Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
acıktın demek canım oruc uykunda da basına vurdu patlıcan kozluomus hey allam:KK52::KK52: cok guldurousn benı asen yaaa valla alalh kabul etsn orucunu aksam yavas ye tıkanma her seydenye hıc bsyı atlama mısafır sofraları kallavı olur bılrım:KK52:

ahahah valla oruç başıma vurmuştu galiba hakikaten:KK9::KK9:
yedim yedim bi sürü yedim tıkandım:KK9::KK9: halamda güzel yemek yapar kaçırmadım hiç bişeyi:KK9::KK9:

inşallah canım valla huzursuzm ınsalalh bsyı cıkmaz bakalım...

karar verdm dısarda yıcem bu aksam valla sofra kurmaya bıle mecalım yok bıde alısverıs yapmam lazm onlarıda yaparm cıkmısken bıde tlfn fat. yatırım onuda unutmstm eve gder dırekt cup yatak yanı bugun bulantmda hıc gecmedı sıkıcı streslı bır gun yarn guzeller uzelı bebısımıde gorcem :emir_bebek:

en iyisini yapmışsınız kuzumm:KK9::KK9: bebişin cinsiyetini öğrenmeyi kutlama yemeği olsun bu:KK9::KK9:

Dogru dedin :)))
Biz bilemedik :KK9:

Ona genelde senin kiymetli acikta kalmis diyoruz:KK9:
Hayir olsun tabii

aynen kuzumm bi daha kıymetliyi iyi kapatayım kiii orucu sakatlamayım:KK9::KK9:

sorma canim on gundur kizi gebe olduguna inandirmaya calisiyorum. Cunku yaz sonu dusunuyolardi ve korunuyolardi. Gecen hafta test yapti negatif cikti ama tum gebelik belirtileri var. Kan testi de tum israrima ragmen yaptirmadi. İdrarda goriyim sonra dedi dedi ve nihayet kan degeri 1700 cikmis. Benim hesabima gore 4+5 falan hafta olarak da...

Hayırlısı cnm.sende nasl hep aynı rüyayı gördün ya ilginç...
Bebek geleceği zmnı biliyor dedikleri bu sanrım

telden yazıyorum....

huuu huuuu ben geldimmmmm :KK52:
ama kimse beni özlememiş galiba :KK25:

yaz nedeniyle zaten herkes izinde bankada...iyi kötü idare ediyoruz derken bi arkadaşın eşinin dedesi vefat etti...
veeee 2 gün izin aldı :KK43:
veee sivit tek başına kaldı....normalde kurumsal kısımda çalışıyorum alt kata inip bireyselle kurumsalı aynı anda idare ettim.
çıldırdım kaçasım geldi ama bittiiii :KK76:
dün akşam kvlerdeydik..bu gün ben işteyken görümcem eşime baskın yapmış iftara da kaldı 10 da kalktı...
sonraaa yarın kvler görümcemler yine iftara geliyorlar..
oynatmaya az kaldı :KK37:

bu arada içime dert olan bir şeyi paylaşıp geçmişe dönücem..
kimseyle paylaşmak istemiyorum iyi olucağına inanıyorum ama size yazayım...
bebişe ikili test yapmıştık ya bu gün doktoru aradım..sınır 300de 1 ihtimalmiş-down sendrom testi-
benim 330 da 1 çıkmış...çok şükür sınırın üstünde ama sınıra yakın...
canım sıkıldı..başka bi test daha varmış kesin sonuç ama doktor 300ün altındaysa kesin yaptırıyorum ama sana kalmış dedi...
50de 1 ihitmal olup sağlıklı doğan çok bebiş var dedi....
Allah bebeğime sağlık versin ne olur dua edin kızlar...
ve ben anladım ki ben çok ama çok seviyormuşum bebişimi ...meğer canımın parçası olmuş....

öyle işte..şimdi yeni öğrendim diye sıkıntılıyım ama yarın daha iyi olurum kiiii....

şimdi bakayım siz neler yapıyorsunuz...

yaz nedeniyle zaten herkes izinde bankada...iyi kötü idare ediyoruz derken bi arkadaşın eşinin dedesi vefat etti...
veee sivit tek başına kaldı....normalde kurumsal kısımda çalışıyorum alt kata inip bireyselle kurumsalı aynı anda idare ettim.
dün akşam kvlerdeydik..bu gün ben işteyken görümcem eşime baskın yapmış iftara da kaldı 10 da kalktı...

bebişe ikili test yapmıştık ya bu gün doktoru aradım..sınır 300de 1 ihtimalmiş-down sendrom testi-
canım sıkıldı..başka bi test daha varmış kesin sonuç ama doktor 300ün altındaysa kesin yaptırıyorum ama sana kalmış dedi...
ve ben anladım ki ben çok ama çok seviyormuşum bebişimi ...meğer canımın parçası olmuş....

öyle işte..şimdi yeni öğrendim diye sıkıntılıyım ama yarın daha iyi olurum kiiii....

Aklımızdasın svitcim olurmu....
Bebeğe üzüldüm inş öyle bişey yoktur.ne gerekiyorsa yaptır yarın aklında soru işareti kalmasın.
Allah korusun inş sağlıklı bi kızın olck senin....
Cinsiyeti ne zmn öğrenceksn...

telden yazıyorum....

Gunaydn heyecandn uyuyamyn nena uyandiiiiii ve kociside uyandrdi ")))) he seni unuttuk sivittt hatta hic aklimiza gelmdn sen nerdn cktn falan dedk agahahhahaha :)bizimki hamile ya kiskanclik krizinde yerm ki seniii sen dert etme bnde ki sonucta oyle bsy ckti ama kafam rahat endisem yol muahhhh uzulme yeterki bu arada cok yognmussn hakkaten neseki btrmssn canisi cokcok opuyommm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydn heyecandn uyuyamyn nena uyandiiiiii ve kociside uyandrdi ")))) he seni unuttuk sivittt hatta hic aklimiza gelmdn sen nerdn cktn falan dedk agahahhahaha :)bizimki hamile ya kiskanclik krizinde yerm ki seniii sen dert etme bnde ki sonucta oyle bsy ckti ama kafam rahat endisem yol muahhhh uzulme yeterki bu arada cok yognmussn hakkaten neseki btrmssn canisi cokcok opuyommm

Günaydnn nenacım...
Bnde ağlayark uyandım...
"umut ol dualarıma hayat ol rüyalarıma" diye bi şarkıyı söyleyerek uyandım...
Git öğren bizede hemen yaz öğrenelim artık hayırlısıyla...

telden yazıyorum....

...

Baska testin ne oldugunu anlatti mi acaba sana?

Sweatt ben bu 2 li 3 lu 4lu tarama testlerini hic yaptirmadim..cok arastirdim..zaten adi ustunde tarama testi,tani testi degil..Ve kesin sonuc degil..
Agirlikli kisiler 35 yas ustu ama hersey ayni..
Isin sonu amniyosentez karindan sivi alinmasi ki bu anneyede bebegede cok zararli cok riskli..Baska bir test daha vardi farkli bir yere gonderiliyor..

Ama sonuc su ki bebegimi ne olursa olsun aldirmayacam diye dusunuyorsan zaten en bastan yaptirmasanda olur ki aklina boyle bisy takilmazdi..

Testler kesin sonuc degil ve kaldi ki kesin sonuc bile olsa yapilabilecek hicbir mudahale yok,tek sonuc aldirmak ki bu da soz konusu degil..

Bircok arkadasa oldu kizce amniyosentez yaptiranlarda oldu bebisler saglikli ki boyle hikaye cok..

Hicbirseyi olmadigina eminim ve boyle bir ihtmali artik kafana sokmus hamileliginde bu hep aklina gelecegi icin cok cok uzuldum..Bende yaptirmadigim halde dusundum tabi ki ama sunu hic unutmadim Allah bana bir melek emanet ediyor ve down sendromlu bile olsa o melek benim oyle bakima ilgiye daha cok muhtacsa demek ki ona ben bakabilirim Allah bana emanet etmeyi layik gormustur dedim..

Yani ne yapiyormusuz uzulmek yok :) Bu herkeste olabilecek bi ihtimal ki baska sorunlarda olabilir..

Ben ikinizinde saglikli oldugunuza inaniyorum..Doktorlarinda bunu dogumdan sonra aileler ariza cikarmasin diye yaptigina inaniyorum cunku hic mi anlamadin diye donebilir aileler..Cunku iyi anlamda mudahale edilemiyor neden yapiyorlar ki? 40 yilda bir biri o zaman aldiralim bebegi diyecek diye mi? Cok mantiksiz..

Tabi kii cok ozlendiiiiinn:KK70::KK70:

Günaydnn nenacım...
Bnde ağlayark uyandım...
"umut ol dualarıma hayat ol rüyalarıma" diye bi şarkıyı söyleyerek uyandım...
Git öğren bizede hemen yaz öğrenelim artık hayırlısıyla...

telden yazıyorum....

Hayir olsun ruyaan prensess ne goruyordun acaaba :) cok ilginc..

Haydiiii nenaaa haydiiii nenaaa haydiiiiii:KK52::KK52:
Yaz bize cinsiyetiiii:KK52: minik seni cok sasirtacak bu kontrolde nenaa bicir bicirrdir :KK9: esin videoya ceksiin izlersin sonra..

Canim hic uzulme gercekten bak hamilelerin %60inda sonuclar riskli cikiyo bizimde sinirda cikmisti bak koftem gayt saglikli temmuz topigindede cok cikti riskli grup hic takilma yavrunla aranda ne guzl bi bag kurmussun bunun degerini bil kuzum. İnsallah sende tontik yavrunu saglicakla alacaksin kucagina inancini kaybetme...
Ozledikkiii...hele ben hepinizi ozluyorum kii ama kofte oglum izin verdikce geliyorum kiiii:KK43:

günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm :KK16:
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla :KK43:

Aklımızdasın svitcim olurmu....
Bebeğe üzüldüm inş öyle bişey yoktur.ne gerekiyorsa yaptır yarın aklında soru işareti kalmasın.
Allah korusun inş sağlıklı bi kızın olck senin....
Cinsiyeti ne zmn öğrenceksn...

telden yazıyorum....

inşallah canım benim...senin de şimdi oğlun olcakmış gibi geldi bana ...
ama benim hep tersi çıkıyor :KK9:
biz 3 hafta sonra gidicez doktora tatilden sonra o zaman kesinleşicek..
16.haftada tam kesinleşirmiş heyecanla bekliyoruz o kızım diye seviyoruz :KK52:

tabi kızımmm hamileyim ben ilgiye ihtiyacım var :KK9:
sen de öyle deyince rahatladım da ben vesvese bi insanım işte yerim kendimi çevremi rahatlat beni nenaa rahatığın formülünü ver :KK9:
ayy çatlıcam şimdi kendiminki kadar seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..çabuk yaz bize ultrasondanc canlı bağlan :KK9:
bi dee altın hesabyla ilgili soru sormuşsun ya özelden şimdi mesaj atıp açıklıcam sana kuzum...
bak özeleee:KK52:
Baska testin ne oldugunu anlatti mi acaba sana?

Sweatt ben bu 2 li 3 lu 4lu tarama testlerini hic yaptirmadim..cok arastirdim..zaten adi ustunde tarama testi,tani testi degil..Ve kesin sonuc degil..
Agirlikli kisiler 35 yas ustu ama hersey ayni..
Isin sonu amniyosentez karindan sivi alinmasi ki bu anneyede bebegede cok zararli cok riskli..Baska bir test daha vardi farkli bir yere gonderiliyor..

Ama sonuc su ki bebegimi ne olursa olsun aldirmayacam diye dusunuyorsan zaten en bastan yaptirmasanda olur ki aklina boyle bisy takilmazdi..

Testler kesin sonuc degil ve kaldi ki kesin sonuc bile olsa yapilabilecek hicbir mudahale yok,tek sonuc aldirmak ki bu da soz konusu degil..

Bircok arkadasa oldu kizce amniyosentez yaptiranlarda oldu bebisler saglikli ki boyle hikaye cok..

Hicbirseyi olmadigina eminim ve boyle bir ihtmali artik kafana sokmus hamileliginde bu hep aklina gelecegi icin cok cok uzuldum..Bende yaptirmadigim halde dusundum tabi ki ama sunu hic unutmadim Allah bana bir melek emanet ediyor ve down sendromlu bile olsa o melek benim oyle bakima ilgiye daha cok muhtacsa demek ki ona ben bakabilirim Allah bana emanet etmeyi layik gormustur dedim..

Yani ne yapiyormusuz uzulmek yok :) Bu herkeste olabilecek bi ihtimal ki baska sorunlarda olabilir..

Ben ikinizinde saglikli oldugunuza inaniyorum..Doktorlarinda bunu dogumdan sonra aileler ariza cikarmasin diye yaptigina inaniyorum cunku hic mi anlamadin diye donebilir aileler..Cunku iyi anlamda mudahale edilemiyor neden yapiyorlar ki? 40 yilda bir biri o zaman aldiralim bebegi diyecek diye mi? Cok mantiksiz..

Tabi kii cok ozlendiiiiinn:KK70::KK70:

canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.

kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..

şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..

Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..

bu arada Sezen'in poposunu ısır ne olurrrrrr :KK52::emir_bebek:
Canim hic uzulme gercekten bak hamilelerin %60inda sonuclar riskli cikiyo bizimde sinirda cikmisti bak koftem gayt saglikli temmuz topigindede cok cikti riskli grup hic takilma yavrunla aranda ne guzl bi bag kurmussun bunun degerini bil kuzum. İnsallah sende tontik yavrunu saglicakla alacaksin kucagina inancini kaybetme.
Ozledikkiii...hele ben hepinizi ozluyorum kii ama kofte oglum izin verdikce geliyorum kiiii:KK43:

içim rahatladı valla çikolatacım...
Allah Kağana da uzun sağıklı ömürler versin..
bol bol gazsız uyusu da sen de bizimle ol bol bol :KK9:

AMAYAAAAA yeğenin için çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kaç yıllık evlilerdi?işte zamana hep bebiş karar veriyor biz değil :KK1:

çook yazdımmmmmmm :KK53:
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti :KK9:

Iste karsinizzzzda annesi nena ve kizi eylullll ta ta tammmmmmm:)hihoyttt

Tuylerim diken diken :KK52:
Gozunaydiinnn nenaaaa:KK52:
Hayirli saglikli annesi gb tatli bir prenses olsuuun insallaahh :KK52: ohh sonndaa :KK9:
Ben erkek demistim tuhh bana :))))

selam kizlaaar nasilsinizz :KK16:

Biz 99 da geldik..göç yüzünden annem cok azmetmiş. .
Sen orda mı yasıyodun yoksa turkiyedenmi gittin?
Bnde mastanlıdanım :)

telden yazıyorum kiii

aa mastanlidanmi .. yakinmisiz :)
burda yasiyorum canim..goc etmeyi denedik ama yakalandik sonrada denemedik..

geliyomusunuz buralara :KK16:

Tuylerim diken diken :KK52:
Gozunaydiinnn nenaaaa:KK52:
Hayirli saglikli annesi gb tatli bir prenses olsuuun insallaahh :KK52: ohh sonndaa :KK9:
Ben erkek demistim tuhh bana :))))

Yaaa aslnda soyle dr yuzde yuz kiz diyemedi %80-90civari bnm rahim cok dar bebegm sikisik icerde ilk defa net bsy diwmiyrm dedi dr 6,5ayda erken dogum riskim varmis bakma guluyrmda pek keyfmz yok esimle bnm

günaydın beniim caağğğnımmm arkadaşlarımm :KK16:
hepinizi o kadar çok seviyorum ki....
sabah yine yataktan çıkmadan okudum sizi gözlerim dolu dolu...
hepiniz o kadar içten ve tatlısınız kiii zaten hamişlik duygusallığı var ağlıcam valla :KK43:

canımmm ne güzel ne mantıklı yazmışsın...özellikle son paragarafta yazdığın hiç aklıma gelmemişti..
evet doktor diyebilir ben test yaptım binde bir bile olsa ihtimal var dedim benim suçuk yok vb.

kesinlikle ama kesinlike sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum..
aslında nasıl anlatılır bilmiyorum ama beni sen çok iyi anarsın..
Allah korusun down S.lu doğarsa nasıl bakarım diye hiçç üzülmedim sadece insan evladı hep iyi olsun hep mutlu olsun istiyor...
kimbilir doğunca nasıl hissedicem ama hep dua ediyorum Allahım benim mutluluklarım da onun olsun diye..

şimdi biraz daha iyiyim..bebişimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum...Allahtan eşim çok mantıklı bi insan..
dediki 5binde bir çıksaydı ve Allah kaderimize yazmış olsaydı o 5binde 1 kişi biz olurduk dedi..

Allah herkesin bebişine sağlık versin..şu bakımdan iyi oldu bebişime daha çok bağlandım..
salak gibi yok erken mi oldu yok hazır mıyım diye düşünürken parçam olmuş o benim..

çook yazdımmmmmmm :KK53:
akşam kvler görümcemlerle iftara geliyor gideyim temizlik yapayım...kociş kpssde gözetmen sabah 6da kalkıp benim de uykumu rezil etti :KK9:

Hehh soyle iyi dusun :)

Cok iyi anliyorum insani uzen bakabilir miyim degil evladinin iyi olmasi..
Nasilda sahipleniyorsun di mi? Annemin tabiriyle evladin soz konusu olunca nasil da panter kesiliyorsun :KK9:

Hadi kolaygelsiinn ara vere vere yap ve aziciktan bisy olmaz diyerek sakin bisyleri kaldirma :) Ben bazayi kaldiriyordum sonra bir arkadasim basindan geceni anlatinca boyle seyler anlik dedim ve bir daha hic denemedim :KK9:

Uyanincaa isiracamm soz :KK9: kiyabilirsem :KK16:
Aguu yapiyor kandiriyor beni:KK9:

Yaaa aslnda soyle dr yuzde yuz kiz diyemedi %80-90civari bnm rahim cok dar bebegm sikisik icerde ilk defa net bsy diwmiyrm dedi dr 6,5ayda erken dogum riskim varmis bakma guluyrmda pek keyfmz yok esimle bnm

Oyy canim benim cok sasirdim..
Cinsiyet kizlarda gec belli olabilir onunla alakali degildir cunku biliyorsun bende 19. haftada ogrenebildim..
Bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim..

Oyy canim benim cok sasirdim..
Cinsiyet kizlarda gec belli olabilir onunla alakali degildir cunku biliyorsun bende 19. haftada ogrenebildim..
Bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim..

evet kızlarda bbıraz daha gec bellı oluomus ama bnm rahımde cok dar net gorunmuo bebegn alt kısmı dr 10 gun snra tekrar bakıcam dedı erkek derse baska yere gorunurum ama netlesıp kız derse gerek olcgnı sanmıyorum cnku bn smdıbaska dr a da guvenemem kı o da tutar erkek der kafam karısır %80-90 kız deddgne gore kızdır ama ben hıssedıodum daha ılk gunden erkek deseydı bıdaha bakın kız o derdim kesın:KK9:

nenaaaammmm gözün aydınnn :KK16:
nasıl sevindim anlatamam...
baştan beri hissetmiştin sen ana yüreği işte :KK1:
bi ben yanıldım kendimde veee sana topikçek erkek demiştik sen haklı çıktın:KK9:

erken doğum riskine gelince bence de bi doktora daha görün iç tek doktorla aklını bulandırma...
her hamilelikte buna benzer sıkıntılar çıkıyor..Allah dermansız dert vermesin miniklerimize sağlık versin ..

Hehh soyle iyi dusun :)

Cok iyi anliyorum insani uzen bakabilir miyim degil evladinin iyi olmasi..
Nasilda sahipleniyorsun di mi? Annemin tabiriyle evladin soz konusu olunca nasil da panter kesiliyorsun :KK9:

Hadi kolaygelsiinn ara vere vere yap ve aziciktan bisy olmaz diyerek sakin bisyleri kaldirma :) Ben bazayi kaldiriyordum sonra bir arkadasim basindan geceni anlatinca boyle seyler anlik dedim ve bir daha hic denemedim :KK9:

Uyanincaa isiracamm soz :KK9: kiyabilirsem :KK16:
Aguu yapiyor kandiriyor beni:KK9:

ben de akşam zaten duygusalığımın doruklarındayım..
anne olunca anlarsın derler ya annemi nasıl anlıyorum diye ağladım zır zır..

eşim geldi de ben süpürmüştüm o da silicek ben de o sırada yemeklere girişicem..neyseki iftar geç okunuyor ..

bu arada Sezenin agularını yerim ben yaaaaa ....
ne güzel burda ilk dişini ilk adımını ilk kelimesini beraber paylaşıcaz :KK9:

evet kızlarda bbıraz daha gec bellı oluomus ama bnm rahımde cok dar net gorunmuo bebegn alt kısmı dr 10 gun snra tekrar bakıcam dedı erkek derse baska yere gorunurum ama netlesıp kız derse gerek olcgnı sanmıyorum cnku bn smdıbaska dr a da guvenemem kı o da tutar erkek der kafam karısır %80-90 kız deddgne gore kızdır ama ben hıssedıodum daha ılk gunden erkek deseydı bıdaha bakın kız o derdim kesın:KK9:

:))) bence kizdir doktorlar kesin soylemiyorum diyorlar ama kemik yapisindan anliyorlarmis diyorlar..Biraz buyudugu icin dogru tahmindir bence..
Ben diger konu icin demistim farkli bir doktorada gorun diye canim..

nenaaaammmm gözün aydınnn :KK16:
nasıl sevindim anlatamam...
baştan beri hissetmiştin sen ana yüreği işte :KK1:
bi ben yanıldım kendimde veee sana topikçek erkek demiştik sen haklı çıktın:KK9:

erken doğum riskine gelince bence de bi doktora daha görün iç tek doktorla aklını bulandırma...
her hamilelikte buna benzer sıkıntılar çıkıyor..Allah dermansız dert vermesin miniklerimize sağlık versin ..

ben de akşam zaten duygusalığımın doruklarındayım..
anne olunca anlarsın derler ya annemi nasıl anlıyorum diye ağladım zır zır..

eşim geldi de ben süpürmüştüm o da silicek ben de o sırada yemeklere girişicem..neyseki iftar geç okunuyor ..

bu arada Sezenin agularını yerim ben yaaaaa ....
ne güzel burda ilk dişini ilk adımını ilk kelimesini beraber paylaşıcaz :KK9:

Hele bide kucagina al derler ya gercekten oyle hele bir de kucagina al annene durup durup birseyler diyesin geliyor :) annemi nasilda uzmusum bazen diyorum..
Insallah paylasacaz kizcee hepimizinkileri..

X