- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
inşallahhhh hayırlısı olsun...senin bebeğinde hayırlı olsun kaç aylık?
sağol canım ALLAH razı olsunn benim 22 aylık oğlum var canım avartarda fotosu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhh hayırlısı olsun...senin bebeğinde hayırlı olsun kaç aylık?
canım benım yaaa allah kolaylık versın hayırlı dogumlar ınsallah bebeısının resımlerını bu topıkte gormek ısterızzzzzzz
hayırlısı olsun canım ben normal doğum yaptım çok şükür sağlıklıyımm inş sende normal doğum yaparsınn anne içinde bebek içinde en sağlıklsı..tabi hazırlıklı ol heran gelebilir hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşş
tamam inşallah sağasağlim doğurursam eklerim resimlerini.muhtemelen doğum pc başındayken olacak:)))haber veririm....
sağol canım ALLAH razı olsunn benim 22 aylık oğlum var canım avartarda fotosu var
canım sen bebısın mı degılmı masllah yaaa dunyalar tatlısı allah sıze bagıslasın
bencede muhakkak oyle olur bızde cok farksızız sankı :):)
sen coktan buyutmussun canım masallah dusunmuyomusun ıkıncıyı
canım bu aralar biraz canım sıkkın dün dayımın oğlu bıçaklandıı boğazını kesmişler,ciğerini deşmişler resmen elinde varmışş yoğun bakımda ona canım sıkkındı ama fırsat buldukça buralardayımm..kız ben çocukla çıkamıyorum dışarı pekk ama bana gelsene sana börekler,çörekler yaparım kuzum
çok tatlı maaşallah Allah bağışlasın...tecrübelerinden faydalanırım artık...
:)))
tabi canım seve seve elimden gelen bi konu olursa yardımcı olurum kızmı?erkekmi? bide isim düşündünüzmü?
cook ısterım yaaa super olurdu bu arada cok uzuldum verılmıs sadaakası varmıs neden oyle yapmıslar ya
ya ılk dogum oyle oluyormus ondan sonrası ıyı gecıyormus her surecı dıye bılıyorum eee tabı suanda sımarıksa oglun bekle bırazcık ama genelde kardesler arası yas 3 olur ben ve kardesımde oyleyızseldacım aslında bi kızım olsun istiyorum ama benim hamileliğim çok kötü geçtii 5 aylık olana kadar hep mide bulantısı istifar ettim hastanede yattım sonrasındada bel ağrısı başladıı ee doğumumda zor olduu 43ncü haftada zorla doğurttularr bide oğlum çok huysuz bi çocuktu halada öle hiç susmadan ağlayan bi çocukk doğal olarakta cesaret edemiyorum
sanırım forum bakımda sureklı bısıler eksılıp duruyor canımşu mesaj sayısını doldurma kuralı yuzunden acıl geyık yapmalıyım DD hiç bu kadar elzem olmamıştı
bu arada ben mesajlarda ifade neden kullanamıyorum ya çıkmıyor bende şu sevımlı kız ifadelerı . önceden çıkıyorda altta şimdi göremıyorum yawwff (
tşk ederim.erkek.Tufan Kağan koyacaz ismini.senin oğlunun ismi ne?
tşk ederim.erkek.Tufan Kağan koyacaz ismini.senin oğlunun ismi ne?
maşallah canım ismide çok güzelmiş benim oğlumun adıda çağan batu ama biz genelde çağanı kullanıyoruz
canım davet konusunda ciddiyim müsait olduğunda misafirim olmanı isterimm ..sağol canım sebebini bilen yok kendiside bişey söylemiyomuşş sadece tlfnunu istiyomuşş arabasında 15 kişinin parmak izi çıkmışş araştırıyolar bakalım