yeni gelinler nasıl korunacağınıza karar verdiniz mi bakimm

canım beyaz ilacın sonuncusunu hangi tarihe denk geliyor söylesene bana hesaplıyalım? canım ben şimdiye kadar hiç fazla kanama yaşamadım,bebek noktasında korkmana gerek yok bende sordum dr.bebek istediğinde ilacı bırakıp bana geliceksin dedi...hiç stres yapma Allah korusun düğün öncesi cildin vs.bozmasın bu stresten,şimdiden git istersen bi dr.ya bence bu meseleler önemli kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım,benimde düğünüm 15 temmuz da bende reglim bitsin gidicem şimdiden:)Allah kolaylık versin canım benim:)

saol canım Allah herkese kolaylık versin evlenmek zor aslında kadın olmak çok zor
ben hiç başlamadım ilacı görmedim bile içinde nası renk ilaçlar var bilmiyorum hayatımda doğum kontrol ilacıyla pek karşılaşmadım :)) ben doktora gideyim yine gittim ama tanıdık doktora jinekoloğa ayrıca gideyim teşekkür ederim

bir cahillik midir arkadaşım bu yazılanlar ya hap kullanmak isteyen doktora gider önce, ben gittim bütün tetkiklerimi oldum rahmime yumurtalıklarıma bakıldı doktor sonra bi ilaç verdi kafasına göre herkes ilaç içemez nişanlısı kabul etmeyenlere nişanlınız bencil diye burda insanları tanımadan acımasızca yorumlar yapmayın, 15 yıl hap içti yengem 3 tane çocuğu var çocuğu olmaz ne demek anlayamıyorum doktor içerken hamile kalanlar var dedi bana düşük bi ihtimalle de olsa gönül rahatlığıyla içiyorum prezervatif ve geri çekilme iyi bi yöntem değil çok riskli şu anda durumumuz kötü çocuğa asla bakamayız bin tane borçla evleniyoz kendimiz alıyoruz eşyalarımızı mecbur ilaç içecem ilaca başlayacak arkadaşlar doktora gidin muayene olun ve gönül rahatlığıyla için her kafadan saçma sapan ses çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…