Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hayir olsun ruyaan prensess ne goruyordun acaaba :) cok ilginc..

Haydiiii nenaaa haydiiii nenaaa haydiiiiii:KK52::KK52:
Yaz bize cinsiyetiiii:KK52: minik seni cok sasirtacak bu kontrolde nenaa bicir bicirrdir :KK9: esin videoya ceksiin izlersin sonra..

Plojo pek hatırlamıyorum ya kalabalıktı sanrım...Hayır olsun

günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm :KK16:
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla :KK43:

inşallah canım benim...senin de şimdi oğlun olcakmış gibi geldi bana ...
ama benim hep tersi çıkıyor :KK9:
biz 3 hafta sonra gidicez doktora tatilden sonra o zaman kesinleşicek..
16.haftada tam kesinleşirmiş heyecanla bekliyoruz o kızım diye seviyoruz :KK52:

tabi kızımmm hamileyim ben ilgiye ihtiyacım var :KK9:
sen de öyle deyince rahatladım da ben vesvese bi insanım işte yerim kendimi çevremi rahatlat beni nenaa rahatığın formülünü ver :KK9:
ayy çatlıcam şimdi kendiminki kadar seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..çabuk yaz bize ultrasondanc canlı bağlan :KK9:
bi dee altın hesabyla ilgili soru sormuşsun ya özelden şimdi mesaj atıp açıklıcam sana kuzum...
bak özeleee:KK52:

canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.

kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..

şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..

Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..

bu arada Sezen'in poposunu ısır ne olurrrrrr :KK52::emir_bebek:

içim rahatladı valla çikolatacım...
Allah Kağana da uzun sağıklı ömürler versin..
bol bol gazsız uyusu da sen de bizimle ol bol bol :KK9:

AMAYAAAAA yeğenin için çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kaç yıllık evlilerdi?işte zamana hep bebiş karar veriyor biz değil :KK1:

çook yazdımmmmmmm :KK53:
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti :KK9:

Bnm oğlum muu hahah bn sanki sadece kız doğurcaksmısım gibi hissediyorum..en hayırlısını allah bilir tabiki...
Sende düşünme olumsuz şeyler

telden yazıyorum....

dayanamadım actım pcyi.....

Iste karsinizzzzda annesi nena ve kizi eylullll ta ta tammmmmmm:)hihoyttt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demekki anne ne hissederse o oluyor...:KK16::nazar:
bilemedik:KK37:

selam kizlaaar nasilsinizz :KK16:

aa mastanlidanmi .. yakinmisiz :)
burda yasiyorum canim..goc etmeyi denedik ama yakalandik sonrada denemedik..

geliyomusunuz buralara :KK16:

ewt yakınız cnm..hatta bnm kv.cebelden...ama tr.deler...
bizde 92de gelmişiz sonra dönmüşüz..99da az daha bizde yakalanıyorduk ama şanslıydık...:KK76:

Yaaa aslnda soyle dr yuzde yuz kiz diyemedi %80-90civari bnm rahim cok dar bebegm sikisik icerde ilk defa net bsy diwmiyrm dedi dr 6,5ayda erken dogum riskim varmis bakma guluyrmda pek keyfmz yok esimle bnm

evet kızlarda bbıraz daha gec bellı oluomus ama bnm rahımde cok dar net gorunmuo bebegn alt kısmı dr 10 gun snra tekrar bakıcam dedı erkek derse baska yere gorunurum ama netlesıp kız derse gerek olcgnı sanmıyorum cnku bn smdıbaska dr a da guvenemem kı o da tutar erkek der kafam karısır %80-90 kız deddgne gore kızdır ama ben hıssedıodum daha ılk gunden erkek deseydı bıdaha bakın kız o derdim kesın:KK9:

hamilelik = risk demek ztn nena...hamileysen herşeyi göze alıcaksın...
bence başka bi dr.a git ve hiç ona bişey deme...eski dr.dan memnun kalmadım fln de..böyle böyle oldu deme...baklım o bişey görücekmi...:26:
cinsiyete takılıp riski göz ardı etme derim cnm:26:
7aylık olsa neyse ama 6.5 cok cook erken..inş öyle bişey yoktur..

Son düzenleme:
kızlarrr bn yarn annemlerle kvleri iftara davet ettimm...
ama menüm hazır değil ne yapsam aceppp:26::26:

huuu huuuu ben geldimmmmm :KK52:
ama kimse beni özlememiş galiba :KK25:

yaz nedeniyle zaten herkes izinde bankada...iyi kötü idare ediyoruz derken bi arkadaşın eşinin dedesi vefat etti...
veeee 2 gün izin aldı :KK43:
veee sivit tek başına kaldı....normalde kurumsal kısımda çalışıyorum alt kata inip bireyselle kurumsalı aynı anda idare ettim.
çıldırdım kaçasım geldi ama bittiiii :KK76:
dün akşam kvlerdeydik..bu gün ben işteyken görümcem eşime baskın yapmış iftara da kaldı 10 da kalktı...
sonraaa yarın kvler görümcemler yine iftara geliyorlar..
oynatmaya az kaldı :KK37:

bu arada içime dert olan bir şeyi paylaşıp geçmişe dönücem..
kimseyle paylaşmak istemiyorum iyi olucağına inanıyorum ama size yazayım...
bebişe ikili test yapmıştık ya bu gün doktoru aradım..sınır 300de 1 ihtimalmiş-down sendrom testi-
benim 330 da 1 çıkmış...çok şükür sınırın üstünde ama sınıra yakın...
canım sıkıldı..başka bi test daha varmış kesin sonuç ama doktor 300ün altındaysa kesin yaptırıyorum ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihitmal olup sağlıklı doğan çok bebiş var dedi....
Allah bebeğime sağlık versin ne olur dua edin kızlar...
ve ben anladım ki ben çok ama çok seviyormuşum bebişimi ...meğer canımın parçası olmuş....

öyle işte..şimdi yeni öğrendim diye sıkıntılıyım ama yarın daha iyi olurum kiiii....

şimdi bakayım siz neler yapıyorsunuz...

günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm :KK16:
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla :KK43:

inşallah canım benim...senin de şimdi oğlun olcakmış gibi geldi bana ...
ama benim hep tersi çıkıyor :KK9:
biz 3 hafta sonra gidicez doktora tatilden sonra o zaman kesinleşicek..
16.haftada tam kesinleşirmiş heyecanla bekliyoruz o kızım diye seviyoruz :KK52:

tabi kızımmm hamileyim ben ilgiye ihtiyacım var :KK9:
sen de öyle deyince rahatladım da ben vesvese bi insanım işte yerim kendimi çevremi rahatlat beni nenaa rahatığın formülünü ver :KK9:
ayy çatlıcam şimdi kendiminki kadar seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..çabuk yaz bize ultrasondanc canlı bağlan :KK9:
bi dee altın hesabyla ilgili soru sormuşsun ya özelden şimdi mesaj atıp açıklıcam sana kuzum...
bak özeleee:KK52:

canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.

kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..

şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..

Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..

bu arada Sezen'in poposunu ısır ne olurrrrrr :KK52::emir_bebek:

içim rahatladı valla çikolatacım...
Allah Kağana da uzun sağıklı ömürler versin..
bol bol gazsız uyusu da sen de bizimle ol bol bol :KK9:

AMAYAAAAA yeğenin için çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kaç yıllık evlilerdi?işte zamana hep bebiş karar veriyor biz değil :KK1:

çook yazdımmmmmmm :KK53:
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti :KK9:
ay canım svitiii, seni unuturmuyuz hiç, hatta dün yeğenimi ilk kan testi için senin gittiğin hastaneye yönlendirmeye bile çalışştım... sonra doruk çekirgeyi aradım (onun iş yerinde net sınırlı da:KK1:) doktor 55 tl, kan testi 25 tl ve 2 saate çıkıyo... ordan randevu aldım testi yaptırdılar bu sabah da muayeneye gittiler.... "benim bi arkadaşım var, sivity..." diyince yeğenim patlattı gülmeyi... hıııı kk da ki herkes senin bi arkadaşın zaten teyzoş diyeeee :)))))
nenadan da tarif istemiştim yıldönümleri için ya, işte o yeğenim... ilk yılları yeni doldu....

o ikili testler taramaların genelinde ihtimal belirtiliyor gibi geliyo bana canım, plojoya katılıyorum bu konuda, yazdığı her harfe hemde.... aldırmayı falan düşünmüyosun o yüzden çok takılma ve rahat olllll.... bebişler stres sevmez ki :)

ben mayıs ayı başlarında bi rüya görmüştüm şekerler; şimdi şöyle ki benim bi kaç grup rüyam var... totomun açıkda olduğu belli olanlar, macera yüklü masalımsı rüyalar bide uyanınca sanki rüya gibi dğil de anı gibi olanlar... bunları pek sık görmem, görünce de hemen anlatmam hem de hiç kimseye. geçen gün yeğenim bana teyzoş bi şey diycem diye yazınca, geciktin mi dedim hemen.... evet nerden bildin dedi. ben de senden bu haberi bekliyodum dedim.... Allah Allah nası yani dedi ve ona rüyamı anlattım. yok canım korunuyoz biz, evet yorgunluk halsizlik var ama oruçtan o flan falan bi sürü şey söyleyip önce test yapmak istemedi, sonra göğüsleri şişmeye devam edince :KK17:resmini çekip atmış sütyenli ama öyle böyle değil... onunkilerde benimkiler gibi minicik olduklarından gördüğüm gibi süt o süt dedim yine inanmadı ama idrar testi yaptı 3 gün gecikmişti negatif çıktı. işte en son geçen gün yine sordum hala gelmemiş kırmızılar zorla söylene söylene yeniden idrar testi bari yap diyerek yaptırdım.... ve sonuç ortada :) 33-34 günlük olmalı dedim. doktor 35 günlük demiş. yeğenim aradı dedi bi daha doktora gitmiyim ben, senin beni görmeden söylediklerinin aynını söyledi :KK1:

geleliiimmmm rüyama.... artık ilk kısmı gerçekleştiğinden anlatabilirim, inşallah ikinci kısmı da gerçekleşir....

benim yatak odamdayız yeğenimle ve her ikimizinde kucağında bebek var. ama yeğenimin bebeği kocaman gibi sarı kıvırcık saçları var, gri bi elbise var üzerinde pembe pitikareli.... ve yeğenim diyoki " ay teyzoş ne güzel oldu dimi, araları sadece 2 ay... kardeş gibi olcaklar, bizim gibi" falan diyo.... makara kukara yapıyoruz... ama kendi kucağımdakini görmedim kızmıydı erkek mi:KK1:

benim bu tedavim olumlu olursa aramız tam 2 ay olcak.... öyle işte :)))))

ben bildim ben bildiiimmmmm :KK3::KK3::KK3:

Yaaa aslnda soyle dr yuzde yuz kiz diyemedi %80-90civari bnm rahim cok dar bebegm sikisik icerde ilk defa net bsy diwmiyrm dedi dr 6,5ayda erken dogum riskim varmis bakma guluyrmda pek keyfmz yok esimle bnm

nenacım lütfen hemen endişe etme, biliyosun ki ilk doktorlar çocuğunuzun da doğal yolla olmasının zor olduğunu söylemişlerdi.... elbette ki tedbiri elden bırakma ama henüz olmamış bi şey için üzülme ve bebişini de rahatsız etme.... canım eylül; sen bakma bu annenin böyle stres yaptığına, akıllı uslu ol zamanında gel emi :KK1: sağlıkla büyü bebeğim, önce annenin karnında sonra da dünya daaaaaa:KK54::KK54: (bunlar eylüle) senin papuç hafiften dama doğru yol almaya başladıııı :KK1::KK1::KK1::KK1:

huuu huuuu ben geldimmmmm :KK52:
ama kimse beni özlememiş galiba :KK25:

yaz nedeniyle zaten herkes izinde bankada...iyi kötü idare ediyoruz derken bi arkadaşın eşinin dedesi vefat etti...
veeee 2 gün izin aldı :KK43:
veee sivit tek başına kaldı....normalde kurumsal kısımda çalışıyorum alt kata inip bireyselle kurumsalı aynı anda idare ettim.
çıldırdım kaçasım geldi ama bittiiii :KK76:
dün akşam kvlerdeydik..bu gün ben işteyken görümcem eşime baskın yapmış iftara da kaldı 10 da kalktı...
sonraaa yarın kvler görümcemler yine iftara geliyorlar..
oynatmaya az kaldı :KK37:

bu arada içime dert olan bir şeyi paylaşıp geçmişe dönücem..
kimseyle paylaşmak istemiyorum iyi olucağına inanıyorum ama size yazayım...
bebişe ikili test yapmıştık ya bu gün doktoru aradım..sınır 300de 1 ihtimalmiş-down sendrom testi-
benim 330 da 1 çıkmış...çok şükür sınırın üstünde ama sınıra yakın...
canım sıkıldı..başka bi test daha varmış kesin sonuç ama doktor 300ün altındaysa kesin yaptırıyorum ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihitmal olup sağlıklı doğan çok bebiş var dedi....
Allah bebeğime sağlık versin ne olur dua edin kızlar...
ve ben anladım ki ben çok ama çok seviyormuşum bebişimi ...meğer canımın parçası olmuş....

öyle işte..şimdi yeni öğrendim diye sıkıntılıyım ama yarın daha iyi olurum kiiii....

şimdi bakayım siz neler yapıyorsunuz...
Canimm ben yazana kadar arkadaslarin hepsi yazmis sana zaten.. o ihtimal butun bebeklerde var ve esinin lafini da cok begendim olacsksa 5binde 1 ihtimalde seni bulur... allah saglik sihhat versin minnosa o cok guzel ve zeki bi kiz olacak:KK16: annesi korkmasin ve kendini uzmesin amaaa:KK16:

Günaydnn nenacım...
Bnde ağlayark uyandım...
"umut ol dualarıma hayat ol rüyalarıma" diye bi şarkıyı söyleyerek uyandım...
Git öğren bizede hemen yaz öğrenelim artık hayırlısıyla...

telden yazıyorum....

Hayirdir insallah kuzum sarkiyi tam bestelesen satardin birine bayada guzel oluyomus sozleri devam etseymissin:KK9:

Vaaaaaaaaayyyyy:KK52::KK52:
Kiz dedin dedin minos seni kirsmadi ha nenosss:KK52::KK52:hadi hayirli olsunnn mutlu olsunn minnosss annesi gibi guzel olsunn:KK16:
Bu arada kuzumm erken dogumla alakali bencede baska bi doktorada gorunn tek doktorla kalma ama moralinide bozma:KK20:

Sivitosun menusunden yap bence prenses :KK9:
Yasasin menu kardesligii:KK9:
Dun halamdakileri sayayim
Ezogelin corba degisik bi tavuk sote
Karisik kizartma
Sigara boregi pilav
Firin sutlac yapmistii:KK56: aciktimm:KK56:

ay canım svitiii, seni unuturmuyuz hiç, hatta dün yeğenimi ilk kan testi için senin gittiğin hastaneye yönlendirmeye bile çalışştım... sonra doruk çekirgeyi aradım (onun iş yerinde net sınırlı da:KK1:) doktor 55 tl, kan testi 25 tl ve 2 saate çıkıyo... ordan randevu aldım testi yaptırdılar bu sabah da muayeneye gittiler.... "benim bi arkadaşım var, sivity..." diyince yeğenim patlattı gülmeyi... hıııı kk da ki herkes senin bi arkadaşın zaten teyzoş diyeeee :)))))
nenadan da tarif istemiştim yıldönümleri için ya, işte o yeğenim... ilk yılları yeni doldu....

o ikili testler taramaların genelinde ihtimal belirtiliyor gibi geliyo bana canım, plojoya katılıyorum bu konuda, yazdığı her harfe hemde.... aldırmayı falan düşünmüyosun o yüzden çok takılma ve rahat olllll.... bebişler stres sevmez ki :)

ben mayıs ayı başlarında bi rüya görmüştüm şekerler; şimdi şöyle ki benim bi kaç grup rüyam var... totomun açıkda olduğu belli olanlar, macera yüklü masalımsı rüyalar bide uyanınca sanki rüya gibi dğil de anı gibi olanlar... bunları pek sık görmem, görünce de hemen anlatmam hem de hiç kimseye. geçen gün yeğenim bana teyzoş bi şey diycem diye yazınca, geciktin mi dedim hemen.... evet nerden bildin dedi. ben de senden bu haberi bekliyodum dedim.... Allah Allah nası yani dedi ve ona rüyamı anlattım. yok canım korunuyoz biz, evet yorgunluk halsizlik var ama oruçtan o flan falan bi sürü şey söyleyip önce test yapmak istemedi, sonra göğüsleri şişmeye devam edince :KK17:resmini çekip atmış sütyenli ama öyle böyle değil... onunkilerde benimkiler gibi minicik olduklarından gördüğüm gibi süt o süt dedim yine inanmadı ama idrar testi yaptı 3 gün gecikmişti negatif çıktı. işte en son geçen gün yine sordum hala gelmemiş kırmızılar zorla söylene söylene yeniden idrar testi bari yap diyerek yaptırdım.... ve sonuç ortada :) 33-34 günlük olmalı dedim. doktor 35 günlük demiş. yeğenim aradı dedi bi daha doktora gitmiyim ben, senin beni görmeden söylediklerinin aynını söyledi :KK1:

geleliiimmmm rüyama.... artık ilk kısmı gerçekleştiğinden anlatabilirim, inşallah ikinci kısmı da gerçekleşir....

benim yatak odamdayız yeğenimle ve her ikimizinde kucağında bebek var. ama yeğenimin bebeği kocaman gibi sarı kıvırcık saçları var, gri bi elbise var üzerinde pembe pitikareli.... ve yeğenim diyoki " ay teyzoş ne güzel oldu dimi, araları sadece 2 ay... kardeş gibi olcaklar, bizim gibi" falan diyo.... makara kukara yapıyoruz... ama kendi kucağımdakini görmedim kızmıydı erkek mi:KK1:

nenacım lütfen hemen endişe etme, biliyosun ki ilk doktorlar çocuğunuzun da doğal yolla olmasının zor olduğunu söylemişlerdi.... elbette ki tedbiri elden bırakma ama henüz olmamış bi şey için üzülme ve bebişini de rahatsız etme.... canım eylül; sen bakma bu annenin böyle stres yaptığına, akıllı uslu ol zamanında gel emi :KK1: sağlıkla büyü bebeğim, önce annenin karnında sonra da dünya daaaaaa:KK54::KK54: (bunlar eylüle) senin papuç hafiften dama doğru yol almaya başladıııı :KK1::KK1::KK1::KK1:

Canimm yigeninin hamileligi hayirli ugurlu olsunnn:KK16:
Ruyan o kadar guzelkiii ve insallah ruyanin devami da ayni guzellikle seninle bulusurr:KK16:
O zaman seeeen 3 hafta sonrayaa gecelikleri hazirlaa :KK23: buyuk gunn temmuz sonu kuzumm:KK23::KK23:

Karisik kizartma
Sigara boregi pilav

Ruyan o kadar guzelkiii ve insallah ruyanin devami da ayni guzellikle seninle bulusurr:KK16:
O zaman seeeen 3 hafta sonrayaa gecelikleri hazirlaa :KK23: buyuk gunn temmuz sonu kuzumm:KK23::KK23:
ah be asenim, benim işim gecelikle falan olsa.... oooooooo.....
ben hep o gecelikleri kullanıyorum ki zaten :KK1:

bi kaç iğne biraz ilaç bi de çatala çıkıp çıkıp durmam lazım ki benim melek bana geliversin.... :KK16::KK16::KK16:

yeni doğum yapmış -sanırım sezenle kırkları karışmıştır- bi arkadaşım nil karaibrahimgilin bi yazısını paylaşmış... çok beğendim kiiiii:KK16::KK16::KK16:

Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş.
Hoş geldin oğlum.
Nil karaibrahimgil..

Tam surayi okumaya basladigimda tuylerim diken diken ve gozlerim dolarak okudum....
Hayir olsun,gercek olsun,haberci olsun ruyan insallah amayaa..
Cok inanirim boyle seylere yasayan ve ruyalarina guvenen biri olarak basimdan cok ilginc seyler gecti geciyorda en son mayis annelerinin topiginde bi arkadasa evini tarif ettim oyle sasirdi ki ay sonu sapancaya geldiklerinde fotograflarla gelecek..neyse :)

Anneme dedim yarin mukabelede senin niyetine niyet edilerek hakkinda hayirli olmasi dilegiyle dua edecekler..

Kuzenim 12 senelik evli bebis olmadi,onlarda senin gb tedaviye baslayacaklar yakinda..Kuzenim erkek,esi benimle yasit ve cok iyi anlasiriz..Sezenin dogumunda hamileligimde hep benimle paylastilar heyecanimi,hic unutmam cinsiyetini ogrendigimizde abim aramis 'hayirli olsun,insallah senin gb bir kiz olur' demisti kapattigimizda ben agliyordum carsinin ortasinda..Sonradan ogrendim o da aglamis..Onlardan nasil haber bekliyorsam senden de oyle bekliyorum..

Son düzenleme:
Tam surayi okumaya basladigimda tuylerim diken diken ve gozlerim dolarak okudum....
Hayir olsun,gercek olsun,haberci olsun ruyan insallah amayaa..
Cok inanirim boyle seylere yasayan ve ruyalarina guvenen biri olarak basimdan cok ilginc seyler gecti geciyorda en son mayis annelerinin topiginde bi arkadasa evini tarif ettim oyle sasirdi ki ay sonu sapancaya geldiklerinde fotograflarla gelecek..neyse :)

Anneme dedim yarin mukabelede senin niyetine niyet edilerek hakkinda hayirli olmasi dilegiyle dua edecekler..

Kuzenim 12 senelik evli bebis olmadi,onlarda senin gb tedaviye baslayacaklar yakinda..Kuzenim erkek,esi benimle yasit ve cok iyi anlasiriz..Sezenin dogumunda hamileligimde hep benimle paylastilar heyecanimi,hic unutmam cinsiyetini ogrendigimizde abim aramis 'hayirli olsun,insallah senin gb bir kiz olur' demisti kapattigimizda ben agliyordum carsinin ortasinda..Sonradan ogrendim o da aglamis..Onlardan nasil haber bekliyorsam senden de oyle bekliyorum..

Annenin ellerinden öpüyorum tatlım benimmm çok sağolsun, sen de çok sağolllll:KK19::KK19::KK19: ben de bu yazdıklarını gerçekten gözlerim dolarak okudum... Allahım tüm bebek isteyenlerle birlikte, kuzenine de ve bana da nasip etsin inşallahhhh:KK16::KK16:

Sezen gerçekten çok şanslı olacak; gerçi sende sezene sahip olduğun için çok şanslısın.... Rabbim yüzünün gülümsemesini daim etsin, topiğimizin biricik polyannasıııı:KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54:

Annenin ellerinden öpüyorum tatlım benimmm çok sağolsun, sen de çok sağolllll:KK19::KK19::KK19: ben de bu yazdıklarını gerçekten gözlerim dolarak okudum... Allahım tüm bebek isteyenlerle birlikte, kuzenine de ve bana da nasip etsin inşallahhhh:KK16::KK16:

Sezen gerçekten çok şanslı olacak; gerçi sende sezene sahip olduğun için çok şanslısın.... Rabbim yüzünün gülümsemesini daim etsin, topiğimizin biricik polyannasıııı:KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54:

Amiiiinnn insallaahh :KK16::KK16:

arkadaşımın adı yasemindi :KK1:gerçi adı hala yasemin doğumdan sonra adını değiştirmedi :KK1:

ağlıyomusun??? seni ağlattım mı ben? pis miyim ben seni nası ağlattım....:KK43::KK43::KK43::KK43:

Aşııık amayaaa aaaaşıık amayaa :KK9::KK9:

Sezenle 40lari karismistir dedin ya ondan dedim ayni zamanlardaydik diye,NiL Karaibrahimgil ile yani Yasemin'i tanimiyorum :KK9::KK9:
Yok yok wen degilsin bnm pis herseye agliyorum :KK9::KK9:

Amiiiinnn insallaahh :KK16::KK16:

Aşııık amayaaa aaaaşıık amayaa :KK9::KK9:

Sezenle 40lari karismistir dedin ya ondan dedim ayni zamanlardaydik diye,NiL Karaibrahimgil ile yani Yasemin'i tanimiyorum :KK9::KK9:
Yok yok wen degilsin bnm pis herseye agliyorum :KK9::KK9:
:) ya yeni doğum yapan arkadaşım diyince dedim sezenle kırkları karışmıştır :KK9::KK9: neyse işte nille de kırklarınız karışmış o zaman :)))))) hepinizin kırkı kırklanmış :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Canimm ben yazana kadar arkadaslarin hepsi yazmis sana zaten.. o ihtimal butun bebeklerde var ve esinin lafini da cok begendim olacsksa 5binde 1 ihtimalde seni bulur... allah saglik sihhat versin minnosa o cok guzel ve zeki bi kiz olacak:KK16: annesi korkmasin ve kendini uzmesin amaaa:KK16:

Hayirdir insallah kuzum sarkiyi tam bestelesen satardin birine bayada guzel oluyomus sozleri devam etseymissin:KK9:

Vaaaaaaaaayyyyy:KK52::KK52:
Kiz dedin dedin minos seni kirsmadi ha nenosss:KK52::KK52:hadi hayirli olsunnn mutlu olsunn minnosss annesi gibi guzel olsunn:KK16:
Bu arada kuzumm erken dogumla alakali bencede baska bi doktorada gorunn tek doktorla kalma ama moralinide bozma:KK20:

yaa bilmiyorum kiii aslında sağ salim 2 filmindeki pala diye bi adam vardı ona saçma sapan bi şarkı söylüyordumm
pala palaa palaaaaa öldüü palaaa:KK24:
sonra bi kalabalık olduuu sonra o sarkıya gectim önceside vardı ama hatırlamıyorum sözlerini..:KK31:

Karisik kizartma
Sigara boregi pilav

svitin menüsü neydi kiii:26:
bn piyano kek yapıcam ilk kez gidiyorum kiiii:KK53:

ah be asenim, benim işim gecelikle falan olsa.... oooooooo.....
ben hep o gecelikleri kullanıyorum ki zaten :KK1:

bi kaç iğne biraz ilaç bi de çatala çıkıp çıkıp durmam lazım ki benim melek bana geliversin.... :KK16::KK16::KK16:
Kuzummmm gercekten cani gonulden senin bebisin olsun istiyorum:KK16: insallahh bi melek saba tutunur vee yigeninle aranda 2 ay la dogum yaparsinizz:KK16:

Vee yazin beni benden aldi bende istiyorum artik bi minnoss:emir_bebek:

yaa bilmiyorum kiii aslında sağ salim 2 filmindeki pala diye bi adam vardı ona saçma sapan bi şarkı söylüyordumm
pala palaa palaaaaa öldüü palaaa:KK24:
sonra bi kalabalık olduuu sonra o sarkıya gectim önceside vardı ama hatırlamıyorum sözlerini..:KK31:

svitin menüsü neydi kiii:26:
bn piyano kek yapıcam ilk kez gidiyorum kiiii:KK53:

Neydi bende bilmiyorum ki:KK9:
Piyano kek yap o cok guzel oluyoi:KK56:
Hadi gitt gec bile kaldinn:KK55:

çook yoruldummm...temiziği eşimle yaptık ama biraz ayakta durunca yoruluyorum ki...
neyse yemeklerin çoğu hazır :KK52:
bi de yemek problemi vardı...
görümcemler her sebzeyi yemiyor kv et tavuk yemiyor kp şeker hastası pirinç pilavı makarna yemiyor
ee napsın bu sivit :KK14:

sonuç çok içime sinmeyen menü oldu ama;

mercimek çorbası
kıymalı biber dolması
fırında patates
peynirli börek
patlıcan-biber kızartması
havuç kavurup üzerine yoğurt dökücem
bi de salata

artık isteyen beğendiğini yesin :KK9:
yarın da eşim öğleden sonra görevli kpss de tüm gün totomu devirip yatıcam:KK9:

ben aslında çorba -etli patates- bi de pilav düşünmüştüm...ama işte sevmiyorlar her yemeği :KK31:
karar verdin mii biraz?

amayaaaa ne mükemmel bir rüya öyleeeee:KK16:
tüylerim diken diken oldu....
senin bebiş de 2 ay sonra gelicek kiiiiii..benim ki de abla olucak :KK1:
ayy çok heyecanlandım geçsin bu yaz :KK52:

Vaaaaaaayyyyy:KK52::KK52:

amin kuzucukummmmm dua ediyorum zaten hep:KK16:
sende de ne güzel ticaret ruhu varmış satarsın dedin ya prensese :KK9:
ama ben de sözlerini beğendim şarkının :KK52:
bizm çalsak sözleri :KK53:

ben gidiyim de çorbayı blendırdan geçireyim :KK14:

huuu hularrrr...:KK3::KK3:
nerelerdesinizzzz...
yine herkez gitmişş kalmışız demirbaşlar:KK31:

Kuzummmm gercekten cani gonulden senin bebisin olsun istiyorum:KK16: insallahh bi melek saba tutunur vee yigeninle aranda 2 ay la dogum yaparsinizz:KK16:

Vee yazin beni benden aldi bende istiyorum artik bi minnoss:emir_bebek:

Neydi bende bilmiyorum ki:KK9:
Piyano kek yap o cok guzel oluyoi:KK56:
Hadi gitt gec bile kaldinn:KK55:

yaptım cnm ama sanrım ıslatmak için kullanılan sutü cok döktüm.
ölçü ile yaptım ama kabarmadı kek :KK50: koydum dolabaaa
iyi olmadı sanrım diyorumm:26: eşimde olmadı olmadıı onu biz yiyelim bu akşam diyo:KK53::KK37:

çook yoruldummm...temiziği eşimle yaptık ama biraz ayakta durunca yoruluyorum ki...
görümcemler her sebzeyi yemiyor kv et tavuk yemiyor kp şeker hastası pirinç pilavı makarna yemiyor

mercimek çorbası
kıymalı biber dolması
fırında patates
peynirli börek
bi de salata

ben aslında çorba -etli patates- bi de pilav düşünmüştüm...ama işte sevmiyorlar her yemeği :KK31:
karar verdin mii biraz?

yemek konusunda bnde aynı duurmdayım kp.herşeyi yemiyo eşimde burun kıvırıyo eşime her türlü yedircm deee kp.zorr
belki bnde kızartma yaparım ama sebzeli yemek yapıcam....

şimdilik aklma olanlarr

mercimek çorbası
fırında tavuk(sebzeli)
gül böreği(kesin değil)
sarma (birazdan sarıcam)
makarnalı yoğurt(yoğurtlama)
salata
piyano kek
kavun & karpuz
dondurmaa

başlangıç garip ama kapanış süper mi nee:KK9:

beni rüyasında gören kimdiiiii amayaa senmıydınnn hani kan değerinii göreennn:KK53:

mercimek çorbası
kıymalı biber dolması
fırında patates
peynirli börek
bi de salata

karar verdin mii biraz?

istediklerini yesinler kuzum aynen:KK9:insanın yemek seçene yemek yapması çok zor oluyo:KK31::KK31:
neyse halltemişsin maşallah herşeyii:KK56::KK56:
var kuzum bende ticaret ruhu:KK9::KK9: küçükken babanemlerin pazardan aldıklarını yer sofrasına döker pazarcılık oynardım kendim:KK53::KK53: tabi yiyecekler azıcık mındar oluyodu ama olsun:KK53::KK53::KK53:

huuu hularrrr...:KK3::KK3:
nerelerdesinizzzz...
yine herkez gitmişş kalmışız demirbaşlar:KK31:

yaptım cnm ama sanrım ıslatmak için kullanılan sutü cok döktüm.
ölçü ile yaptım ama kabarmadı kek :KK50: koydum dolabaaa
iyi olmadı sanrım diyorumm:26: eşimde olmadı olmadıı onu biz yiyelim bu akşam diyo:KK53::KK37:

yemek konusunda bnde aynı duurmdayım kp.herşeyi yemiyo eşimde burun kıvırıyo eşime her türlü yedircm deee kp.zorr
belki bnde kızartma yaparım ama sebzeli yemek yapıcam....

şimdilik aklma olanlarr

mercimek çorbası
fırında tavuk(sebzeli)
gül böreği(kesin değil)
sarma (birazdan sarıcam)
makarnalı yoğurt(yoğurtlama)
salata
piyano kek
kavun & karpuz
dondurmaa

başlangıç garip ama kapanış süper mi nee:KK9:

beni rüyasında gören kimdiiiii amayaa senmıydınnn hani kan değerinii göreennn:KK53:

gayet güzel bi menü olmuş kuzumm:KK56::KK56:
bu arada üzülme kek kabarmıyo zaten pek vee çok ıslanıyoo onu çekiyo içinee ve çok güzel oluyo doğru yoldasınn:KK56::KK56:

X