Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar yemege naptnzzzzzz

bnm canım bol domateslı menemen cekıo yanınada ayrannnn aksam ole yapım dedm hem pratık hem canım cektı esımede sordum bana uyar sana eslık ederm dedı kı o da cok sever banıp yemeyı:KK16::KK52:

bnm canım bol domateslı menemen cekıo yanınada ayrannnn aksam ole yapım dedm hem pratık hem canım cektı esımede sordum bana uyar sana eslık ederm dedı kı o da cok sever banıp yemeyı:KK16::KK52:

bnm dünden tavuk var yanına da pilav yapıcam :26:
bn kactm..grsz :KK5:

canım evet sana katılıyorum ama bir kaç yöntem denedim hiç birisi olmuyor bu şekildede ben uyuyamadıkça daha çok agresifleşiyorum işe adepte olamıyorum ayrıca tedavinin devamına gelmek istemiyor yatağı ayırma taraftarı asla değilim zaten ama ben napacağım bu durumda

canım evet sana katılıyorum ama bir kaç yöntem denedim hiç birisi olmuyor bu şekildede ben uyuyamadıkça daha çok agresifleşiyorum işe adepte olamıyorum ayrıca tedavinin devamına gelmek istemiyor yatağı ayırma taraftarı asla değilim zaten ama ben napacağım bu durumda

ya bnm anlamadgm tedavıyı neden reddedıyor kendı hayat kalıtesı artıak bnm esım mesela nefes alamıodu koku alamıodu sureklı bası agrıodu gece horluodu benıde cok rahatsz edıodu bnm ısrarımla gttk amelıyat oldu smdı ıyıkı senı dınlemsm ben bu yasıma kadr cok cekmstm dıo o breath rıghtlar bı ıse yaramıo en azndan bızde yaramadı o grıp olupta burnu tıkalı olanlara yardm eder hekım tedavısıyle cozulcek seylerde etkı etmıo bnm sıme aldk ılk gece sankı etkı ettı dedı dıer geceler yıne rahatszdı ısten eve gelr halsz suratsz sekılde

hiç bilmiyorum canım niçin böyle davrandığını bazı arkadaşlar demiş ki duygusallık iyidir ama herşeyin aşırısı zarar ayrıca liseli aşıklar gibi davranamayız ki birbirimize dozunda olsa daha sağlıklı daha güzel olmayacak mı sürekli beklenti içine giriyor benide kendini de yoruyor kadın olsun erkek olsun çok duygusallık bence sağlıklı değil

hiç bilmiyorum canım niçin böyle davrandığını bazı arkadaşlar demiş ki duygusallık iyidir ama herşeyin aşırısı zarar ayrıca liseli aşıklar gibi davranamayız ki birbirimize dozunda olsa daha sağlıklı daha güzel olmayacak mı sürekli beklenti içine giriyor benide kendini de yoruyor kadın olsun erkek olsun çok duygusallık bence sağlıklı değil

şöyle bir durum var duygusallık davranıs bıcmı degıl kı duzeltsn tamamen ınsanın karaktern de olan bsy ve ıstedgn doza getrmek gıbı bır sey mumkun olmuyor adam da bu var ve bnde oyleym ınanılmaz duygusalm ıstyrmkı esım hep ynmd aolsn guzel seyler soylesn,hep bsylerı paylaslm vs.. lıselı deılız belkı ama hepmz hala cok gencız zaten 50mize gelınc eıstesekte bu kdr yogun yasaymıcaz bazı seylerı smdı bnce yerı ve zamnı he sen cok sıkılıo olablrsn senn de yapın oyledr ıkınzde bırbırınızn huyuna gtmek zorundsnz yoksa ılıskı yurumezkı huy degısebln bır sey degıl ma:KK19:leseffff eşinle otur knus burun ısını bı cozum yolu bulmak zorundsnz duygusallık kısmıan gelncede bu kadr zayf olmamasını soyle belkı bırazcık cekı duzenverr kendıne bılemedım:26:

ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim canım haklısın herkesiz kendi davranışı eşimle konuşup elimizden geldiğince orta yolu bulmaya bakmalıyız en güzeli bu bence de ki genelde bu işler hep böyle oluyor bi taraf daha duygusal oluyor genelde kadınlarda olur bizde tam tersi ama:KK1:

ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim canım haklısın herkesiz kendi davranışı eşimle konuşup elimizden geldiğince orta yolu bulmaya bakmalıyız en güzeli bu bence de ki genelde bu işler hep böyle oluyor bi taraf daha duygusal oluyor genelde kadınlarda olur bizde tam tersi ama:KK1:

evet al karsına konus anlayıs gosterıcektr sana ...ne zmn ıstersen gelıp buraya yazablrsn herkes yardmcı olcktr sana ama suan neden kımse yok bılemedm normalde burann bekcısı coktur kımse bırakmaz kolay kolay:KK52:zaten bnde cıkıp evıme gıdıcem hıc bırıne yuz vermıcem kustum topıge :KK76:

Ben yapmadim daha hatta yapmamisligi birak tarhanayi biryani ve tatliyida simdi bitiriyorum :KK52:
Artik esimin gelmesine yakin bi guzellik dusunecegim :KK9: annemde izmitten daha donmedi buyuk ihtimalle denk getirir beraber gelirler..

Nenaya katiliyorum bantlar madem ise yaramiyorsa mecburen yaptirmali..
Madem bu kadar duygusal senin iyiligini dusunmeli bu yuzden daha istekli gitmeli..
Konusmalisin bence cok ciddi bir sekilde..
Duygusalliga gelince bence de kisisel birsey ama yine de zamanla oturacaktir istekleriniz dogrultusunda..

evet canım zamana bırakmak ve anlayışla konuşmak gerek sabır edip çözüm yolunu bulmak gerek iyi akşamlar görüşmek üzere

kızlar burda bir karanlık oldu yağmur fırtına dolu şimşek gök gürültüsü çok korkunçç :18::18:
korku filmi gibi hele yağmurun sesi öyle korkunçki :KK53:
eve nasıl gidicez yaaa :KK30:

Oyy cok guldum herkes bi alem :KK9: yahu sonucta fare de bizden kaciyor ama tabii gorunce korkmakta en etkililerden :KK9::KK9:
Ama hamambocegi gercekten cok tiksindirici ya:KK9:
Ben hizli hareket edenlerden korkarim..
Cekirgenin beni koca evde mutfaga hapsetmisligi vardir,ben mutfakta oturdum hayvan oturma odasinda sefa surdu:KK9::KK9:

Major
Sagol canim 40 icin:KK16:
Folik asiti bende hamile kalinca kullandim doktor yaziyor zaten hemen..
Ama bilseydim kalmadan once kullanirdim,kacirmisim onu sonradan ogrenmistim :)

ben ağustosta tekrar rutin bir kontrol için doktora gidicem.
o zaman söyliycem doktora bebiş istiyorum ben diycem :KK52::KK52::KK52:
bana folik asit ver bebişimle ben sağlıklı olalım dicem :KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bnde cekırgeden orumcekten falan korkmam sadece hamam bocegı ... onla ılglı hıkayem var bır gun once maas almsm butun maas cuzdanda neyse ısten cıktım eve gdyrm ertesı gunde spora gtcem yenı baslamısım anneme dedmkı anneme spor cantamı bulrmsn yarn aksam ıs cıkısı spora gtcem hazrlamam lazm tamam falan dedı buldu bnde bır guzel hazırladm neyse ertesı gun suslendm ıse gdıyrm spor cantamıda almsm ustumde beyaz bırsey bındm mınıbuse yanmda da lıseden arkdsa denk geldk oturuoruz nena sana bsy solıcem dedı soyle esracm dedm ustunde bocek var bnde okadr rahatmkı her bocekten kokrmadgm ıcın e tabı hamam bocegnde tahmn etmıyorum neyse al ozamn dedm bn dokunamam dıo e soyle nerde ben alım dedm bak burda dıyerek kolumu gosterdı aman allahım en buyugunden bı anda nutkum tutuldu cıglık atamadm mınıbus tıklım tıkıs herkes ayakta ben cantayı bırılerıne uzattmm uzak tutun bunu bnden dıe ıcı para dolu:KK9: o an maası gozum gormedı adamlar aldı bocegı mınıbus durdu fırlatılar dısarı sıze yemın ederm bır ay kendıme gelemedm paranoyak gbı her yermde bocek yuruomus gbı oldm o gundur bugundr cantalarmı evde bıle yere koymam hep yuksek yerdedır yaıcıne grerse ya bıde ustume gelrse dıe:KK52::KK52:

ayy nena inanamıyorum gerçekten paranoyak olur insan öyle tabi.
çünkü o hamam böcekleri maratona koşar gibi hızlı yürüyorlar ıyyy iğrenççç :99:

tatlışkolar nasılmışşş iyi miymişşşşş :KK52:
benim bu topiğe girince moralim süper oluyor kii :KK16:

aslında telefondan okudum sizi ama pcye geçince alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarrrrr

PLOJOOO Sezen büyümüş kiii 40ı da çıkmış aman aman..
sen artık lohusa sayılmıyorsun di miiii :KK52:

MAJOR benşm de bebiş biraz süpriz olduğu için yani hemen ilk aydan olmıcağını düşündüğüm için
folikin önemini bilmeme rağmen başlamadım...ama doktor hemen verdi...çok önemliymiş..
bence de sen düşününce başla hemen...

NENAA kıyamam sana bu kadar korkuyorsun demek..artık fobi haline gelmiş sende...
ben de böcek fare yılan vb korkmam hiç erkek gibiyim :KK9:
evin sağına soluna ilaç koyun olmadı böcekler bommmmm :KK9:

AYPRENSES nasıl iyi oldun mu?bu gün çok bunaltıcı hava vardı...neyse yağmur yağdı birazcık..acaba sıcaktan mı dicem saçma olucak :KK53:

bu akşam kvlere yemeğe gidiyoruz...
sağolsun mide bulantılarımı blimesine rağmen istediğim istemediğim şeyler sormadı....
neyse ben pozitifim kiiiiii :KK52: zaten sorsa da söyliceğim bi şey yoktu deyip teselli bulayım :KK9:

Son düzenleme:

Yemge yapck birsey bulmdm esim gelmk uzere ve bn hla dusunuyom :-( karar vedm bugn kndi yegini ypsn kndi :-D :-D

Ohh menemen iyi fikirmis...ben diil anam yapti yemegi saolsun domates corbasi..biber dolmasi eriste kavurmasi canim.

ben ağustosta tekrar rutin bir kontrol için doktora gidicem.
o zaman söyliycem doktora bebiş istiyorum ben diycem :KK52::KK52::KK52:
bana folik asit ver bebişimle ben sağlıklı olalım dicem :KK53::KK53:

ayy nena inanamıyorum gerçekten paranoyak olur insan öyle tabi.
çünkü o hamam böcekleri maratona koşar gibi hızlı yürüyorlar ıyyy iğrenççç :99:

:KK52::KK52: yasasiinn bi baby daha....
Ne guzel haber buuuu..

Buarada o karanlik,firtina,yagmur burda da vardi isigi acmistim hatta ama gecti simdi gunes var kuslar otuyor :)

aslında telefondan okudum sizi ama pcye geçince alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarrrrr

MAJOR benşm de bebiş biraz süpriz olduğu için yani hemen ilk aydan olmıcağını düşündüğüm için
folikin önemini bilmeme rağmen başlamadım...ama doktor hemen verdi...çok önemliymiş..

NENAA kıyamam sana bu kadar korkuyorsun demek..artık fobi haline gelmiş sende...

AYPRENSES nasıl iyi oldun mu?bu gün çok bunaltıcı hava vardı...neyse yağmur yağdı birazcık..acaba sıcaktan mı dicem saçma olucak :KK53:

sağolsun mide bulantılarımı blimesine rağmen istediğim istemediğim şeyler sormadı....
neyse ben pozitifim kiiiiii :KK52: zaten sorsa da söyliceğim bi şey yoktu deyip teselli bulayım :KK9:

Lohusalik bitti artik emzikliyim :KK9::KK9:
Tek lakap o kaldi:KK9:
Kvnin ne yapacagini ben bile biliyorum,esin hangi yemekleri seviyorsa:KK9::82:

Son düzenleme:
merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....:KK53::KK53:

he bnmkide sormaz aman bosver bu kvleri ben 1aydr gtmiorm zaten oda aramio bnde hihhh banane ya kafam rahattt

Ohh menemen iyi fikirmis...ben diil anam yapti yemegi saolsun domates corbasi..biber dolmasi eriste kavurmasi canim.
Off menuye bak anammmmm
Yemge yapck birsey bulmdm esim gelmk uzere ve bn hla dusunuyom :-( karar vedm bugn kndi yegini ypsn kndi :-D :-D
ay cok kotusunz ya :)bari yemek yapmasni biliomu bnmki bilmz :)peynr ekmk yrdi

merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....:KK53::KK53:
Herkes yazio buyurrrr sende gec otur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Major..
O kara korkunc bulutlar şimdi bursada...
Sen Bebek mii istiyorsun yahuuu :KK48:

Svit
Hala aynıyım neden böyleyim bilmiyorum. .sanırım kahve içmek gerek. ..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

X