******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

canım benım yaaa allah kolaylık versın hayırlı dogumlar ınsallah bebeısının resımlerını bu topıkte gormek ısterızzzzzzz

tamam inşallah sağasağlim doğurursam eklerim resimlerini.muhtemelen doğum pc başındayken olacak:)))haber veririm....

hayırlısı olsun canım ben normal doğum yaptım çok şükür sağlıklıyımm inş sende normal doğum yaparsınn anne içinde bebek içinde en sağlıklsı..tabi hazırlıklı ol heran gelebilir hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşş

canım sen bebısın mı degılmı masllah yaaa dunyalar tatlısı allah sıze bagıslasın

evlenebılırsek oda olur ınsallah cok uzak gelıyor cocuk falan

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUO
evlenebılırsek o da olur ınsallah[/QUOTE]

yok mu aday?????

Son düzenleme:
sen coktan buyutmussun canım masallah dusunmuyomusun ıkıncıyı

seldacım aslında bi kızım olsun istiyorum ama benim hamileliğim çok kötü geçtii 5 aylık olana kadar hep mide bulantısı istifar ettim hastanede yattım sonrasındada bel ağrısı başladıı ee doğumumda zor olduu 43ncü haftada zorla doğurttularr bide oğlum çok huysuz bi çocuktu halada öle hiç susmadan ağlayan bi çocukk doğal olarakta cesaret edemiyorum

canım bu aralar biraz canım sıkkın dün dayımın oğlu bıçaklandıı boğazını kesmişler,ciğerini deşmişler resmen elinde varmışş yoğun bakımda ona canım sıkkındı ama fırsat buldukça buralardayımm..kız ben çocukla çıkamıyorum dışarı pekk ama bana gelsene sana börekler,çörekler yaparım kuzum

cook ısterım yaaa super olurdu bu arada cok uzuldum verılmıs sadaakası varmıs neden oyle yapmıslar ya

şu mesaj sayısını doldurma kuralı yuzunden acıl geyık yapmalıyım :KK70:DD hiç bu kadar elzem olmamıştı :KK70:

bu arada ben mesajlarda ifade neden kullanamıyorum ya çıkmıyor bende şu sevımlı kız ifadelerı . önceden çıkıyorda altta şimdi göremıyorum yawwff :KK43:(

Son düzenleme:
cook ısterım yaaa super olurdu bu arada cok uzuldum verılmıs sadaakası varmıs neden oyle yapmıslar ya

canım davet konusunda ciddiyim müsait olduğunda misafirim olmanı isterimm ..sağol canım sebebini bilen yok kendiside bişey söylemiyomuşş sadece tlfnunu istiyomuşş arabasında 15 kişinin parmak izi çıkmışş araştırıyolar bakalım

seldacım aslında bi kızım olsun istiyorum ama benim hamileliğim çok kötü geçtii 5 aylık olana kadar hep mide bulantısı istifar ettim hastanede yattım sonrasındada bel ağrısı başladıı ee doğumumda zor olduu 43ncü haftada zorla doğurttularr bide oğlum çok huysuz bi çocuktu halada öle hiç susmadan ağlayan bi çocukk doğal olarakta cesaret edemiyorum
ya ılk dogum oyle oluyormus ondan sonrası ıyı gecıyormus her surecı dıye bılıyorum eee tabı suanda sımarıksa oglun bekle bırazcık ama genelde kardesler arası yas 3 olur ben ve kardesımde oyleyız

şu mesaj sayısını doldurma kuralı yuzunden acıl geyık yapmalıyım :KK70:DD hiç bu kadar elzem olmamıştı :KK70:

bu arada ben mesajlarda ifade neden kullanamıyorum ya çıkmıyor bende şu sevımlı kız ifadelerı . önceden çıkıyorda altta şimdi göremıyorum yawwff :KK43:(
sanırım forum bakımda sureklı bısıler eksılıp duruyor canım
tşk ederim.erkek.Tufan Kağan koyacaz ismini.senin oğlunun ismi ne?

ben enes ısmını cok sevıyrum onerı sıze

kızlarr ben 10 dkka servis dışıyım çağanın sütünü içirip geleceğim uyku saati geliyo esneyip duruyo uyursa rahatça geyip yaparım şimdi bazen gelip tepemde zıplıyo

canım davet konusunda ciddiyim müsait olduğunda misafirim olmanı isterimm ..sağol canım sebebini bilen yok kendiside bişey söylemiyomuşş sadece tlfnunu istiyomuşş arabasında 15 kişinin parmak izi çıkmışş araştırıyolar bakalım

umarım tez zamanda ıyılesır ve tez zamanda hersey acıklıga kavusur polis calısır bulur canım
tatlım en kısa zamanda evde olmasa bıle kızılaya yolun duserse sana nomu vereyım ara benı ben hep kızılaydayım cevık kuvvet otolarında bulursun benı

X