- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
kızlarr ben 10 dkka servis dışıyım çağanın sütünü içirip geleceğim uyku saati geliyo esneyip duruyo uyursa rahatça geyip yaparım şimdi bazen gelip tepemde zıplıyo
kızlarr ben 10 dkka servis dışıyım çağanın sütünü içirip geleceğim uyku saati geliyo esneyip duruyo uyursa rahatça geyip yaparım şimdi bazen gelip tepemde zıplıyo
umarım tez zamanda ıyılesır ve tez zamanda hersey acıklıga kavusur polis calısır bulur canım
tatlım en kısa zamanda evde olmasa bıle kızılaya yolun duserse sana nomu vereyım ara benı ben hep kızılaydayım cevık kuvvet otolarında bulursun benı
slm kızlar bende geldim, evdeyim v çok sıkılıyorum, aranıza katılabilirmiyim
slm kızlar bende geldim, evdeyim v çok sıkılıyorum, aranıza katılabilirmiyim
ankarada mısın sen?
ankarada mısın sen?
teşekkürler, neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor
evet ankaradayım baska kımler var ankaradaaa
bende ankaradaydımmmm.çevik kuvvet misin?
kızlar bugun senı bana yazmıslar var aranızda ızleyen varmı suan ozet gosterıyor ama..
maalesef izlemiyorum, beklediğim diziler kuzey- güney ve fatmagül :)))
evet gulum oyleyım
bende oyle bır gecer zamankı yı beklıyorum yaaa bızım yengeyı ve senı bana yazmıslarıda takıp edıyorum bakalım belkı kuzey guney ıffet baslayınca begenırsem daha dogrusu takıp edeblırsem bakarım guzel dızılere benzıyolar
çevik kuvvet polislik oluyor dimi :) bende istiyordum ama dövmem engel oldu bana
hmm evet bide öyle bir geçer zamanki var tabi onu unutmuşum... amaan iffetide izlemeyiverim okul var, dersler aksamasın :)
evet canım polisim....kısmet tatlım suan ne yapıyorsun