- 15 Ağustos 2011
- 300
- 2
bı cımcıme dedınız herkes guldu la bana anaaaaaaaaaaa kızlar benı ekleyın bırbırımız gorelım albumlerden boyle gormeden konusmak oluyor ama gorunce ınsan daha farklı oluyorr
evet görünce konuşması daha zevkli oluyomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bı cımcıme dedınız herkes guldu la bana anaaaaaaaaaaa kızlar benı ekleyın bırbırımız gorelım albumlerden boyle gormeden konusmak oluyor ama gorunce ınsan daha farklı oluyorr
ben iyiyim canım.. aldatıldığımı öğrendiğimde hamileydim bi de.. şimdi çocuklarımla çok mutluyuz 2.evliliğimi yapmak üzereyim..gerçekten çok haince sen iyisindir inşallah yanı atlatmışsındır umarım
kadın evime geldi kahve mi içti en kötüsü de.. yollu bi kadındı eşimle aynı okulda öğretmendi, kocası yollu diye boşamış öyle ki..nasıl yaaa 20 yaşmı ne bulmuş onda ????????????
aynen öyle cimcimembı anlık olmus galıba bı yerde okumustum canım hemde 14 aylık evlıyken deglmı
20 yaş mı yuhaaa anasından ay küçük napacakmıs onla
keske dıger kızlarda burda olsaydı yaaa:97::97::97::97::97:
evt cnmm harika fal bakiyom yakinda okulunu acicam hihiçillikızz sen falmı bakıyonn
ben iyiyim canım.. aldatıldığımı öğrendiğimde hamileydim bi de.. şimdi çocuklarımla çok mutluyuz 2.evliliğimi yapmak üzereyim..
kadın evime geldi kahve mi içti en kötüsü de.. yollu bi kadındı eşimle aynı okulda öğretmendi, kocası yollu diye boşamış öyle ki..
aynen öyle cimcimem
yorumu size bırakıyorum ben bulamıyorum yapıcak bi şey
keske dıger kızlarda burda olsaydı yaaa:97::97::97::97::97:
evt cnmm harika fal bakiyom yakinda okulunu acicam hihi
ben iyiyim canım.. aldatıldığımı öğrendiğimde hamileydim bi de.. şimdi çocuklarımla çok mutluyuz 2.evliliğimi yapmak üzereyim..
kadın evime geldi kahve mi içti en kötüsü de.. yollu bi kadındı eşimle aynı okulda öğretmendi, kocası yollu diye boşamış öyle ki..
aynen öyle cimcimem
yorumu size bırakıyorum ben bulamıyorum yapıcak bi şey
ne o canım bizi beğenmedin mi ?????
sen en ıyısı sakız falı bak gulum bak cıgnedım bıle hadı basla bakmaya
wuhhhuuu bunu sevdim ozaman bi sakız falıda ben istiyorumevt cnmm harika fal bakiyom yakinda okulunu acicam hihi
bu 4 zıyaretcı neden uye olup katlmıyolar neyı okuyolar hayır yanı
yok yakizim ben iskambil falina bakiyom o dalda gelistirdim kendimi
wuhhhuuu bunu sevdim ozaman bi sakız falıda ben istiyorum
wuhhhuuu bunu sevdim ozaman bi sakız falıda ben istiyorum
bızımkıler olmasın :)))