Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Eğer Türkiye de yapmak istersen voyage Belek bu otele bak canım internetten harika ötesi bi yer inan ayağını yerden kesiyorlar ben cok memnun kaldım şahsen

Ya evet voyage belek i blyrm ben bodrumdaki otele rez. Yaptrmstm gecen yil balayi icin aksilik ustune aksilik yasadm yapamadk balayini orda paramzi iade ettiler buyuk bir kurulus ama ben memnun deilim o yuzden voyavelarn hc brne rez yaptrmcam :KK43: ama katlyrm otel sahane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarfi bana verrmsn canim cekti hamilelik donemjm boyunca encok yedgm sey tatli offf :)solimde anneme tatli yapsn

Vereyim tabi canim harika oluyor valla. Ben sürekli yapıyorum.
1 paket margarin (baya yumusak olacak)
1 cay bar (ajda bardak) sivi yag
8 yemek kasigi( silme) pudra sekeri
2 yumurta 1 inin sarısı üzerine
4 yemek kasigi irmik
Vanilya kabartma tozu
4-5 su bardagi un. Unu genellikle göz karari ayarlarim ben.
Serbet:
4 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
Limon suyu
Tatli sicak serbet soğuk olacak kesinlikle. Immm immm:))

Ya evet voyage belek i blyrm ben bodrumdaki otele rez. Yaptrmstm gecen yil balayi icin aksilik ustune aksilik yasadm yapamadk balayini orda paramzi iade ettiler buyuk bir kurulus ama ben memnun deilim o yuzden voyavelarn hc brne rez yaptrmcam :KK43: ama katlyrm otel sahane

Bizde bu yıl Bodrum'a gidicez bodrum voyage düşündük sonra baska bi otele karar verdk hemde fiyatı cok daha uygundu bak isterse

Ersan resort

4 yemek kasigi irmik
Vanilya kabartma tozu
Serbet:
4 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
Limon suyu

Ayy nefffissss olcak :)nasil ic cekerek tatli istemssem yemekhanee bir gttm tulumba varms o aksama kadr tatmin eder beni :)

4 yemek kasigi irmik
Vanilya kabartma tozu
Serbet:
4 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
Limon suyu

Hooop aldım burdan canım sağol hadi ben kahvaltıya kaçar kızlar yazarım yine

Kızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik

Bizde Türkiye de olcaZ istanbulda bi doktora gidicem mecbur.

Sunu merak ediyorum jinekolijik muayene nasıl oluyor yine ultrason yapıyor mı yoksa nedir yani :/

Kafam karıştı ya benim

tünaydınlarrrrr herkeseee :KK16:
ne güzel daha da aktif bi topik oldukk :KK52:
alıntılamadım tek tek yemeğe az kaldı:KK56:
sabah bir şey yiyemiyorum öğlen anca kendine geliyor midem o yüzden acıktımm :KK56:

şekerpare de canım istedi valla...ben de yapayım üşenmezsem :KK9:
annem de hep yapar hazırdan daha güzel olur...

bu arada biz de tatil için alanyaya gidicektik almıştık ama bebişle 9 saat yol zor olur..çeşme taraflarını düşünmeye başladık.plan yapmadan geze geze gideriz dedik o zaman 4 aylık hamiş olucam doktor teyze izin verirse artık..

bu arada MAJOR boşver gir nete rahat rahat yarın unuturlar seni :KK9:
gerçi bizim de kesin takip ediliyor ama napıyım yine olsa yine girerim :KK9:

öptüm herkesi :KK54:

Kızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik

Sunu merak ediyorum jinekolijik muayene nasıl oluyor yine ultrason yapıyor mı yoksa nedir yani :/

Kafam karıştı ya benim
hay hic bilmyrm bilen biri yanitlasn biraz nettende bakablrrsn varsa onnla ilgli konu

tünaydınlarrrrr herkeseee :KK16:
ne güzel daha da aktif bi topik oldukk :KK52:
alıntılamadım tek tek yemeğe az kaldı:KK56:
sabah bir şey yiyemiyorum öğlen anca kendine geliyor midem o yüzden acıktımm :KK56:

şekerpare de canım istedi valla...ben de yapayım üşenmezsem :KK9:
annem de hep yapar hazırdan daha güzel olur...

bu arada biz de tatil için alanyaya gidicektik almıştık ama bebişle 9 saat yol zor olur..çeşme taraflarını düşünmeye başladık.plan yapmadan geze geze gideriz dedik o zaman 4 aylık hamiş olucam doktor teyze izin verirse artık..

bu arada MAJOR boşver gir nete rahat rahat yarın unuturlar seni :KK9:
gerçi bizim de kesin takip ediliyor ama napıyım yine olsa yine girerim :KK9:

öptüm herkesi sabahlarida az bsy ye ben esas sabahlari yiyip oglen yemiyrdm smdi ilacla istahmda acildi dikkat etmem lazm yoksa 100kilo olablrm ya :KK43:

Kafam karıştı ya benim

Canim bildigim kadariyla jinekolojik muayne ultrasonsuZ alttan elle muayne. Ama bu hamileligin son haftalarinda yapilan bi muayne turkiyede.

Kafam karıştı ya benim
jinekolojik muayene alttan bir kamera yardımıyla yapılıyor tatlım... canın acımıyor ve daha net ve kesin bilgiler elde edilebiliyor.... diğer topiklerdeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla mesela bebeğin kalp atışı ultrasonla duyulmadığı dönemde jinekolojik muayene de duyulabiliyor gibi.... ayrıca ultrasonla da muayene yapılıyor yine arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla....

Son düzenleme:
X