******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ne güzel sohbeti ilerletmişsiniz kızlar bende katılabilir miyim bu arada topiğin hayırlı olsun (=

seldacım ne kadar sevsende sakın iktidar olmasına izin verme sonunda çok üzülürsün herşey sevgi değil canım bunu evliler daha iyi bilir kendini ezdirme sakınn
hepısnı okudunmu canım aslında bu geyık topıgımde bunlardan bahsetmek ıstemzdım ama konu acıldı ve ılerledı ıste sen tecrubelısındır ben napıyım suan son mesajına karsılık vermedım
ne güzel sohbeti ilerletmişsiniz kızlar bende katılabilir miyim bu arada topiğin hayırlı olsun (=
hosgeldın gulum tabıkı katılabılırsın ne demek tekrar hosgeldın sefalar getırdın

okudum canım ama moralim çok bozuk şimdi ona çok yorum yazamıycam benim derdim çok büyük çok kötüyüm şu anda ağlamnaktan gözlerim acıdı

hoşbulduk.... =)

kızlar neyse nesemızı bulalım hersey olacgına varır ınsallah sıze hayırlı haberlelrle donerım ınsallah yanı

kızlar bakın yenı renklerle yazıyorum sızde deneyın suanda ogrendım nasıl oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…