Yeni Gelinin Minik Salonu

Mettgul

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
748
37
73
Merhaba kızlar. 6 aylık evliyim. Tayinciyiz bu yüzden çok fazla eşyamız yok. Artık olan ne varsa çektim:52: Mobilyalarımı istanbuldan aldım. Koltuk takımı, yaşam ünitesi, yemek masası ve yatak odası takımım toplam 3400 TL tuttu:1: Evimin diğer odalarını da çektikçe yükleyeceğim.:16::54::16::nazar::nazar::nazar:

$DSC03399lk.webp$DSC03401d.webp$kj.webp$DSC03400a.webp$DSC03403r.webp$DSC03404ı.webp

MasAllah :)
Güle güle oturun insaAllah.
Su aynali süslere bayiliyorum ya nerden aliyorsunuz?

woooww evin ne kadar şıııkkk ... aynanaaa bayıldımmm ayrıcaa çokta temizsin belli maşallahhh ... :53::53::53: bayıldım bayıldım :21: güle güle oturun inşallah

Son düzenleme:
MasAllah :)
Güle güle oturun insaAllah.
Su aynali süslere bayiliyorum ya nerden aliyorsunuz?

Teşekkür ederim cnm ben internet üzerinden satış yapan bir siteden aldım :) Aynalı saat kargo dahil 25 TL'ye :)

woooww evin ne kadar şıııkkk ... aynanaaa bayıldımmm ayrıcaa çokta temizsin belli maşallahhh ... :53::53::53: bayıldım bayıldım :21: güle güle oturun inşallah

Ay çok teşekkür ederim cnm Rabbim size daha iyilerini nasip etsin İnşallah :)

canım iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok hoşlar kahverengi ve kırık beyaz uyumuna bayılıyorum :16: insana huzur veriyor tek sevmediğim masadaki dantel :50: kusura bakma ben hoşlanmam pek zarif bi masa örtüsü almalısın bana göre çünkü zaten evin modern tarzda çok güzel döşemişsin tabi bu tamamen benim düşüncem düzenli ve temiz bi evin var allah sindirsin canım :16:

canım iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok hoşlar kahverengi ve kırık beyaz uyumuna bayılıyorum :16: insana huzur veriyor tek sevmediğim masadaki dantel :50: kusura bakma ben hoşlanmam pek zarif bi masa örtüsü almalısın bana göre çünkü zaten evin modern tarzda çok güzel döşemişsin tabi bu tamamen benim düşüncem düzenli ve temiz bi evin var allah sindirsin canım :16:

Çok teşekkür ederim cnm. Ben de dantel çok sevmem ama anneciğimin el emeği. Bende büyük çocuğum annemin hevesini kırmak istemedim :40: Henüz çocuk ta yokken kullanmak istedim. Tekrar teşekkür ederim yorumun için:16::54:

Masanın üzerindeki dantel örtüyü ben çok beğendim çok güzel. Halın da çok güzel koltuk takımınla çok iyi uymuş. Koltuk takımında çok güzel ve duvardaki kelebekler de çok hoş güle güle oturunn :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cnm. Ben de dantel çok sevmem ama anneciğimin el emeği. Bende büyük çocuğum annemin hevesini kırmak istemedim :40: Henüz çocuk ta yokken kullanmak istedim. Tekrar teşekkür ederim yorumun için:16::54:

ayyy bilmezmiyim ya ne badireler atlattım ben dantel için ben hiç semem annemde çok meraklıdır haklısın hevesini kırmak yakışmaz ilk 1 ay ben de sermiştim ama tarz meselesi ben sevmiyorum alaturka geliyor bana ki bu zamanda tüm evler modern artık ama annelerimiz istiyor :16: kötü durmuyor zaten cnm sadece ben sevemedim bi türlü beni yanlış anlamadın umarım :18:

Masanın üzerindeki dantel örtüyü ben çok beğendim çok güzel. Halın da çok güzel koltuk takımınla çok iyi uymuş. Koltuk takımında çok güzel ve duvardaki kelebekler de çok hoş güle güle oturunn :nazar::nazar::nazar:

Canım çok teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini nasip etsin İnşallah:16:

ayyy bilmezmiyim ya ne badireler atlattım ben dantel için ben hiç semem annemde çok meraklıdır haklısın hevesini kırmak yakışmaz ilk 1 ay ben de sermiştim ama tarz meselesi ben sevmiyorum alaturka geliyor bana ki bu zamanda tüm evler modern artık ama annelerimiz istiyor :16: kötü durmuyor zaten cnm sadece ben sevemedim bi türlü beni yanlış anlamadın umarım :18:

Yok cnm ne yanlış anlaması. Fikrini söylüceksin tabi ki, Zaten sizin fikirlerinizi almak için salonumun resimlerini koydum. KK kızlarının fikirlerine saygı duyuyorum:16::54: Bence de alaturka duruyor :54: Ama onlara baktıkça annemin onlara ne kadar emek verdiğini hatırlıyorum ve kıyamıyorum. Benim için çok özeller Allah nasip ederse kendi çocuğumun çeyizine de onları koyacağım. Anneannelerinin el emeği diye :nazar::54::16:

Gule gule otur canim salonunda gereksiz esya yok ve takim cok guzelmis tulunde hos durmus altta stor mu var ve fon yok sanirim gorunmuyor bende perde modeli ariyorum da halinda cok uymus

iyi günlerde , mutlulukla otur...salonun cok güzel....

Çok teşekkür ederim tatlım :D

Gule gule otur canim salonunda gereksiz esya yok ve takim cok guzelmis tulunde hos durmus altta stor mu var ve fon yok sanirim gorunmuyor bende perde modeli ariyorum da halinda cok uymus

Evet cnm altında stor var. Perdemi çok beğenerek aldım fakat mekanizmalı perdeler kullanışsız üst tarafı yapıştırmalı ve altındaki boncukları perdeye dikilmiş bu yüzden yıkarken zor oluyor. Halım merinos. Yorumun için teşekkür ederim cnm :))

avizene bayıldım bende harika. bütün o saydıkların 3400 tl mi. benmi yanlış okudum çok uygunmuş eğer öyleyse.

avizene bayıldım bende harika. bütün o saydıkların 3400 tl mi. benmi yanlış okudum çok uygunmuş eğer öyleyse.

Teşekkür ederim:16::54: Evet o saydıklarımın hepsi 3400 Tl tuttu:46: 11 Kasımda evlendim cnm fakat mobilyaları daha erken aldık haziran 2011'de istanbulda bir mağazanın düğün seti olarak. Kurulum da ücretsizdi. Çok uygun oldu yani:53:

güle güle kullan ferah bir görüntüsü var evinin :)

Cok huzur verici bir salon gercekten, minimum parayla insan isterse gercekten cok guzel bir ev dosebileceginin kaniti.
Supersin arkadasim :46:
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. :nazar:

Not: Mobilyacinin ismini verebilirmisin :27:

Gercekten cok begendim, bi kac kücük ayrinti disinda. :) ( O ayrintilar degisince de benim salonum olur zaten :))
Güle güle oturun.

Back
X