- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
benımkı bana ne yazmıs bak
canım dogumgunun farkındayım ıptal edemedım uzgunum
bak gordunmu suprız falan yok ortada bende sunu yazdım
bosver askım ya saglık olsun onemlı deıl
ınsallah oyledır valla unutursa bende dedıklerımın hıcbırını yapmam haaaaaa
cok fazla kendini ümitlendirme sen yinede her ihtimale hazırlıklı ol gercektende işi varsa zaten soylemisti biliyordum diyebil boylece cok fazla uzulmemis olursun
gerci bende senle aynı durumda olsam kesinlikle ümitlenirdimhatta bırak ümidi kesin süpriz yapıcak diyip o gune kadar beklerdim işin birazcık zor olsa gerek
artık haberleri verirsin ne olup ne bittigini bizide merakta bırakmazsın olar mı
slm :)) konu ne ben ilk defa bi geyik topigine katilyiorumdaen basindan okumaya usendim ozetlerseniz super olur:)
slm :)) konu ne ben ilk defa bi geyik topigine katilyiorumdaen basindan okumaya usendim ozetlerseniz super olur:)
Arkadaşıma aynen katılıyorum
selam bende cok skliyorm suanda sohbet edelim miii :2:
hoşbuldukkk
hosgeldın canım geyıgımıze bız hergun burda toplanıp geyık yapıyoruz oyle bırbırımızı tanıttık baslarda arkadas olduk falan bazen dertlesıyoruz bazen mutluluklarımızı paylasıyoruz ama hep aynı arkadaslar gelıyor buraya sende hosgeldın canım artık burası senınde geyık topıgın hayırlı olsunslm :)) konu ne ben ilk defa bi geyik topigine katilyiorumdaen basindan okumaya usendim ozetlerseniz super olur:)
yukarıda yazdıgımı sanada yazmıs olayım canmArkadaşıma aynen katılıyorum
selam bende cok skliyorm suanda sohbet edelim miii :2:
ben ankaradayım 26 yasındayım bekarım :) sizler
ben ankaradayım 26 yasındayım bekarım :) sizler
memnun oldummm
bende hataydayım 25 yaşındayım evliyimmmm hamileyimmmbunu eklemezsem olmazzz