******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

bacım niye izlemiyosun çok güzel bi dizi

okul zamanı akşam 10-11 arası geliyodum eve. kursum vardı okuldan sonra bide.. tv izlemeye dermanım olmuyodu direk uyku. çünkü sabahta 7 de kalkıyodum.
e haliyle bütün bölümleri kaçırdım
bi ara netten izliyim dedim, herkesin dilinde bi küçük osman.. baktım olcak gibi değil. izle izle bitmez :)
şimdi izleyince sürekli anneme bu kim, bu niye böyle yapıyo diye sormaktan kadına diziyi izletmiyorum :KK1: vazgeçtim izlemiyorum :KK4:

okul zamanı akşam 10-11 arası geliyodum eve. kursum vardı okuldan sonra bide.. tv izlemeye dermanım olmuyodu direk uyku. çünkü sabahta 7 de kalkıyodum.
e haliyle bütün bölümleri kaçırdım
bi ara netten izliyim dedim, herkesin dilinde bi küçük osman.. baktım olcak gibi değil. izle izle bitmez :)
şimdi izleyince sürekli anneme bu kim, bu niye böyle yapıyo diye sormaktan kadına diziyi izletmiyorum :KK1: vazgeçtim izlemiyorum :KK4:

haklsın canım çalışırken bende izleyemiyordum şincik ev hanımı oldukta izleyebiliyorum yoksa nerde ama eşimin evde olduğunda izleyemiyorum

kızlar ben çıkıyorumm eşim geliyo yemek hazırlıycam yarında kib ALLAH a emanet olun hepinizi çok öpüyorum iyi geceler

söyle bakalım yoksa o 7 ziyaretçiden biri sen miydin :KK1:
hoşgeldin canım :KK34: gerçekten kk iyiki var.En Büyük KK[/QUO

hoşbulduk:) siteyi takip ediyordum ama burayı şimdi keşfettim. bu arada alıntı yapabildimmi acaba bilemiyorum?
yapamamışım ya. alıntı nasıl yapılıyor kızlar?

Son düzenleme:
hoşbulduk:) birçok konuda faydalandım siteden. ama üye değildim. forum başlıklarında keşif yaparken burayı gördüm. ee hep okumak olmuyor paylaşmak da lazım demi..

geyıklcılerım ben yatıyorum cunku yarın 5 te kalkcam ıs var anladınız sız onu hoscakalın optummmm kulagımıı cınlatın bol bol

X