- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.281
dr ve kocis hamilelik bahanesi dinlemio 14kg aldm toplamda ve daha 2.5 ayim varrr imdat ttt daha cok alrsam vinc gerekicek yatakta donemiyrm yataktan kalkamiom bile kocis tutup cekio elimden .... catlaklar icin yag kullanyrm badem ve bebkbyagi o krem dedikleri seye guvenmiodum ama keske kullansaydm artk sanirimcok gec basladm catlamaya kocis bnden kacmaz insallah dun onada gosterdm agladm zirladm sen anne oluysn bnm icin kutsalsn birak olsn catlaklar takilma ben rahatsz olmam senin hc bsynden dedi ama yinede cirkin olcam ya acaba plojoda oldmu catlak
Canım catlak olacak mecbur mesela benim annemde fazla yok ama kv de cok kötü olmuş göbeğini görünce korkmustum valla. Eskiden korumuyorlarmis ama artık caresi var kremler yağlar sen dikkat etki daha fazlası olmasin. Doktorun sana diyette verdi mi peki? Hem bak Plojo yine ne güzel anlatmış her şeyi polyannamiz o bizim :)
hadi sen hamilesin ve ondan o çatlaklar vs... benim sakallarım varmış çenemin altında.... cumartesi sınav saatini beklerken kocam farketti hemde.... nası utandım nası üstelik bunun sebebi de hep o tedavilerden dengeleri bozulan hormonlarım.... senin karnında olcak çatlarlar... her an gözüne değcek bi yerde değil sonuçta... ve bence mutlaka bi çaresi vardır.... kocama akşam yarın hemen kuaföre gidip epilasyona başlamalıyım dedim; yaniii dedi.... yaniii ya... hemen başlamalısın , hiç geç kalma , kuaföre uğramadan eve gelme demiş gibi geldi bana
Yani o kadar hormonal takviyeye nornaldir canım sende kocise bakma ya erkekler gerçekten bi tuhaflar gecende benim kocamda sen çok kilo aldın dedi bana o önce keni göbeğine baksın. Bende kilo vermek icin hem spor yapıyorum hem diyet ama nedense kilo veremiyorum.: (