Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bende herşeyi kendimiz yapalım düşüncesindeyim.annemin para vermesini de istemedim.Ama annem kimseye karşı eksik kalmayayım diye hem çeyizliğimi hem de parasını verdi.ve eşimin ailesinden 1 çöp olmadığı gibi eşim birde annenden daha para alsana modunda zaten 8-9 bin kadar vermişiz daha sen dul bir kadından ne beklentisindesin.artı daha arkada genç 2 kız kardeşim varken. benim annem dul başına yemeyip içmeyip biriktirebiliyorsa karşı tarafta yapabilir.onlar keyfine düşkün giyinmeyi gezmeyi sevsin.biz ailecek tutumlu olup gezip tozmayalım geleceğimizi düşünelim üstüne birde annem damadı başına tac etsin.damatta sonra dönüp beğenmemezlik yapıp annen şöyle desin, yapılanları azımsayıp para talebinde bulunsun.ben eşim yada ailesinden bi talepte bulunmuyorum tek kızdığım hem hiç bişi yapmayıpta hala daha yokmu diyip beğenmemesine geriliyorum.Birde annem bizi düşünüp oğlum herşeyin makul olanı yapalım deesin uğraşsın. bende böyleler yüzünden anneme kızıyorum onların yanında bende de çok hata var.nasıl ne yapmalıyım bilmiyorum.
canım bence de hiç kimsenin yanında anneni tersleme, öyle davranman damat beye size destek olmaya çalışan annenin tepesine çıkma hakkı elbette ki vermez ancak ne hikmetse bazen öyle bi hak görenler çıkabiliyor......... bence bu rahatsızlığını öncelikle nişanlınla paylaşmalısın; ne münasebet canım madem öyle bi 8-9 bin de kendisi yada ailesi koysun ortaya para... "annenden iste..." deme hadsizliğini ne şimdi nede ömrünüz boyunca kendinde görmemeli....

annen sen mutlu ol, huzurlu ol diye uğraşıyordur, damadına arka çıkma el tutma kısmı ile ilgili rahatsızlığını da annenle konuş bence. kırmadan.... açıklayarak....

tam tatile çıkmak üzereyken telefonumun üzerine su döktüm o günde annemin maaşını çekmiştim. o paranın bi kısmıyla ikinci el bi tel aldım. eve gelince eşim annemin maaşıyla tel aldığım için söylendi, ikimizde çalışırken bi emeklilik maaşı alan kadının maaşına mı kaldın diye, annem de arayıp ikinci el tel aldım diye kızdı, neden sıfırını almamışım diye :KK1:

ve bi şey daha düğün üstü bu tarz şeyler oluyor malesef... düzelir inşallah :KK16:

günaydıın güzel gelinleer:KK16:
günaydınnn :KK54:

canım bence de hiç kimsenin yanında anneni tersleme, öyle davranman damat beye size destek olmaya çalışan annenin tepesine çıkma hakkı elbette ki vermez ancak ne hikmetse bazen öyle bi hak görenler çıkabiliyor......... bence bu rahatsızlığını öncelikle nişanlınla paylaşmalısın; ne münasebet canım madem öyle bi 8-9 bin de kendisi yada ailesi koysun ortaya para... "annenden iste..." deme hadsizliğini ne şimdi nede ömrünüz boyunca kendinde görmemeli....

annen sen mutlu ol, huzurlu ol diye uğraşıyordur, damadına arka çıkma el tutma kısmı ile ilgili rahatsızlığını da annenle konuş bence. kırmadan.... açıklayarak....

tam tatile çıkmak üzereyken telefonumun üzerine su döktüm o günde annemin maaşını çekmiştim. o paranın bi kısmıyla ikinci el bi tel aldım. eve gelince eşim annemin maaşıyla tel aldığım için söylendi, ikimizde çalışırken bi emeklilik maaşı alan kadının maaşına mı kaldın diye, annem de arayıp ikinci el tel aldım diye kızdı, neden sıfırını almamışım diye :KK1:

ve bi şey daha düğün üstü bu tarz şeyler oluyor malesef... düzelir inşallah :KK16:

günaydınnn :KK54:

ne güzel yaklaşımı varmış eşinin maşallah.Dün akşam çeyizlerimi yavaş yavaş eve götürdük.eşim ,görümcem dinleniyorduk.1 oda dolusu çeyiz çıktı daha da henüz götürülmemiş mutfak eşyaları var.bu kadar mı çeyizlerin diyip azımsadı.bende daha mutfak eşyaları var dedim.oo azmış dedi.bende dedim ki benim param senin paran demeye getirmeden ikimiz için olan 8 buçuk bin para var ya daha ne olsun dedim.bunu özellikle kırmadan söylemeye çalıştım (birkere bu paranın meselesi olmuştu.gene beni sinir etmişti bende verdik ya para demiştim.oda sen benim param senin paran yapıyorsun diyip kızıp üste çıkmıştı.) o yüzden özenle söyledim.ama gene de kızdı.ben durduk yere benim parası yapıyormuşum ,dedim ki beni o noktaya sen getiriyorsun dedim.bişi demedim diyor.üste çıkıyor yada şaka dedim diyor ya artık napıcaksam bilmiyorum.hem doyuramıyorum gözünü.hem de laf söylüyor cevap verince de.para meselesi yaptın diyor.yani benim anlamadığım biz hep eyvallah diyicez,annemle elimden geleni yapıcaz kadın başımıza o da beğenmicek bu kadar mı dicek,annemi şikayet etcek bizde susucaz öyle mi.ya şuan yazarken bile ağlayasım geliyo bu işte bi terslik var artık kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

iiyiyim kızlar siz:KK16:
işlerimi bitirdim biraz kk keyfini hakettim sanırım:KK17:

Iyiyiimm :)
Ohh ne guzel haketmissin tabii,ben utulerimi pazar bitirmistim ama simdi yine birsuru sey beni bekliyor esim hergun gomlek 2 gunde 1 de pantolonunu degistiriyor (bu da hergun olacakta bana acidigindan idare ediyor :)) )surekli yikaniyor bunlar ve hep utu isteyen seyler :KK53: e bide miniginkiler..pfffff

Ben haketmeden kk dayim yani :KK53::KK53:

ne güzel yaklaşımı varmış eşinin maşallah.Dün akşam çeyizlerimi yavaş yavaş eve götürdük.eşim ,görümcem dinleniyorduk.1 oda dolusu çeyiz çıktı daha da henüz götürülmemiş mutfak eşyaları var.bu kadar mı çeyizlerin diyip azımsadı.bende daha mutfak eşyaları var dedim.oo azmış dedi.bende dedim ki benim param senin paran demeye getirmeden ikimiz için olan 8 buçuk bin para var ya daha ne olsun dedim.bunu özellikle kırmadan söylemeye çalıştım (birkere bu paranın meselesi olmuştu.gene beni sinir etmişti bende verdik ya para demiştim.oda sen benim param senin paran yapıyorsun diyip kızıp üste çıkmıştı.) o yüzden özenle söyledim.ama gene de kızdı.ben durduk yere benim parası yapıyormuşum ,dedim ki beni o noktaya sen getiriyorsun dedim.bişi demedim diyor.üste çıkıyor yada şaka dedim diyor ya artık napıcaksam bilmiyorum.hem doyuramıyorum gözünü.hem de laf söylüyor cevap verince de.para meselesi yaptın diyor.yani benim anlamadığım biz hep eyvallah diyicez,annemle elimden geleni yapıcaz kadın başımıza o da beğenmicek bu kadar mı dicek,annemi şikayet etcek bizde susucaz öyle mi.ya şuan yazarken bile ağlayasım geliyo bu işte bi terslik var artık kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

Ceyizler senin oluyorda para niye benim deyince gucune gidiyormus ki :)
Sen ciddiye alip bunlara sinirlenme..
Kendini kanitlamaya calisma canim,hic bitmez sinavin yoksa o senin sıkıldıgını hissettikce..
Bazen cok takilmamak gerek bazende ince detaylari atlamamak gerek gelecekte sıkıntı cekmemek icin..
Annenlede kisa zamanda konus bence..

Iyiyiimm :)
Ohh ne guzel haketmissin tabii,ben utulerimi pazar bitirmistim ama simdi yine birsuru sey beni bekliyor esim hergun gomlek 2 gunde 1 de pantolonunu degistiriyor (bu da hergun olacakta bana acidigindan idare ediyor :)) )surekli yikaniyor bunlar ve hep utu isteyen seyler :KK53: e bide miniginkiler..pfffff

Ben haketmeden kk dayim yani :KK53::KK53:

:KK1:
basarili es,basarili anne.. asil sen hakediyosun suan burda olmayi:KK9:
cocuk gibiler hakkaten cocuktan beterler bazen ya..
hele sen 2 cocukla ugrasiyosun masallah:nazar:

hayırdır tülbent mi takcakmış, çarşaf mı sercekmiş... napcakmış çok çeyizi turşusunu mu kurcakmış :KK47: çok kızdım gerçekten.... sanki senden nazlı mübarek, rolleri değişmişsiniz gibi.... Allah yardımcın olsun ne diyim.... niye eyvallah diyesin ki....bikere de sen para koyda sen para meselesi yap, ben razıyım de.... hele hele annene nası ses çıkarabilir, nası şikayet edebilir.... bi ablam var, üzerimde anne gibi hakkı vardır... daha evlenmeden demişimdir "ablam küfretse - ki yapmaz da yapsa bile- ağzımızı açamayız, bilgin olsun"; zaten söylemez de ben yine de uyardım. ailemin herhangi bir ferdine kesinlikle offff bile demez,diyemez; bende demem diyemem!!!

:KK1:
basarili es,basarili anne.. asil sen hakediyosun suan burda olmayi:KK9:
cocuk gibiler hakkaten cocuktan beterler bazen ya..
hele sen 2 cocukla ugrasiyosun masallah:nazar:

:82: tesekkur ederiimm..
Cok sukur ki cok yardimci esim sagolsun,bi utu yapmiyor o da olsun :KK53:
Gulucukleri yeter onlarin :)))
Sen calismayi dusunuyor musun?

Mantimin neseli lalaaası :KK52:
Ben seni Sezen Eylul'u opuyor simdilik gobisten :KK53:

Nasilsiiinn?

selam nenacık, nasılsın; napıyosun??? doktor ne dedi noldu açıklamadın ya; meraktayımmmm
amayacimmm canimmm bnm rahmim dar bebek buyudukce sikismaya baslamis ilaclar rahim biraz genislemis ama drum erken dogumun olablcgni yuksek ihtmal soyledi yatmam gerekiomus surekli oturmamin zararli oldnu soyluuor isi birakip yaticam daha cok sey soyledide aglamak gelio icimden o yuzden anlatamyrm toparlanim haftaya bebegmn iyi haberlerni alim burda rahat rahat yazarm haftaym kendi dr um dahil 2dr a daha gorunucem biraz heyecanliyim o yuzden

:82: tesekkur ederiimm..
Cok sukur ki cok yardimci esim sagolsun,bi utu yapmiyor o da olsun :KK53:
Gulucukleri yeter onlarin :)))
Sen calismayi dusunuyor musun?

Mantimin neseli lalaaası :KK52:
Ben seni Sezen Eylul'u opuyor simdilik gobisten :KK53:

Nasilsiiinn?
Allah iyilgni versn yuzumde tebessum olustu bnde seni cok opuyorum mantimida cok opuyrm ama onu popodan seni nanaktan :)eylul de sezosu opuyo dudagndan heheh kiz dayanismasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SWEAAATTTT
ASENNNNN
MAJOOORRRR
:KK3:
Okuyorsaniizz ozlendiniiizzzzz :82: iyisinizdir insallaahhh:KK16:

Birde Atlas , Masal , Tugra , Umitliii vardi..
Gnl vardi yegen gnl?

amayacimmm canimmm bnm rahmim dar bebek buyudukce sikismaya baslamis ilaclar rahim biraz genislemis ama drum erken dogumun olablcgni yuksek ihtmal soyledi yatmam gerekiomus surekli oturmamin zararli oldnu soyluuor isi birakip yaticam daha cok sey soyledide aglamak gelio icimden o yuzden anlatamyrm toparlanim haftaya bebegmn iyi haberlerni alim burda rahat rahat yazarm haftaym kendi dr um dahil 2dr a daha gorunucem biraz heyecanliyim o yuzden

Allah iyilgni versn yuzumde tebessum olustu bnde seni cok opuyorum mantimida cok opuyrm ama onu popodan seni nanaktan :)eylul de sezosu opuyo dudagndan heheh kiz dayanismasi

Gozumde canlandi minicik dudaklar:KK9::KK9:
Cok sevindim baska doktorada gorunecegine..
Mayis topigimizden bi annemiz tup bebekti canim hamileligi zor gecti hep yatti hicbirsey icin kalkmadi,ailen esin sana yardimci olduktan sonra bu surec saglikla gececek insallah..Allah beterinden korusun..Sakin aklindan bundan beteri olabilir mi ki diye gecirme buna bin sukur..

AMAYAAAA

Raporlu mu yegenin?
Cok gecmis olsuunn..
Iyidir insallah..

Gozumde canlandi minicik dudaklar:KK9::KK9:
Cok sevindim baska doktorada gorunecegine..
Mayis topigimizden bi annemiz tup bebekti canim hamileligi zor gecti hep yatti hicbirsey icin kalkmadi,ailen esin sana yardimci olduktan sonra bu surec saglikla gececek insallah..Allah beterinden korusun..Sakin aklindan bundan beteri olabilir mi ki diye gecirme buna bin sukur..

:)) bnmde canlandi valla..... iyiyim suan itibariyle kuzenim aradi beni bi guzel silkeledi kendime geldim valla demekki boyle bsye ihtycm varms bebegm iyi olcak inajiyrmmm

Amayaaa gnl mi hastanede baska yegeninmi ayyy allahm allah sifa versn bebegni korusun insallah

Gunaydiiinnn..
Burayi hüzün basmıs!

nazar mı değdi topiğimize herkezler gitii....

SWEAAATTTT
ASENNNNN
MAJOOORRRR

Gnl vardi yegen gnl?

herkez yalan oldu gitti unutulduk...eskidik ya artık..dükkanı kapatıp gidelim...:KK50:

hayırdır tülbent mi takcakmış, çarşaf mı sercekmiş... napcakmış çok çeyizi turşusunu mu kurcakmış :KK47: çok kızdım gerçekten.... sanki senden nazlı mübarek, rolleri değişmişsiniz gibi.... Allah yardımcın olsun ne diyim.... niye eyvallah diyesin ki....bikere de sen para koyda sen para meselesi yap, ben razıyım de.... hele hele annene nası ses çıkarabilir, nası şikayet edebilir.... bi ablam var, üzerimde anne gibi hakkı vardır... daha evlenmeden demişimdir "ablam küfretse - ki yapmaz da yapsa bile- ağzımızı açamayız, bilgin olsun"; zaten söylemez de ben yine de uyardım. ailemin herhangi bir ferdine kesinlikle offff bile demez,diyemez; bende demem diyemem!!!

amayacım yeğnine cok geçmiş olsun...allah korusun inş. güzel haberler alırız..
bebeklerimizede nazar mı değdii...meleklerimizi Allah korusunn:nazar::nazar::nazar:

yazdıklarını ve arkdasların yorumlarını cok okudum...sanrım henüz nişanlısın...yolun başındasın...sana tek bi tavsiyem var amayaa'nın dedği gibi önceden uyar.....
nişanlılık dönemi en zor en sancılı dönem bircok ayrılıklar bu dönmde olur stres yapman normal...ama nişanlınla acık ve net bi şekilde konuş bence...
gözü doymuyor...bu kdr mı çeyizin diyora..sen ne aldın ne yaptın diye sorarımm????
baban olmadıgı içinmi bu kdr sana ve annene yükleniyor...hep üste cıkmaya calsıyor...ezdirme kendini....
ben senin yerinde olsam kiiii bircok yerde demişimdir..........
bnm annem tek başına bu kdr yapabildi..çeyizim de bu kdr..sen benim için değil çeyizim param içinmi evleniyorsun? beğenmiyorsan yol yakınken vazgeç derim........
annene kardeşlerine karsı saygılı olmayı öğrenmeliiii...ilerde cok üzülürsün arada kalırsın....
bnm ablamın eşi de kalın kafalı öküz bi adam cıktı....tipik belirtileri var....kendi aldığı maaşı annesine verirdi..ablamla ortak aldıkları eşyaları ablm ödedi. vs sonra ne oldu damat beyy bizi sildii..:KK47:
tepem attı yinee...ilerde mutsuz bi ewliliğin olmasın ailenle eşin arasında gerginlik olmasn istiyorsan nişanlını al karsına konuş acık acık net bi şekilde sürekli pürüz çıkarmasın...çok basit ve saçma ndenler bunlar....

hayırlı herlerle gel inş. haftaya daha iyi güzel sonuçlar alırsın..herşey yolundaydı...nazara mı geldin :KK43:
Allah Eylül'ünü sana bağışlasın sağlıkla geçer inş 9ay yada en kötü 7ay :nazar::nazar:

Son düzenleme:
SWEAAATTTT
ASENNNNN
MAJOOORRRR

Gnl vardi yegen gnl?

Bide ben vardim dimiiii:KK66:
Artik yokum sanirim wc ye bile gidemeyenn tuta tuta bi hal olan yemek eylemini ayakta gerceklestirn (sirf sut olsun diye) oglu uyumayan bir cikilata:KK43: nolcak bizim bu halimiz ki...

Ozledim bende sizi ama durumunun kisa ozeti bu kalanini siz tahmin edin varin..optum ki sizleriii

:)) bnmde canlandi valla..... iyiyim suan itibariyle kuzenim aradi beni bi guzel silkeledi kendime geldim valla demekki boyle bsye ihtycm varms bebegm iyi olcak inajiyrmmm

Aferin kuzenine :)
Tabi ki iyi olacak cunku dikkat edeceksin..
Allah kolaylik versin biraz sabir kizce..

Bide ben vardim dimiiii:KK66:
Artik yokum sanirim wc ye bile gidemeyenn tuta tuta bi hal olan yemek eylemini ayakta gerceklestirn (sirf sut olsun diye) oglu uyumayan bir cikilata:KK43: nolcak bizim bu halimiz ki...

Ozledim bende sizi ama durumunun kisa ozeti bu kalanini siz tahmin edin varin..optum ki sizleriii

Onlar hic gelemeyenler buara ondan yazdim canim yoksa aklimdasin tabii Kagan izin verdikce girecegini biliyorum :)
Sen fasulyesin :))))
Eminim cok duyuyorsundur ama gececeeeekk!
Cok cok iyi anliyorum..Bunlar gecince insan icine cikinca bu seferde neden ben ayri odalarda oturuyorum diye icerlenecen fln fln :) hep bisy oluyor iste..
Ama gulucuklere agulara baslasin bak kandiracak seni :))))
Bende yumurta haslayip oturmadan direk atiyordum agzima eksik etme canim..simdi oturuyorum tabii birazda olsa :) sut icinde taze soganla dereotu salatasi yapiyorum kendime yediklerime katiyorum ya da sadece onu yedigimde oluyor bazen oglenleri,farkediyor..
Su,moral,uyku,yesillik :)
Daha bircok sey var tabii,sizin topiktede bunlar donuyordur artik muhabbetlerde bizde gecti :)))))
Bir de olanlari sıkıntı gb dusunme kabullen,oturacak zamanla,ben boyle atlattim..

Son düzenleme:
X