Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr koca bi salata kabına salata yaptım yiyorum umarım acıkmam :KK56:

kimse bilmiyorum 3 arkdasım ve siz biliyorsunuz...ailelerden kimseye söylemedik umutlanmasınlar diye karısmazlar da belki münasebetsiz biri cıkar erken der sinirimizi bozarr.. hamiş olunca ne dese boş olur:KK49:

slm kızlarr görümcemlere gittik ordan geldik annem geldi ewim şahenyi izliyoruz üstten üstten okudumm

plojoo yatagının bi tanesine baktım ama inceleyemdim annem görür fln konu uzar döner dolaşır bna gelir sonra incelicemmm

herkesi öpuyormmm:KK54:

biz yeni gelinlerizz...ama cok uzun zmndır hep beraberiz her konudan konuşuruz dertleşirizz... buyur gel katıl aramıza...

tabi katılırım konuştuklarınız neye dair meselaa:?

kimse bilmiyorum 3 arkdasım ve siz biliyorsunuz...ailelerden kimseye söylemedik umutlanmasınlar diye karısmazlar da belki münasebetsiz biri cıkar erken der sinirimizi bozarr.. hamiş olunca ne dese boş olur:KK49:

Bende ogluma hamıleyken her dakıka mutfaktaydım sımdı oglumda mutfaktan cıkmıyo koskoca ekmegı yıyebılcek gıbı saldırıyo:)

Doğru karar bence de :) Sonra var mı diye ssorulur ayrı dert,dediğin gb biri çıkarsa ayrı dert :) Zaten gerekte yok bence söylemeye canım :)

Doğru karar bence de :) Sonra var mı diye ssorulur ayrı dert,dediğin gb biri çıkarsa ayrı dert :) Zaten gerekte yok bence söylemeye canım :)

aynen öylee bi düşünsene ewe gidiyorum fln dediğimde "git gitt çalışmak lazm " diye imalı sözler duymak var :KK37:

gece nöbetine geldimmmm:KK55:
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım :KK9: :KK9:

Babaannemin dayısı ama arada nesil oynuyor,çok karışık o bölüm :)

Senin boyun fln vardır,yapıdandır,ben hayatım boyunca 55 i geçmemiştim evlendikten sonra 50den direk 58 i gördüm ama 65 i görmek şok edici :))))

Yatak 1350 ye mal oldu canım,3000-2000 gb fiyatlar vermişlerdi özel yapılacak diye,sonra bir tanıdık baskasını önerdi sağolsun adam yaparım dedi iyi de bir indirimde yaptı..Fiyatın yarısınada bir gönüllü katıldı hediye baabında :) Gerçekten nasibiyle geliyormuş bebişler:emir_bebek:

Kek fikride süpermiş :) Maşallah ne hamaratsın :) Yemek yapmayınca enerji depolanmış :KK9:

İyilikk devaa,seni sormalııı?:KK31:

İnşallah canım,zaman yaklaştıkça hazırlıklar bile teselli etmiyor :)

Annem görmesin dedin ya yine güldürdün beni:KK9: Daha sağ-solu unutmadım zaten aklıma geldikçe gülümsüyorum:KK9: Hatta deneyesim geliyor eşimde ne olacak diye:KK53:

Aman teyzesi gelsin aslında çok istiyorum ama azcık daha büyüsün,dursun dursun :))

benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim :KK52:
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii :KK50: benim suçum yok kiii genlerim de suç:KK37:

yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh :KK52:
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii :KK52:
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?

prensessss acıktın mıııı :KK56:
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii :KK23:
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de :KK9:

saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..

iyi geceler herkeseeee :KK16:

gece nöbetine geldimmmm:KK55:
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım :KK9: :KK9:

benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim :KK52:
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii :KK50: benim suçum yok kiii genlerim de suç:KK37:

yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh :KK52:
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii :KK52:
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?

prensessss acıktın mıııı :KK56:
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii :KK23:
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de :KK9:

saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..

iyi geceler herkeseeee :KK16:

akşmdan yemek yapmak iyidir...
henüz gelmedi baklm hayırlısı ama gelicek gibi bilemiyorrummm
heyırlısı eşimde gelir birazdan.. yatarız bizdee
iyi geceler sanadaa :KK3:

Evliliğin ilk günleri çoğu zaman zor olur. Benim de kabus gibiydi.erkekler çok bencil. Maalesef!!! Ama sabırlı olmak lazım diycem, ama aslına bakarsan kadının sabrı eğer erkek evliliğe hazırsa işe yarıyor. Yoksa ne yazık ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16:
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim :KK52::KK52:

Eki Görüntüle 1048531 Eki Görüntüle 1048533

:nazar:
Yatağımız sonunda istediğimizi yapacak biriyle oldu :)
Odamızda duracağı için ek dolap almak istememiştik tam da istediğimiz gb oldu çok şükür..
Oda yapmak istediğimizde ön korkuluk kalkıyor yatak öne doğru uzayacak,çekmece bölümleri yatak başında kalacak gb oluyor yani..
Son hamle,duvardan cibinlik kaldı :)

Eki Görüntüle 1048534 Eki Görüntüle 1048532

Kuşlara yeni başladım,yatağa dönence yapıyorum :)
Bebek şekeri dışında,bunlardan anahtarlık yapacağım çok yakınlara kuzenlere fln :)

canımm yatağınız çok güzelmişş :KK16::KK16:
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte :KK52::KK52:

selam canlarrrr :KK16: :KK16:
bu gün pek kimse gelmemiş topiğimize :KK31:

aynen öylee bi düşünsene ewe gidiyorum fln dediğimde "git gitt çalışmak lazm " diye imalı sözler duymak var :KK37:

:KK9: :KK9:
akşam uykulu uykulu ben bunu atlamışım okumayı sanırım..
bu günlerde çok güldürüyosun bizi:KK9: :KK9:
allah da seni güldürsün Prensesss :KK52:

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16:
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim :KK52::KK52:

canımm yatağınız çok güzelmişş :KK16::KK16:
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte :KK52::KK52:

hayırlı olsun canım ehliyetin..
kazasız belasız kullan inşallahh....

X