- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.541
canım bence de hiç kimsenin yanında anneni tersleme, öyle davranman damat beye size destek olmaya çalışan annenin tepesine çıkma hakkı elbette ki vermez ancak ne hikmetse bazen öyle bi hak görenler çıkabiliyor......... bence bu rahatsızlığını öncelikle nişanlınla paylaşmalısın; ne münasebet canım madem öyle bi 8-9 bin de kendisi yada ailesi koysun ortaya para... "annenden iste..." deme hadsizliğini ne şimdi nede ömrünüz boyunca kendinde görmemeli....Arkadaşlar bende herşeyi kendimiz yapalım düşüncesindeyim.annemin para vermesini de istemedim.Ama annem kimseye karşı eksik kalmayayım diye hem çeyizliğimi hem de parasını verdi.ve eşimin ailesinden 1 çöp olmadığı gibi eşim birde annenden daha para alsana modunda zaten 8-9 bin kadar vermişiz daha sen dul bir kadından ne beklentisindesin.artı daha arkada genç 2 kız kardeşim varken. benim annem dul başına yemeyip içmeyip biriktirebiliyorsa karşı tarafta yapabilir.onlar keyfine düşkün giyinmeyi gezmeyi sevsin.biz ailecek tutumlu olup gezip tozmayalım geleceğimizi düşünelim üstüne birde annem damadı başına tac etsin.damatta sonra dönüp beğenmemezlik yapıp annen şöyle desin, yapılanları azımsayıp para talebinde bulunsun.ben eşim yada ailesinden bi talepte bulunmuyorum tek kızdığım hem hiç bişi yapmayıpta hala daha yokmu diyip beğenmemesine geriliyorum.Birde annem bizi düşünüp oğlum herşeyin makul olanı yapalım deesin uğraşsın. bende böyleler yüzünden anneme kızıyorum onların yanında bende de çok hata var.nasıl ne yapmalıyım bilmiyorum.
annen sen mutlu ol, huzurlu ol diye uğraşıyordur, damadına arka çıkma el tutma kısmı ile ilgili rahatsızlığını da annenle konuş bence. kırmadan.... açıklayarak....
tam tatile çıkmak üzereyken telefonumun üzerine su döktüm o günde annemin maaşını çekmiştim. o paranın bi kısmıyla ikinci el bi tel aldım. eve gelince eşim annemin maaşıyla tel aldığım için söylendi, ikimizde çalışırken bi emeklilik maaşı alan kadının maaşına mı kaldın diye, annem de arayıp ikinci el tel aldım diye kızdı, neden sıfırını almamışım diye
ve bi şey daha düğün üstü bu tarz şeyler oluyor malesef... düzelir inşallah
günaydınnngünaydıın güzel gelinleer