******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

seldacım topiğin hayırlı olsunn
slm kızlar nasılsınız?

bu arada julıa arkadasımız ayagın ne bereketlıymıs canım senın sagol sana muck muck

Arkadaşlar konuyla alaksı yok ama alakalı konuya yazdım yazan olmadı. salisilik asit laktik asidi duş jeliyle karıştırıp kullanan oldumu. ben 3 gündür kullanıyorum sivilcelerim bi anda çoğaldı sırtımı sardı resmen :KK43: normalmidir bıraksammı bilemedim tecrübesi olan bi cvp yazarsa sevinirim :KK43:

napiim yanlız bıraktınız kimsecikler yok bende korktum yanlız kalınca buraya geldim ..sen ne geziyon peki :))

korkma yavrum ben varım akşam gireceğim inşallah şimdi çıkıyorum çay demledim tvnin karşısına geçeyimde hüpleteyim çayımı gel beraber içelim

hu huuuuu kızlarrr bende geldimmmm...2 kişilik yer var mı?????
olmaz olurmu hamıs mısın yoksaaaaaaaaaaa :)

seldacım topiğin hayırlı olsunn
slm kızlar nasılsınız?
aaaa tatlı sende mı geldın sevındım uzun zamandır sesın solugun cıkmıyordu senı goremıyordum forumda

Arkadaşlar konuyla alaksı yok ama alakalı konuya yazdım yazan olmadı. salisilik asit laktik asidi duş jeliyle karıştırıp kullanan oldumu. ben 3 gündür kullanıyorum sivilcelerim bi anda çoğaldı sırtımı sardı resmen :KK43: normalmidir bıraksammı bilemedim tecrübesi olan bi cvp yazarsa sevinirim :KK43:
sahsen ben hıc kullanmadım canım ya gecmıs olsun

korkma yavrum ben varım akşam gireceğim inşallah şimdi çıkıyorum çay demledim tvnin karşısına geçeyimde hüpleteyim çayımı gel beraber içelim

ellerine sağlık cnm afiyet olsun .
bende fırsatını bulursam beklerim cnm seni ama yarın erkenden hastaneye gidicem offfff ...
hadi çabuk iç çayını :=)

olmaz olurmu hamıs mısın yoksaaaaaaaaaaa :)

aaaa tatlı sende mı geldın sevındım uzun zamandır sesın solugun cıkmıyordu senı goremıyordum forumda

sahsen ben hıc kullanmadım canım ya gecmıs olsun

canım bu aralar biraz canım sıkkın dün dayımın oğlu bıçaklandıı boğazını kesmişler,ciğerini deşmişler resmen elinde varmışş yoğun bakımda ona canım sıkkındı ama fırsat buldukça buralardayımm..kız ben çocukla çıkamıyorum dışarı pekk ama bana gelsene sana börekler,çörekler yaparım kuzum

hoşgeldinn canım ALLAH analı babalı büyütsün normalmi,sezeryanmı?

hoşbuldummmm teşekkür ederim.şimdilik normal doğum görünüyo ama perşembe kontrolüm var o gün çatı muayenesine göre karar verecek doktor.tabii o zaman kadar gelmezse....

bu arada geçmiş olsun...kavga mı etmişler...

Son düzenleme:
hoşbuldummmm teşekkür ederim.şimdilik normal doğum görünüyo ama perşembe kontrolüm var o gün çatı muayenesine göre karar verecek doktor.tabii o zaman kadar gelmezse....

hayırlısı olsun canım ben normal doğum yaptım çok şükür sağlıklıyımm inş sende normal doğum yaparsınn anne içinde bebek içinde en sağlıklsı..tabi hazırlıklı ol heran gelebilir hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşş

hayırlısı olsun canım ben normal doğum yaptım çok şükür sağlıklıyımm inş sende normal doğum yaparsınn anne içinde bebek içinde en sağlıklsı..tabi hazırlıklı ol heran gelebilir hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşş

inşallahhhh hayırlısı olsun...senin bebeğinde hayırlı olsun kaç aylık?

X