günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla
Aklımızdasın svitcim olurmu....
Bebeğe üzüldüm inş öyle bişey yoktur.ne gerekiyorsa yaptır yarın aklında soru işareti kalmasın.
Allah korusun inş sağlıklı bi kızın olck senin....
Cinsiyeti ne zmn öğrenceksn...
telden yazıyorum....
inşallah canım benim...senin de şimdi oğlun olcakmış gibi geldi bana ...
ama benim hep tersi çıkıyor
biz 3 hafta sonra gidicez doktora tatilden sonra o zaman kesinleşicek..
16.haftada tam kesinleşirmiş heyecanla bekliyoruz o kızım diye seviyoruz
Gunaydn heyecandn uyuyamyn nena uyandiiiiii ve kociside uyandrdi ")))) he seni unuttuk sivittt hatta hic aklimiza gelmdn sen nerdn cktn falan dedk agahahhahaha :)bizimki hamile ya kiskanclik krizinde yerm ki seniii sen dert etme bnde ki sonucta oyle bsy ckti ama kafam rahat endisem yol muahhhh uzulme yeterki bu arada cok yognmussn hakkaten neseki btrmssn canisi cokcok opuyommm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi kızımmm hamileyim ben ilgiye ihtiyacım var
sen de öyle deyince rahatladım da ben vesvese bi insanım işte yerim kendimi çevremi rahatlat beni nenaa rahatığın formülünü ver
ayy çatlıcam şimdi kendiminki kadar seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..çabuk yaz bize ultrasondanc canlı bağlan
bi dee altın hesabyla ilgili soru sormuşsun ya özelden şimdi mesaj atıp açıklıcam sana kuzum...
bak özeleee
Baska testin ne oldugunu anlatti mi acaba sana?
Sweatt ben bu 2 li 3 lu 4lu tarama testlerini hic yaptirmadim..cok arastirdim..zaten adi ustunde tarama testi,tani testi degil..Ve kesin sonuc degil..
Agirlikli kisiler 35 yas ustu ama hersey ayni..
Isin sonu amniyosentez karindan sivi alinmasi ki bu anneyede bebegede cok zararli cok riskli..Baska bir test daha vardi farkli bir yere gonderiliyor..
Ama sonuc su ki bebegimi ne olursa olsun aldirmayacam diye dusunuyorsan zaten en bastan yaptirmasanda olur ki aklina boyle bisy takilmazdi..
Testler kesin sonuc degil ve kaldi ki kesin sonuc bile olsa yapilabilecek hicbir mudahale yok,tek sonuc aldirmak ki bu da soz konusu degil..
Bircok arkadasa oldu kizce amniyosentez yaptiranlarda oldu bebisler saglikli ki boyle hikaye cok..
Hicbirseyi olmadigina eminim ve boyle bir ihtmali artik kafana sokmus hamileliginde bu hep aklina gelecegi icin cok cok uzuldum..Bende yaptirmadigim halde dusundum tabi ki ama sunu hic unutmadim Allah bana bir melek emanet ediyor ve down sendromlu bile olsa o melek benim oyle bakima ilgiye daha cok muhtacsa demek ki ona ben bakabilirim Allah bana emanet etmeyi layik gormustur dedim..
Yani ne yapiyormusuz uzulmek yok :) Bu herkeste olabilecek bi ihtimal ki baska sorunlarda olabilir..
Ben ikinizinde saglikli oldugunuza inaniyorum..Doktorlarinda bunu dogumdan sonra aileler ariza cikarmasin diye yaptigina inaniyorum cunku hic mi anlamadin diye donebilir aileler..Cunku iyi anlamda mudahale edilemiyor neden yapiyorlar ki? 40 yilda bir biri o zaman aldiralim bebegi diyecek diye mi? Cok mantiksiz..
Tabi kii cok ozlendiiiiinn
canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.
kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..
şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..
Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..
bu arada Sezen'in poposunu ısır ne olurrrrrr
Canim hic uzulme gercekten bak hamilelerin %60inda sonuclar riskli cikiyo bizimde sinirda cikmisti bak koftem gayt saglikli temmuz topigindede cok cikti riskli grup hic takilma yavrunla aranda ne guzl bi bag kurmussun bunun degerini bil kuzum. İnsallah sende tontik yavrunu saglicakla alacaksin kucagina inancini kaybetme.
Ozledikkiii...hele ben hepinizi ozluyorum kii ama kofte oglum izin verdikce geliyorum kiiii
içim rahatladı valla çikolatacım...
Allah Kağana da uzun sağıklı ömürler versin..
bol bol gazsız uyusu da sen de bizimle ol bol bol
AMAYAAAAA yeğenin için çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kaç yıllık evlilerdi?işte zamana hep bebiş karar veriyor biz değil
çook yazdımmmmmmm
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti