Yeni Gelinin Minik Salonu

güle güle kullan ferah bir görüntüsü var evinin :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin çok güzel..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin İnşallah:54:

Cok huzur verici bir salon gercekten, minimum parayla insan isterse gercekten cok guzel bir ev dosebileceginin kaniti.
Supersin arkadasim :46:
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. :nazar:

Not: Mobilyacinin ismini verebilirmisin :27:

Teşekkür ederim cnm. Özelden msj atacağım sana.:54:

Gercekten cok begendim, bi kac kücük ayrinti disinda. :) ( O ayrintilar degisince de benim salonum olur zaten :))
Güle güle oturun.

Sağol cnm. Önerin varsa salonumla ilgili yazabilirsin, çok memnun olurum tatlım.:16:

halın çok güzel uymuş, mobilyaların da çok güzel. güle güle otur

Çok teşekkür ederim cnm. :54:

neresi minik bu salonun bence çok ideal harika çok büyükte güzel olmuyor böyle çok güzek tıkış tıkışta deil büyükte deil çok güzel benimki çok küçük keşke benimkide bukadar büyük olsa

canım bende çok beğendim eşyalarını güle güle eskit inşallah nerden aldığnı öğrnebilirmiyim

salonun gayet güzel ve hiçte tayinci gibi deilsin bence :nazar:

Teşekkür ederim cnm yorumun için :) Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin.

neresi minik bu salonun bence çok ideal harika çok büyükte güzel olmuyor böyle çok güzek tıkış tıkışta deil büyükte deil çok güzel benimki çok küçük keşke benimkide bukadar büyük olsa

Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım, gönlüne göre bir ev inşallah. yorumun için teşekkür ederim.

canım bende çok beğendim eşyalarını güle güle eskit inşallah nerden aldığnı öğrnebilirmiyim

Teşekkür ederim cnm. Özel msj olarak gönderirirm mobilyacının adresini.

Back
X