biyandan güzel biyandan zor böle aldatılanlar fln okudum geçen kk daa cok canım sıkıldı

haklısın canımda bu olacak bişe kendini hiç sıkıntıya sokma aldatma mevzularına gelincede orası aldatılanların topiği boşveeeeerrr bak oralara aldatılmayan bir sürü kadın var iyi düşün sen :))))

tabi iyi düşünmek lazım ben güvenıyorum erk arkıma ama neler var ya dün okudum forumdakkileri hiç ummazdım dıyen bayanlar hep cok üzücü

cımcıme derken

bkz. şekil 1 A..
bosver canım senın gıbı fıstıgı kaybetmıs ben en ok ona sasırdım bu arada seksısın de haa
cimcimesin tabiki canım bize göre daha ne istiyon ne güzel işte :)))
aaaaaaaaaaaa ustume ıyılık saglık
tabi iyi düşünmek lazım ben güvenıyorum erk arkıma ama neler var ya dün okudum forumdakkileri hiç ummazdım dıyen bayanlar hep cok üzücü

herkes guvenıyrdu canım

kızlar bu arada hepimizin doğum günü kutlu olsuuuuuunnnnn :131: :131: :131:
pasta bulamadım dondurmayla idare etcez artık

bı cımcıme dedınız herkes guldu la bana anaaaaaaaaaaa kızlar benı ekleyın bırbırımız gorelım albumlerden boyle gormeden konusmak oluyor ama gorunce ınsan daha farklı oluyorr

cımcıme derken

7 yıllık aşk, evlilik, 1 yıl dolmadan aldatma..

kendinden 20 yaş büyük biriyle aldattı diyim tam olsun..

gerçekten çok haince sen iyisindir inşallah yanı atlatmışsındır umarım

bı anlık olmus galıba bı yerde okumustum canım hemde 14 aylık evlıyken deglmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…