- 15 Kasım 2011
- 748
- 37
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel günlerde oturun ,mobilyaların güzel....
MasAllah :)
Güle güle oturun insaAllah.
Su aynali süslere bayiliyorum ya nerden aliyorsunuz?
woooww evin ne kadar şıııkkk ... aynanaaa bayıldımmm ayrıcaa çokta temizsin belli maşallahhh ...bayıldım bayıldım
güle güle oturun inşallah
canım iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok hoşlar kahverengi ve kırık beyaz uyumuna bayılıyoruminsana huzur veriyor tek sevmediğim masadaki dantel
kusura bakma ben hoşlanmam pek zarif bi masa örtüsü almalısın bana göre çünkü zaten evin modern tarzda çok güzel döşemişsin tabi bu tamamen benim düşüncem düzenli ve temiz bi evin var allah sindirsin canım
![]()
Çok teşekkür ederim cnm. Ben de dantel çok sevmem ama anneciğimin el emeği. Bende büyük çocuğum annemin hevesini kırmak istemedimHenüz çocuk ta yokken kullanmak istedim. Tekrar teşekkür ederim yorumun için
![]()
Masanın üzerindeki dantel örtüyü ben çok beğendim çok güzel. Halın da çok güzel koltuk takımınla çok iyi uymuş. Koltuk takımında çok güzel ve duvardaki kelebekler de çok hoş güle güle oturunn![]()
ayyy bilmezmiyim ya ne badireler atlattım ben dantel için ben hiç semem annemde çok meraklıdır haklısın hevesini kırmak yakışmaz ilk 1 ay ben de sermiştim ama tarz meselesi ben sevmiyorum alaturka geliyor bana ki bu zamanda tüm evler modern artık ama annelerimiz istiyorkötü durmuyor zaten cnm sadece ben sevemedim bi türlü beni yanlış anlamadın umarım :18:
iyi günlerde , mutlulukla otur...salonun cok güzel....
Gule gule otur canim salonunda gereksiz esya yok ve takim cok guzelmis tulunde hos durmus altta stor mu var ve fon yok sanirim gorunmuyor bende perde modeli ariyorum da halinda cok uymus
avizene bayıldım bende harika. bütün o saydıkların 3400 tl mi. benmi yanlış okudum çok uygunmuş eğer öyleyse.