- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.141
Hayir olsun ruyaan prensess ne goruyordun acaaba :) cok ilginc..
Haydiiii nenaaa haydiiii nenaaa haydiiiiii
Yaz bize cinsiyetiiii minik seni cok sasirtacak bu kontrolde nenaa bicir bicirrdir esin videoya ceksiin izlersin sonra..
Plojo pek hatırlamıyorum ya kalabalıktı sanrım...Hayır olsun
günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla
inşallah canım benim...senin de şimdi oğlun olcakmış gibi geldi bana ...
ama benim hep tersi çıkıyor
biz 3 hafta sonra gidicez doktora tatilden sonra o zaman kesinleşicek..
16.haftada tam kesinleşirmiş heyecanla bekliyoruz o kızım diye seviyoruz
tabi kızımmm hamileyim ben ilgiye ihtiyacım var
sen de öyle deyince rahatladım da ben vesvese bi insanım işte yerim kendimi çevremi rahatlat beni nenaa rahatığın formülünü ver
ayy çatlıcam şimdi kendiminki kadar seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..çabuk yaz bize ultrasondanc canlı bağlan
bi dee altın hesabyla ilgili soru sormuşsun ya özelden şimdi mesaj atıp açıklıcam sana kuzum...
bak özeleee
canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.
kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..
şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..
Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..
bu arada Sezen'in poposunu ısır ne olurrrrrr
içim rahatladı valla çikolatacım...
Allah Kağana da uzun sağıklı ömürler versin..
bol bol gazsız uyusu da sen de bizimle ol bol bol
AMAYAAAAA yeğenin için çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kaç yıllık evlilerdi?işte zamana hep bebiş karar veriyor biz değil
çook yazdımmmmmmm
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti
Bnm oğlum muu hahah bn sanki sadece kız doğurcaksmısım gibi hissediyorum..en hayırlısını allah bilir tabiki...
Sende düşünme olumsuz şeyler
telden yazıyorum....